Γιάννης Καλογερόπουλος: Θα κάνουμε άσκηση εξουσίας μόνοι μας γιατί μπορούμε

KALOGEROPOYLOS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 28/2/2015

Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ 

Γιάννης Καλογερόπουλος: Τα οικονομικά εργαλεία τα οποία σας αναπτύσσουμε, έχουμε τη δυνατότητα να μας ρωτήσετε στη συνέχεια, ελεύθερα ό,τι θέλετε για οποιοδήποτε νομικό κομμάτι ή οικονομικό, να λυθεί οποιαδήποτε απορία έχετε, το τί έχει γίνει.. και θα ακολουθήσει στη συνέχεια ελεύθερο ερωτηματολόγιο από όλους. Εκείνο που θέλω να θυμίσω και να πω είναι: Είτε το θέλουμε να το καταλάβουμε, να το κατανοήσουμε να το πιστέψουμε για να πάρουμε τη θέση την οριστική, είτε όχι, έχουμε εθνικό περιουσιακό στοιχείο στο όνομά μας εμείς οι Έλληνες 600δις δολλάρια. Αυτά τα χρήματα είναι να χρησιμοποιηθούνε για να ελευθερωθεί η Ελλάδα μας.

Κάθε μεγάλος αγώνας που έδιναν οι Έλληνες, από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα, συνοδευόταν από τον όρκο που έδιναν μεταξύ τους οι αγωνιστές, οι πολεμιστές, να φέρουν σε πέρας αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους.

Θυμηθείτε ότι ο Κολοκοτρώνης πριν από κάθε μάχη ορκιζότανε με τα παλλικάρια του.

Ο Καποδίστριας, και μας έδωσε κάποιος φίλος από την εθνική βιβλιοθήκη τα αντίγραφα, σε κάθε αγώνα που ξεκινούσε να κάνει ως κυβερνήτης και σε κάθε πράξη του ελληνικού έθνους δενόταν με όρκο με τους συνεργάτες του και πήγαιναν όλοι μαζί στη συμβολαιογράφο και υπογράφανε και τον όρκο. Και έχουμε και τα αυθεντικά έγγραφα από την εθνική βιβλιοθήκη.

Στο στρατό όταν πήγαμε, πότε μας δώσαν όπλο; Αφού πρώτα ορκιστήκαμε, έτσι δεν είναι; Πριν ορκιστεί ο στρατιώτης του δίνει όπλο η πολιτεία; Όχι

Αυτά τα όπλα τα οικονομικά, που είναι πιό ισχυρά από αεροπλάνα, αεροπλανοφόρα, από στρατούς, από κανόνια, απο πυρηνικές βόμβες, οι Έλληνες οι οποίοι θα φέρουν την ευθύνη να τα πάρουν στα χέρια τους, θα ορκιστούνε ότι θα φέρουν εις πέρας αυτόν τον απελευθερωτικό αγώνα.

Αυτό ξεκινήσαμε και κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, όποιος νιώθει τον ελληνισμό του, όποιος νιώθει ότι μπορεί να συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα και να φέρει το βάρος της ευθύνης αυτού του αγώνα, δίνει τον δικό του όρκο. Απόψε εδώ θα γίνει ορκομωσία όπως γίνεται σε κάθε παρουσίαση, σε κάθε ομιλια, περίπου στις εννέα και είκοσι. Όσοι Συνέλληνές μας θέλουν μπορούν να ορκιστούν. Στην αίθουσα παρευρίσκονται ήδη και αρκετοί ορκισμένοι.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Και θα ήθελα να σας πω και για μια άλλη χρηματοδότηση που έχει φέρει στην Ελλάδα ο Αρτέμης ο Σώρρας, η οποία μπορεί άμεσα να υλοποιηθεί μέσα από τους Δήμους. Είναι από τα κληρονομικά κεφάλαια των ελλήνων από το παγκόσμιο ταμείο, ήδη εγκεκριμένα με ενέργειες του Αρτέμη του Σώρρα και με εγγυήσεις του Αρτέμη  του Σώρρα και να το πείτε και στο Δήμαρχό σας να το ξέρει, που έχουν εγκριθεί και είναι έτοιμα για εκταμίευση, δύο τρισεκατομμύρια τριακόσια δισεκατομμύρια δολλάρια για την Ελλάδα και για την Κύπρο. Αυτά τα χρήματα εκταμιεύονται μέσα από τις εντολές των αιρετών εκλεγμένων Δημάρχων, των νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Δήμων, του Καλλικράτη. Οι οποίοι αιρετοί άρχοντες Δήμαρχοι έχουν εκ του θεσμού τους την εκπροσώπηση των Ελλήνων ιθαγενών πολιτών και υπηκόων του Ελληνικού κράτους είτε βρίσκονται εντός Ελλάδος, οι  Έλληνες, είτε εκτός Ελλάδος. Ξεκινήσαμε και ενημερώνουμε τους Δημάρχους. Κάποιοι Δήμαρχοι το είδαν θετικά. Κάποιοι άλλοι Δήμαρχοι αδιαφόρησαν, για ό,τι δικούς τους λόγους είχαν και όπου μπορεί να είχαν πολιτικά χρέη. Το ίδιο το καθεστώς φόβησε τους δημάρχους. Έπεσε απάνω με ένα σωρρό ψεύτικα, ψεύτικες δικαιολογίες ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό.

Αυτά τα χρήματα έχουν αντιστοιχία περί τις 150.000 ευρώ ανά κάτοικο σε κάθε Δήμο. Αυτά τα χρήματα είναι για να χρηματοδοτηθούν τα εξής:  Όλα τα έργα υποδομών που θέλει ο Δήμος εντελώς δωρεάν. Χωρίς να χρεώνεται ο πολίτης, χωρίς να χρεώνεται ο Δήμος. Εντελώς δωρεάν και χορηγία.

Ο δεύτερος τρόπος χρηματοδότησης που συνοδεύει αυτά τα χρήματα είναι: Πλήρη ανάπτυξη του Δήμου με έργα παραγωγής πλούτου, λιμάνια, αεροδρόμια, εργοστάσια, βιομηχανίες, βιοτεχνίες και ό,τι αυτό ακόμα συνεπάγεται για να απασχοληθεί όλο το δυναμικό του Δήμου, να μηδενιστεί η ανεργία, να έχουμε αξιοπρεπή εισοδήματα και πάνω από όλα τα κέρδη αυτών των έργων ανήκουν στο Δήμο. Δηλαδή σε εσάς. Τους Δημότες.

Ο τρίτος κλάδος αυτής της χρηματοδότησης είναι δωρεάν κατασκευή και δωρεάν παροχή όλες οι υποδομές και οι κοινωνικές παροχές προς τους Δημότες. Δηλαδή νοσοκομεία, σχολεία, νηπιαγωγεία, αθλητικά κέντρα, γήπεδα, νερό καθαρό, η καλύτερη ποιότητα υγείας για τους Δημότες εντελώς δωρεάν όλες οι κοινωνικές παροχές για τους Δημότες.

Και ο τέταρτος κλάδος αυτής της χρηματοδότησης, που σας αφορά προσωπικά τον καθένα σας, η χρήση αυτών των κεφαλαίων από τους ιδιώτες Δημότες για να ξεχρεώσουν ό,τι χρωστάνε. Δηλαδή ό,τι χρωστάνε οι Δημότες σε τράπεζες, σε εφορία, σε ταμεία, σε Ι.Κ.Α., σε Τ.Ε.Β.Ε., οι επαγγελματίες έχουν το δικαίωμα να κάνουν άτοκα χρήση αυτών των κεφαλαίων, να ξεχρεώσουν ό,τι υποχρεώσεις έχουνε και να ξαναχρηματοδοτηθούν να φτιάξουν τη ζωή τους.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Άρα έχουμε τη δυνατότητα με ένα άλλο οικονομικό εργαλείο, τεράστιου πλούτου, που ανήκει σε μας. Για αυτό είναι προς εμάς δωρεάν τα πάντα, δεν δανειζόμαστε από κάπου αλλού, δεν παίρνουμε κάτι ξένο. Είναι δικά μας χρήματα είπαμε, κληρονομικά κεφάλαια, που βρίσκονται στην διαχείριση του παγκόσμιου ταμείου. Και έχουμε ως λαός, που έχει δικά του κληρονομικά κεφάλαια κληρονομικά, το δικαίωμα το αναφαίρετο της χρήσης των δικών μας κεφαλαίων. Αυτά τα χρήματα είναι έτοιμα προς εκταμίευση. Είναι εκεί και μας περιμένουν. Αυτά τα χρήματα, οι Δήμοι, οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια, δυστυχώς για εμάς τους Έλληνες, αρνούνται λυσσαλέα να δώσουν την εντολή να εκταμιευθούν για να αλλάξει η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και να ξαναπάρουν οι Έλληνες τις ζωές τους στα χέρια τους. Ελεύθερες να ξαναφτιάξουν το μέλλον των παιδιων τους, των οικογενειών τους και των εγγονιών τους.

Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε δικά μας λεφτά, δεν ζητάμε δανεικά, έρχεται ο συνέλληνάς μας ο Αρτέμης ο Σώρρας, έχει πάρει την έγκριση, έχει δουλέψει στο παγκόσμιο ταμείο, έχει καταθέσει μελέτες για 49.000 έργα . Ένα πλήρες επενδυτικό σχέδιο για Ελλάδα και Κύπρο, είναι έτοιμα εγκεκριμένα προς εκταμίευση 2τρις, 300δις, δολλάρια και οι Δήμαρχοι που εκπροσωπούν εμάς κατά το θεσμό τους, δεν δίνουν την εντολή να προχωρήσει η εκταμίευση. Αυτά τα χρήματα, εμάς τους Έλληνες ιθαγενείς, πέντε θεσμοί μπορούν να δώσουν την εντολή. Προσέχτε τί θα ακούσεται γιατί έχει τεράστια σημασία.

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Ο ένας θεσμός είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, κατά το Ελληνικό  Σύνταγμα.

Ο δεύτερος θεσμός που μπορεί να δώσει εντολή να κατέβουν αυτά τα χρήματα, να εκταμιευθούν, είναι ο υπουργός οικονομικών.

Ο τρίτος θεσμός είναι η Εκκλησία. Για προσέχτε το αυτό. Η Εκκλησία και όλες οι αναγνωρισμένες Εκκλησίες επειδή έχουνε πιστούς οπαδούς ιθαγενείς μέσα στους κόλπους τους, πήραν το δικαίωμα, εκτός από το να μας σώσουν την ψυχή μας και να μας λένε ότι «εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο πλούτος ο επίγειος και τα χρήματα σε αυτή τη ζωή», πήραν όμως το δικαίωμα να μας εκπροσωπούν και να παίρνουνε χρήματα για να κάνουν ό,τι θέλουνε από τα δικά μας κληρονομικά κεφάλαια, εμείς μπορεί να πεθάνουμε της πείνας αλλά θα σώσουμε την ψυχή μας. Η Εκκλησία θα διαχειριστεί τα κεφάλαιά μας και θα μας αφήνει στην πείνα. Είναι ο θεσμός που μας εκπροσωπεί. Μην μπερδέψετε το «θείο» με τους ανθρώπους που φοράνε ράσο και πουλάνε θεό. Είναι άλλο τι κάνουν οι άνθρωποι, είναι άλλο το «θείο». Έχουνε θεσμό στα χέρια τους νομικό, που μπορούν να κατεβάσουν χρήματα από τα κληρονομικά κεφάλαια και να λύσουν όλα τα προβλήματα των πιστών και των Ελλήνων. Δεν το κάνουν. Δεν το κάνουν για τους Έλληνες, αλλά το κάνουν για τον εαυτό τους.

Ο τέταρτος θεσμός ο οποίος μας εκπροσωπεί και μπορεί να κατεβάσει χρήματα είναι οι βασιλείς. Να ξέρετε ότι ο τέως, ο δικός μας, μπορεί να είναι τέως και να έχουμε Προεδρευόμενη Δημοκρατία, αλλά έχει ακόμα τη σφραγίδα και τα κληρονομικά δικαιώματα του θρόνου της Ελλάδος, άρα και το κληρονομικό δικαίωμα να μπορεί να κατεβάσει χρήματα από τους κληρονομικούς λογαριασμούς για να φτιαχτεί ο,τιδήποτε και να ξαναφτιαχτεί η Ελλάδα. Το έχει το δικαίωμα. Όπως το έχουν όλοι οι βασιλείς που υπάρχουν στον πλανήτη, είτε είναι εν ενεργεία είτε είναι έκπτωτοι στις χώρες τους.

Ο πέμπτος θεσμός είναι ο Δήμαρχος του Δήμου του Καλλικράτη. Ο δικός σας Δήμαρχος εδώ έχει το θεσμό στα χέρια του και μπορεί ό,τι ώρα θέλει να δώσει εντολή να κατέβουν κληρονομικά κεφάλαια, δικά σας. Την εντολή την δίνει ως διαχειριστής του θεσμού επικεφαλής αιρετός άρχων. Κι ο θεσμός είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Εμείς είμαστε οι μετέχοντες στο νομικό πρόσωπο άρα ό,τι κληροδότημα, ό,τι λεφτά έχουμε κληρονομικά, ο επικεφαλής άρχων διαχειριστής, μπορεί να δώσει εντολή να έρθουν να τα χρησιμοποιήσουνε.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ 

Επειδή οι Δήμαρχοι δείχνουν αυτή την συμπεριφορά, προχωρήσαμε στρατηγικά, σε δικές μας κινήσεις. Ήδη ξεκινήσαμε και φτιάχνουμε σε κάθε Δήμο, εντός της ελληνικής επικράτειας αλλά και σε κοινότητες Ελλήνων που ζουν εκτός Ελλάδος, νομική φόρμουλα, νομική εκπροσώπηση των Ελλήνων. Ξεκινήσαμε και δημιουργούμε μη κερδοσκοπικές εταιρείες.

Εταιρείες που δεν έχουν σκοπό το κέρδος αλλά την κοινή ωφέλεια, σε κάθε Δήμο για να μπούνε μέλη σε κάθε εταιρεία όλοι οι Δημότες και να συναποφασίζουν και νά ‘χουν λόγο και να ακούγεται ο λόγος τους, όλοι μαζί, για την ίδια τους τη ζωή. Από το να πάρουν τα κεφάλαιά τους μέχρι να διαχειριστούν τα κεφάλαιά τους. Αυτό που σας λέω μπορεί να ακούγεται λίγο απλό, αλλά είναι πολύ σοβαρό. Διότι δημιουργούμενη η μία μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο Δήμο σας και δημιουργούμε βάσει της Καποδιστριακής διαίρεσης των Δήμων, μη  κερδοσκοπικές εταιρείες για να μπορούμε πιό εύκολα να επικοινωνούμε, οι Δημότες μεταξύ τους και λόγω των αποστάσεων και λόγω του πληθυσμού, η κάθε μία μη κερδοσκοπική εταιρεία , μπαίνοντας μέλη όλοι οι δημότες αποφασίζουν αυτοί, με νομική μορφή πλέον, ό,τι θέλουν να κάνουν. Αν θέλουν να πάρουν τα χρήματα τα δικά τους, μέχρι το αν θέλουν να βγάλουν δικό τους νόμισμα.

Για προσέχτε το αυτό. Έχει το δικαίωμα κάθε Έλληνας αυτόχθων ιθαγενής εάν κι εφ’όσον το ζητήσει, οργανωμένα νομικά, όχι να βγούμε να το φωνάζουμε στην πλατεία, να φτιάξουμε δικό μας νόμισμα. Όπως να φτιάξουμε δική μας τράπεζα. Όπως αποφασίσουμε να διαχειριστούμε εμείς τα δικά μας λεφτά. Και έχουμε τα δικά μας λεφτά. Όποιος σας πει ότι δεν έχουμε λεφτά, έχουμε πάρα πολλά χρήματα. Είναι ήδη κατατεθημένα 600δις στο όνομά μας, υπάρχουν ήδη 2τρις 300 εγγυημένα από τον Αρτέμη το Σώρρα, έτοιμα να κατέβουν, για να επενδυθούνε, μέσα σε κάθε δήμο. Με περίπου 150.000 ανά κάτοικο κι έχουμε όσο ακόμα χρήμα θέλουμε κι αποθέματα σε χρυσό.

Ο Αρτέμης ο Σώρρας μας εμφάνισε, μας αποκάλυψε και μας απέδειξε τα παγκόσμια ταμεία. Που μας τα κρύβανε μέχρι τώρα. Μέχρι τώρα μας πείσανε ότι είμαστε ψωροκώσταινα, ότι δεν έχουμε να φάμε, ότι η Ελλάδα μας είναι μια φτωχούλα χώρα που ποτέ δεν είχε τίποτα, μας έχουνε κάνει πλύση εγκεφάλου ότι δεν μπορούσαμε να έχουμε βαριά βιομηχανία, το ‘να, τ’ άλλο.. Αλλά έχει βαριά βιομηχανία η Γερμανία που το μόνο πράγμα που έχει στο έδαφός της είναι κάρβουνο. Μέταλλο δεν έχει τίποτα, αλλά έχει βαριά βιομηχανία η Γερμανία και η Ελλάδα που έχει όλα τα μέταλλα, έχει τεράστιες ποσότητες βωξίτη, χρωμίου, μάρμαρα, σίδηρο, χαλκό, χρυσό.. Ξέρετε ότι στο Γαλλικό ποταμό, μέχρι το ’52-’53, με ένα απλό καβουρδιστήρι, ο Γαλλικός ποταμός είναι στην άκρη της Θεσαλλονίκης, πιό έξω από τη Θεσαλλονίκη, βγάζαμε 250 κιλά χρυσό το χρόνο; Το γνωρίζετε αυτό; Κανένας δεν το γνωρίζει. Είδατε πόσο ωραία το έχουνε κρύψει; Κι έδωσε εντολή κάποιος, ο κάποιος είναι ο γεροΚαραμανλής τότε πρωθυπουργός να κάνουνε γεωτρήσεις, μέσα στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού για να εμπλουτίζουν τον υπόγειο υδάτινο ορίζοντα, να στερέψουνε τον Γαλλικό και να σταματήσει η επεξεργασία της κοίτης για να συλλέγουμε χρυσό.

Αυτά έχουνε γίνει στην Ελλάδα δεν έχουνε γίνει κάπου μακρυά. Αυτά έχουνε γίνει στην Ελλάδα των Ελλήνων. Στην Ελλάδα που όλοι έχουμε γνώμη, αλλά τελικά μας έχουνε κρύψει τα πάντα  και η γνώμη μας έχει καταντήσει να είναι τελείως υποκειμενική. Οι δυνατότητες που έχουμε πραγματικά είναι ασύλληπτες. Είναι τόσο μεγάλες που κι εμείς οι ίδιοι, όταν φθάνουμε στην αλήθεια και την αντικρίζουμε, δυσκολευόμαστε και να το πιστέψουμε και να το χωνέψουμε και να το κατανοήσουμε. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο πλούτο έχουμε. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Και θέλω να με προσέξετε όλοι.. κύριε Χρήστο.

ΕΒΡΑΙΟΙ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ», ΧΡΥΣΟΣ, ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ, BRETTON WOODS, ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 

Το 1933 η Ελλάδα πτωχεύει επί Βενιζέλου, για 50.000.000 δολλάρια μόνο. Εννέα χρόνια μετά, το ’42, δίνουμε το περίφημο υποχρεωτικό κατοχικό Γερμανικό δάνειο. Δεν το ξέρετε όλοι; Όλοι έχετε ακούσει για το κατοχικό δάνειο που δώσαμε στους Γερμανούς υποχρεωτικά. Είναι εννέα  χρόνια ημερολογιακά ακριβώς μετά την πτώχευση του ’33. Που πτωχεύουμε μόνο για 50.000.000 δολλάρια. Το κατοχικό δάνειο στους Γερμανούς γνωρίζει κανένας να μας πει πόσα λεφτά είναι; Και σε τί ειναι;

Το κατοχικό δάνειο στους Γερμανούς είναι 3,5δις δολάρια, προσέχτε είμαστε υπό κατοχή, Γερμανική κατοχή. Έχουμε πτωχεύσει για 50 εκατομμυριάκια μόνο. Πού βρήκαμε 3,5δις να δώσουμε στους Γερμανούς, ρε παιδί μου; Και το πιό ωραίο ξέρετε ποιό είναι; Ότι το δάνειο αυτό, τα 3,5δις δολλάρια, είναι σε χρυσό! Εάν κάνετε τον λογαριασμό 3,5δις δολλάρια, πόσο είχε ο χρυσός τότε, πόσες χιλιάδες τόνους είναι.., πρέπει να μπείτε στη διαδικασία όλοι και στην απορία πού τον βρήκαμε. Πού ήταν το ’33; Γιατί πτωχεύσαμε μόνο για 50.000.000 δολλάρια; Και πώς μετακινήθηκε; Από εκεί που ήτανε και τον πήραν οι Γερμανοί. Και όταν υποθετικά έπεσε η Γερμανία, πού πήγε αυτός ο χρυσός;

Μιλάμε για χιλιάδες τόνους, έχει σημασία. 3,5 δις δολλάρια, το ’42, είναι χιλιάδες τόνοι χρυσού. Είναι η μεγάλη απάτη των πολιτικών που περάσανε τα 70 χρόνια, η μεγάλη απάτη των τραπεζιτών, η μεγάλη απάτη των οικονομολόγων! Σας δουλεύουνε! Τόσο πολύ που δεν μπορείτε να το πιστέψετε! Και σας λένε να πεθάνετε της πείνας! Γιατί δεν έχετε λεφτά! Και πρέπει να πουλήσετε και τα παιδιά σας! Και δεν βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει. Δεν αντιδράτε.

Πού πήγε αυτός ο χρυσός όταν έπεσε η Γερμανία; Και πού ήταν κρυμμένος την ώρα που τον δώσανε; Και γιατί το ’33, εννέα χρόνια πριν, πέφτουμε μόνο για 50.000.000 έξω και κάνουμε πτώχευση; Με τον Εβραίο τον Βενιζέλο. Και διαιρούμαστε σε δεξιούς κι αριστερούς. Και σκοτωνόμαστε τα αδέρφια μεταξύ μας. Και το ’44, προσέχτε έχουμε το ’42 και δίνουμε 3,5δις δολλάρια, σε χρυσό, στους Γερμανούς.

Το ’44 οι τραπεζίτες κάνουν την συνθήκη του Bretton Woods. Και καλούνε και την Ελλάδα, η Ελλάδα είναι σκλαβωμένη, να στείλει αντιπροσωπεία στην Αμερική, σε ένα χωριό που το λένε Bretton Woods, που πήρε και το όνομά του η συνθήκη, να συμμετέχει και να συνυπογράψει τη συνθήκη των τραπεζιτών. Γιατί δεν την κάνουνε τα κράτη, την κάνουνε οι τραπεζίτες, τη συνθήκη, του Bretton Woods.

Την Ελλάδα την εκπροσωπεί ο Βαρβαρέσος κι άλλοι δύο. Ο Βαρβαρέσος είναι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Αυτά γίνονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του ’44. Το ’44 όμως έχουμε Γερμανούς στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή, η Αθήνα κι ο Πειραιάς είναι γεμάτοι Γερμανούς, σωστά;

Ακούστε τώρα: Φεύγει ο Βαρβαρέσος από την Τράπεζα της Ελλάδας, από το γραφείο του, παίρνει το τραμ, πηγαίνει στον Πειραιά, δεν του λέει κανένας τίποτα, έχει και 65.000.000 δολλάρια στην τσάντα του γιατί αποδεικνύεται απο Φ.Ε.Κ του Ελληνικού κράτους, πόσα λεφτά βάζουμε στη συνθήκη. Μπαίνει μέσα στο καράβι της γραμμής.., υπάρχει λογική ότι υπάρχει καράβι Πειραιάς – Νέα Υόρκη το ’44, με Γερμανούς; Και φεύγει, χωρίς να του πει κανένας κουβέντα από τους Γερμανούς κατακτητές, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πηγαίνει στην Αμερική να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο  Bretton Woods που υπογράφεται η συνθήκη.

Και τι λέει η συνθήκη αυτή; Εδώ είναι ο πίνακας από το Φ.Ε.Κ. του Ελληνικού κράτους, θα σας το αναλύσω ακριβώς. Η συνθήκη του Bretton Woods ιδρύει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που η Ελλάδα βάζει 40.000.000 δολλάρια μετοχικό κεφάλαιο. Και είναι μέτοχος και μέλος του Δ.Ν.Τ..

Και βάζει και 25.000.000 δολλάρια για την ίδια συνθήκη και ιδρύεται η Παγκόσμια Τράπεζα. Έχετε ακούσει για την Παγκόσμια Τράπεζα; Δεν έχετε ακούσει για την Παγκόσμια Τράπεζα; Μπορεί ένας να μου πει όλον της τον τίτλο; Τι παγκόσμια τράπεζα είναι; Παραθύρων; Σπέρματος; Οργάνων; Όταν πούμε όλον τον τίτλο θα καταλάβουμε τι φτιάξαμε.

Είναι η Παγκόσμια Τράπεζα  Ανασυγκροτήσεως και Ανοικοδομήσεως. Είναι ο τραπεζικός οργανισμός που ιδρύουν για να «βοηθήσει», μέσα στην καταστροφή του 2ου παγκοσμίου πολέμου, τα Έθνη, τα κράτη, να ξαναστήσουν τις υποδομές τους. Και τι άλλο λέει η συνθήκη και είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας, για να καταλάβετε και την κουβέντα του Βαρουφάκη, του σημερινού υπουργού οικονομικών, πριν από δεκατρείς μέρες, μέσα στη Βουλή, .. Μπράβο.. Αλλά το λέει μέσα στη βουλή, ο υπουργός οικονομικών, ο Βαρουφάκης, από το βήμα της Βουλής. Και λέει ότι η Ελλάδα είναι δεσμευμένη στο Bretton Woods και στο Δ.Ν.Τ.

Είναι ο πρώτος υπουρργός οικονομικών που το παραδέχεται δημόσια, από το βήμα της Βουλής. Γιατί όμως..;  Όταν φτιάξανε το Δ.Ν.Τ. στο Bretton Woods τι κάνανε.., δώσανε όλες τις αρμοδιότητες διαχείρισης του πλούτου όλοι οι λαοί στο Δ.Ν.Τ..

Τι του δώσαν δηλαδή; Το χρυσό σε μέταλλο, σε πλάκες. Του Ελληνικού έθνους, όχι μόνο απλά του κράτους, όπως αυτό το χρυσό που δώσανε στους Γερμανούς, που είχαμε πέσει έξω αλλά βρήκαμε 3.5δις δολλάρια χρυσό και τους δώσαμε δάνειο. Δίνεις την διαχείριση λοιπόν, με την εκπροσώπηση, υπογραφή του κεντριοού τραπεζίτη τότε, του Βαρβαρέσου κι ενανού βρωμοϋπάλληλου του υπουργείου εξωτερικών που είναι πρέσβης επί των οικονομικών. Γιατί αυτό προέρχεται ένα οικονομικό κομμάτι του υπουργείου εξωτερικών από πριν, τις προηγούμενες συνθήκες του 1990, του ’08, του 1975. Αυτοί οι δύο τενεκέδες κι ένας ακόμα εκπροσωπούν την Ελλάδα.

Και τι δίνουν;.. Την διαχείριση κάθε Ελληνικού περιουσιακού στοιχείου και πλούτου στο Δ.Ν.Τ. και του δίνουν το χρυσό σε μέταλλο, το χρυσό σε χρυσά νομίσματα, τα ομόλογα χρυσού, ΑΑ. Υπάρχουν κι ομόλογα χρυσού, το εθνικό νόμισμα, προσέχτε.. το εθνικό νόμισμα κι όλα τα έργα τέχνης. Ξέρετε πολλούς λαούς να έχουν έργα τέχνης;

Αλλά ξέχωρα απ’ αυτό του δίνουν και το εθνικό νόμισμα. Τι σημαίνει αυτό. Ό,τι μετρητά έχει το Ελληνικό κράτος, στο εθνικό τυπογραφείο δεν μπορεί να το κάνει αυτόνομα πλέον γιατί το δίνετε το νόμισμα του Δ.Ν.Τ. .

Άρα το Δ.Ν.Τ. παίρνει πλήρως την διαχείριση κάθε πλούτου, κάθε λογαριασμού, είτε είναι σε χρυσό είτε είναι σε χαρτονόμισμα είτε είναι σε δολλάρια είτε είναι σε μάρκα είτε είναι σε δραχμές, του κάθε λαού, του κάθε κράτους.

Κι αυτό το υπογράφουν 44 χώρες τότε. Και βάζουνε επικεφαλής ταμείου και διοικητή του Δ.Ν.Τ. τον διοικητή της Federal και συμφωνούνε όλοι μαζί το 50% των αποθεμάτων του κάθε κράτους να πάει στο ταμείο της Federal. Το υπόλοιπο 40% να ξαναπάει στη τράπεζα της Federal, στην τράπεζα της Αγγλίας, στην τράπεζα της Ρωσσίας και στην τράπεζα του Πεκίνου και στην τράπεζα του Παρισιού. Και μόνο το 10% να μείνει μέσα στο κλαθε κράτος. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Ότι το 1944, με αυτή τη συνθήκη, συμφωνούν όλοι και στήνουν την παγκόσμια τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. και επικεφαλής ταμείου βάζουν την Federal Reserve στην Αμερική. Η Federal Reserve είναι η τράπεζα που δανείζει την Αμερική. Είναι ο δανειστής της Αμερικής γιατί η Αμερική έχει πέσει έξω από το ’29. Και το ’33 προς ’34 με προεδρικά διατάγματα του προέδρου Ρούσβελτ, τότε, της Αμερικής, παραδίδεται, οι Ηνωμένες πολιτείες παραδίδονται στο δανειστή τους τη Federal Reserve. Επικεφαλής του ταμείου του πλανήτη η Federal Reserve.

Οι πρώτοι που το υπογράφουν είναι οι Ρώσσοι κομμουνιστές. Και δέχονται. Οι Ρώσσοι κομμουνιστές, που είναι εναντίον του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού κι ό,τι άλλες κουταμάρες μας είπαν τόσα χρόνια, να δώσουν το δικό τους νόμισμα, το ρούβλι, το εθνικό, τον χρυσό τους, τα πάντα, στην Federal  και στην διαχείριση των ιμπεριαλιστών της Αμερικής.

Και μετά από ένα χρόνο ξεκινάμε εμείς οι ηλίθιοι, εδώ πέρα, να σκοτωνόμαστε, δεξιοί κι αριστεροί.

Και να μας ρίχνουνε οι Άγγλοι τον Ελληνικό χρυσό. Γιατί οι λίρες στο αντάρτικο δεν είναι ρωσσικές, Αγγλικές δεν είναι; Λες να μας κάνανε χάρη; Μας πέταγαν το δικό τους το χρυσό;

Όχι. Μας βάλανε και υπογράψαμε να τους δώσουμε το χρυσό μας, τη διαχείριση και μας το πέταγαν για λύπηση, το ’44 αυτό και μας το πετάγανε πίσω. Και συνεχίσαμε και μετά… Γιατί έχει προηγηθεί κι ο χρυσός σε άλλες συμφωνίες…

Μπορούμε να το συζητάμε μέχρι το πρωϊ. Να σας δίνω ημερομηνίες, ακριβώς τι έχει γίνει στις διεθνείς συμβάσεις που δέσμευσαν την Ελλάδα. Την ουσία.. Μην τσακωνόσαστε για τις ημερομηνίες. Υπάρχουν τα ιστορικά στοιχεία όλα. Η ουσία είναι άλλη. Ο κεντρικός τραπεζίτης μέσα στην Ελλάδα κι ο κεντρικός τραπεζίτης μέσα σε κάθε κράτος διορίζεται ως διαχειριστής θεματοφύλακας για λογαριασμό του Δ.Ν.Τ., μέσα στη χώρα.

Άρα, αφού σου παρακρατεί το νόμισμα, τη διαχείριση, στο Δ.Ν.Τ. κι έχει έναν υπάλληλο μέσα στη χώρα, εάν εσύ θέλεις να πάρεις ένα μπουκάλι νερό, ένα μπουκάλι γάλα, ένα κιλό ψωμί, αφού του έχεις παραδώσει το εθνικό σου νόμισμα πρέπει να συμφωνήσει ο κεντρικός τραπεζίτης για να μας το δώσει. Το ’42, δεν είπα το ’44, είπα το ’44 έγινε το Bretton Woods και ανέλυσα τι συμφωνία κάνανε στο Bretton Woods. Το 10% του χρυσού έμεινε μέσα στα κράτη υπό θεματοφύλακα, τον κεντρικό τραπεζίτη. Αυτό συμφωνήθηκε τον Ιούλιο, στις 21 Ιουλίου το ’44. Αυτά όλα, επιτρέψτε μου, δεν είναι δικά μας λόγια.

 

10264436_10202805023360241_4031647195089909584_n

Αυτή τη στιγμή στην οθόνη βλέπετε ένα φύλλο εφημερίδας της κυβερνήσεως που έχει τη λίστα με τα χρήματα. Αυτή εδώ, η εφημερίδα της κυβερνήσεως, βγήκε στις 27 του Δεκέμβρη του ’45 που έχουνε φύγει οι Γερμανοί, που έχει έρθει η απελευθέρωση και κάνουν την πρώτη ελεύθερη κυβέρνηση. Και φέρνουν στις 26 Δεκεμβρίου, την άλλη μέρα των χριστουγέννων, μέσα στη Βουλή να ψηφιστεί η επικύρωση της συνθήκης του Bretton Woods που είχε γίνει ενάμισυ χρόνο πίσω. Μπράβο.. μπορούμε να το συζητήσουμε πού ακριβώς.

Λοιπόν αυτή είναι η ουσία. Από τότε είμαστε δεσμευμένοι στο Δ.Ν.Τ.. Το Δ.Ν.Τ. κανονίζει το τι θα φτιάξουμε, αν θα φτιάξουμε γέφυρες, σχολεία, εργοστάσια, τι θα καλλιεργήσουμε στη γη μας, μέχρι τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν και μέχρι το πόσο θα είναι η αμοιβή των εργαζομένων σε όλα τα κράτη. Αυτά τα λέει η συμφωνία, δεν τα λέω εγώ, είναι στους σκοπούς ίδρυσης του Δ.Ν.Τ., το εδάφιο 2.

Ακούστε και κάτι ακόμα τώρα. Το διεθνές εμπόριο το αναλαμβάνει να το κάνει το Δ.Ν.Τ. , λέει,.. και να φροντίζει πάντα να είναι ισορροπημένο, δηλαδή αν εγώ ήμουνα χαζός κι εσείς είστε ευφυής, έξυπνος έμπορας και μπορείτε να προχωρείτε μπροστά, εάν δεν μπορεί να βοηθήσει εμένα να σας φτάσω, ανακόπτει εσάς. Την δική σας την πορεία. Αυτό έγινε πράξη στην Ελλάδα με τον νόμο 1083/1980 με τα πανωτόκια, που έστησε η εθνική τράπεζα με την τράπεζα της Ελλάδος.

Η εθνική τράπεζα είναι ιδιοκτήτης της τράπεζας της Ελλάδος. Η εθνική τράπεζα έβαλε 400.000.000 δρχ το 1926 και ίδρυσε την τράπεζα της Ελλάδος, είναι παιδί της, θυγατρική της εταιρεία. Μαμά και κόρη το στήνουν το παιχνίδι και το ’80 περνάνε τον νόμο 1083 με τα πανωτόκια, δηλαδή: την κεφαλαιοποίηση του τοκισμού ανά τρίμηνο και την κεφαλαιοποίηση του τόκου.

Αυτόν τον νόμο ξέρετε ποιός τον έφερε στην Ελλάδα; Και από που; Τον έφερε ο Σταύρος Δήμας, Θέλαν να τον βγάλουν και Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από την Παγκόσμια Τράπεζα που ήτανε. Για να ξέρετε ακριβώς τι έγινε. Κι έτσι διαλύσανε την Ελλάδα, την βιοτεχνία και την βιομηχανία της Ελλάδος και την αγροτική παραγωγή. Έτσι κλείσαν όλα τα εργοστάσια της Ελλάδος με τα πανωτόκια και φτάσαμε τα τελευταία 15 χρόνια να μην παράγεται τίποτα. Και δεν υπάρχουν μεσογειακά προγράμματα, τα κλεμμένα λεφτά τα δικά μου και τα δικά σου είναι. Και τα τελευταια 15 χρόνια για να καλύψουν την διάλυση της Ελληνικής παραγωγής και να δώσουν ψεύτικη ρευστότητα στο λαό μας και ταυτόχρονα να τον υπερχρεώσουνε, άνοιξαν τον τραπεζικό δανεισμό επίτηδες. Και φτάσσμε εκεί που φτάσαμε. Και μας κάνανε αυτά που μας κάνανε σήμερα γιατί,.. πώς ξεκίνησε η κρίση, φρενάροντας οι τράπεζες την χρηματοδότηση της αγοράς.

Κι ερχόμαστε τώρα να κάνουμε μία μή κυβερνητική εταιρεία σε κάθε Δήμο, να κάνουμε άσκηση εξουσίας μόνοι μας, γιατί μπορούμε, έχουμε δικά μας λεφτά να φτιάξουμε δικές μας τράπεζες, να φτιάξουμε δικές μας παραγωγές, να κάνουμε κουμάντο εμείς στη ζωή μας και να μη μας κάνουν οι άλλοι κουμάντο!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Ελένη Θεοδωροπούλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.