Αποκλειστική Συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στο VeriaNet.gr- «Δεν υπάρχουν Αρχαίοι Έλληνες. Υπάρχουν οι Έλληνες που εξελίσσονται»

 Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο  VeriaNet.gr, μίλησε ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος απασχόλησε την κοινή γνώμη καταβάλλοντας το πόσο των 600 δισεκατομμυρίων ευρώ, για την αποπληρωμή του χρέους  της χώρας μας και την έξοδό της από την οικονομική κρίση.

Εξήγησε τους λόγους για τους οποίους βρισκόμαστε σ’ αυτήν την ατέρμονη οικονομική κρίση και το πώς βλέπει το μέλλον της Ελλάδας.
Τόνισε πως δεν δημιουργεί κάποιο κόμμα αλλά έναν πολιτικό φορέα που σκοπό έχει την εξασφάλιση μιας καλύτερης και βιώσιμης κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που κυρίαρχο ρόλο παίζει ο δήμος – ο λαός.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων  ανέλυσε το «μεγάλο μυστικό» που δεν είναι άλλο από μεγάλους καταπιστευματικούς λογαριασμούς που υπάρχουν  αποδεικνύοντας με υπάρχοντα έγγραφα  και ΦΕΚ που επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέρει και υπερασπίζεται.

Τέλος τόνισε πως δεν υπάρχουν «Αρχαίοι Έλληνες» αλλά μόνο Έλληνες εξηγώντας πώς δεν πρέπει να διαχωριζόμαστε σε αρχαίους και σύγχρονους.

Έπειτα την σκυτάλη της συνέντευξης ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσης κύριος Βασίλης Θεοδωρόπουλος.
Αρχικά  εξήγησε την λειτουργία των Τραπεζών και το απόθεμά τους σε χρυσό που κατέχουν, τονίζοντας πώς «λεφτά υπάρχουν».

Τέλος, ο κύριος Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε για την παρουσία του κυρίου Σώρρα στην πόλη της Βέροιας και την ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα του φορέα παραθέτοντας το παράδειγμα των αξιοποιήσημων πόρων στον Ελλαδικό χώρο που ξεπερνούν τα 45.000 έργα.

Η συνέντευξη δόθηκε στην Ιωάννα Πρέσια και στον Δημήτρη Καρολίδη.

Στην τεχνική υποστήριξη ήταν η Βάσω Πρέσια και ο Αλέξανδρος Σολάκογλου

Συνέντευξη Αρτεμης Σώρρας

Συνέντευξη Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.