ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ & ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ UCC

4/7/2017
ΕΠΕΙΔΗ, Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ «ΑΝΕΛΕΓΚΤΑ» ΔΕΚΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ, Η ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ, ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ, Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΕΠΕΙΔΗ, Ο ΑΘΩΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ.

ΆΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΧΕ ΚΡΙΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΟ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ‘Η ΟΧΙ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ‘Η ΟΧΙ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ‘Η ΟΧΙ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΘΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙΣΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΩΣ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΥΤΕ Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ Ν’ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ UCC, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ.
ΟΠΟΤΕ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ‘Η ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .
ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΕΓΚΥΡΕΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ UCC ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ!!!
ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ‘Η ΑΛΛΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ» ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣ ΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΒΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UCC – UNIFORM COMMERCIAL CODE;
Το UCC είναι το θεμέλιο του νόμου «FEDERAL RESERVE ACT, 1913» και αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του Αμερικανικού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος από την έναρξη της εφαρμογής του. Ο αναγνωρισμένος «Ομοιόμορφος (Ενοποιημένος) Εμπορικός Κώδικας», αφορά τις εμπορικές συναλλαγές και παρέχει ένα ενιαίο – ομοιόμορφο, απλοποιημένο, αποσαφηνισμένο, εκσυγχρονισμένο και εύκολα διαθέσιμο σύνολο κανόνων (Διοικητικό Δίκαιο), για τη διεξαγωγή με ασφάλεια των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Πολιτειών των Η.Π.Α., διαφόρων Χωρών και Ατόμων – Μονάδων (Νομικών ή Φυσικών προσώπων), ούτως ώστε ν’ ανταποκρίνονται στις σύγχρονες επιχειρηματικές συνθήκες και ανάγκες.
Η εξουσία του UCC, υπερβαίνει τους νόμους τους Κράτους.
• Υπό αυτήν του την ιδιότητα, το UCC, είναι μία πλατφόρμα συναλλαγών ισότιμη με τράπεζα και η «Δήλωση χρέωσης – χρηματοδότησης», αναρτημένη στην οθόνη του UCC, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΠΑΡ’ ΟΥΔΕΝΟΣ. (https://en.wikipedia.org/wiki/Uniform_Commercial_Code https://fortress.wa.gov/dol/ucc , https://www.law.cornell.edu/ucc ).
• Επιπροσθέτως, εάν ακολουθηθούν οι ορθές και νόμιμες διαδικασίες, οι αποδείξεις από την οθόνη του UCC, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΙΣΑΞΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, που αφού πληρούνται ορισμένα δεδομένα, περί μη απορρίψεως, χρόνου τήρησης σε αυτόν κτλ, μπορούν να καταστούν ΡΗΤΩΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΕΣ – ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΧΩΡΑΕΙ και
ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ‘Η ΜΠΟΡΕΙ Ν’ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ‘Η ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ UCC ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 3 ΕΤΩΝ.
Η ΜΗ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΣΑ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΑΝΑΡΤΗΘΕΙΣΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 31. ΔΕΚ. 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΥΣΤΗΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ UCC ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΚΑΤΕΣΤΗ ΡΗΤΩΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΥΝΑΤΑΙ Ν’ ΑΝΑΚΟΨΕΙ, ΠΑΡΕΜΒΕΙ, ΑΡΝΗΘΕΙ, ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ‘Η/ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ.
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΙΜΗ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΟΥ Ν’ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ UCC-1 (DEBT AND REGISTRATION SYSTEM) ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ‘Η ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ‘Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ‘Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ.. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ..
ΟΠΟΤΕ, ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ (ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ) ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ.
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ», ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ!
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ:
Ο ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ (ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΔΗΛ ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ, ΜΗ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ – ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΟΥ) ‘Η ΤΟ ΑΘΕΜΙΤΟ (ΠΑΡΑΝΟΜΟ Η ΑΝΗΘΙΚΟ) ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ‘Η ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ‘Η ΜΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ (3765/2000 ΠΟΛ.ΠΡ.ΑΘΗΝΑΣ 9415/1999 ΜΟΝ.ΠΡ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΙΛ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ..
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s