ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ…» Sorras T.V 6/11/2015 Α’ ΜΕΡΟΣ

Σώρρας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 

(από το 20.33)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 6-11-2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους Συνέλληνες. Είπες Στέφανε… «να πω κι εγώ τα δικά μου…». Εγώ δεν έχω δικά μου να πω. Δεν ξέρω βέβαια και το θέμα σας ποιο είναι και δεν ήμουν στην προηγούμενη κουβέντα σας. Βέβαια, αν έχετε κάποιες απορίες, θα χαρώ να συμβάλλω στον μεγάλο αγώνα που κάνουμε  εφ’όλης της ύλης και σε όλα τα επίπεδα, είμαι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε κι ενημερώστε με για το θέμα που έχετε και σε ποιο σημείο θέλετε να εντάξω την συζήτηση μας.

ΣΤ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ: Σήμερα το θέμα μας είναι ΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΩΝ ΤΟΥΣ. Μιλούσε η Μαρία κι έκανε την κατά δυνατόν προσέγγιση που μπορούμε να κάνουμε για τους ΆΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.

ΗΜΙΘΕΟΙ –ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ –ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Σε αυτό το κομμάτι θα τοποθετηθώ λίγο σπαρτιάτικα, γιατί είναι ένα τεράστιο κομμάτι κι αν δεν έχεις όλο το πακέτο, από που ξεκινάει και τι σημαίνει ΗΜΙΘΕΟΣ….

Καταρχήν, για να υπάρχει Ημίθεος, υπάρχουν οι ΘΕΟΙ. Ποιός τους κάνει Ημίθεους; Ποια είναι η διαδικασία;

Είναι αυτό που λέω και στις θρησκείες: «Πείτε μου με ποια διαδικασία φτιάχνετε Αγίους; Τι σημαίνει και ποια είναι η διαδικασία;».

Αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι που κανένας δεν θα το απαντήσει ποτέ. Είναι ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ.

Αλλά, ειδικά οι  Ημίθεοι είναι πάνω από τον Άνθρωπο και κάτω από Θεό. Στους πρόγονους μας, έχουμε Ημίθεους. Είναι μια διαδικασία η οποία είναι πάρα πολύ αυστηρή και δεν είναι απλή όπως την λέμε.

Η διαδικασία πρέπει να επιλυθεί κι έχει και πολλά επίπεδα-δοκιμασίες για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν τόσο μεγάλοι και τεράστιοι Κανόνες που δεν μπορεί να τους ξεπεράσει κανείς!

Δηλαδή, ακόμα και αν φτάσουμε στα ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, κανένας μέχρι τώρα δεν τα έχει αποδόσει με την σωστή τους σημασία και με το μεγαλείο που έχουν αυτά. Μόνο τα ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΜΙΘΕΩΝ, όπου θα προστάτευαν το είδος και τις ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Τεχνολογία είναι η «ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ» Τίποτα παραπάνω! Όλα αυτά που βλέπετε από ηλεκτρονική κι όλη αυτή την βάση της επιστήμης, που υποτίθεται ότι είναι Τεχνολογία, δεν είναι Τεχνολογία, αλλά είναι ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ και καμία σχέση με Τεχνολογία, δηλαδή την ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ.

‘Ηταν λοιπόν τεράστιες οι δοκιμασίες που θα περνούσαν στα Ελευσίνια Μυστήρια και μόνο αυτά έβγαζαν Ημίθεους.

Υπήρχαν και τα ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, όπου ήταν παντού στην Ελλάδα και στον κόσμο. Ήταν στην Ινδία, ήταν και στην Αμερική. Στην Ελλάδα, αν θέλετε να ξέρετε, έχουμε στην Θήβα, στην Λήμνο, στην Δήλο, στην Θάσο, στο Βασίλειο της Αίγας, στο Άργος. Παντού έχουμε Καβείρια μυστήρια και πολλοί λένε ό,τι θέλεις, οι εγκάθετοι, ή οι ανόητοι ή αυτοί που δεν γνωρίζουν ή αυτοί που θέλουν να μπερδέψουν την νόηση μας και πώς ήταν η διαδικασία μας.

Γνωρίζω ότι κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν πάλι τα Καβείρια Μυστήρια. Αυτά ήταν για να περάσουν οι Άνθρωποι. Μπορούσε να πάει ο οποιοσδήποτε που νόμιζε ότι ήταν άξιος, σοφός, δυνατός και όταν μιλάμε για δύναμη, δεν εννοούμε να σηκώνει 100 κιλά ή 200. Η δύναμη, η δυνατότητα είναι καθαρά ενεργειακή και η γέννα σου και γενικά η δύναμη του μυαλού σου.

Όλοι μιλάνε για ιερείς Κάβειρους. Σας λέω ότι οι Κάβειροι δεν ήταν ιερείς, δεν ήταν άνθρωποι. Ήταν παιδιά του Πάνα. Αυτοί είναι Κάβειροι και ήταν σάτυροι. Σάτυρος, δεν εννούμε όπως έχουμε εδώ την σατυρική και κάνουμε ταινίες για να γελάσουμε.

Οι Σάτυροι για την αρχαιότητα ήταν ένα άλλο πράγμα. Ήταν παιδιά του Πανός, τραγόμορφοι, οι οποίοι ήταν με εντολή των Θεών και ιδιαίτερα, συγκεκριμένων θεών. «Θεών» σημαίνει δυνατότητες. Η κάθε δύναμη και δυνατότητα αυτό που πρέπει να κάνει, προσδιορίζεται το έργο της και συμβάλλει στο 12 που είναι η ολοκλήρωση της Ύπαρξης του Ανθρώπινου Γένους και γενικά ή εν γένει, οι Ελλάνιες δυνάμεις. Κάθε συγκεκριμένη θεότητα τους πρόσεχε και έμπαιναν οι Άνθρωποι. Οι Κάβειρες, οι Σάτυροι τους τους περνούσαν από πάρα πολλές δοκιμασίες σε επίπεδα, μέσα από τα πάθη τους. Αυτή η διαδικασία είχε τεράστιες τεχνικές, καμία σχέση με το φυσικό μας περιβάλλον. Μπορούσαν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε περιβάλλον ήθελαν!

Τα Καβείρια είχαν πολλές πίστες. Φανταστείτε το σαν ένα τεράστιο playstation και να περνάς πίστες. Αυτός που έσπασε όλες τις πίστες και οι Κάβειροι παραδόθηκαν και δεν είχαν κάτι άλλο να του κάνουν και έσπασε τα Καβείρια μυστήρια ήταν ο Πυθαγόρας. Οι Κάβειροι δεν είχαν τι άλλο να του κάνουν! Παραδόθηκαν οι πάντες. Ο Αλέξανδρος, η μάνα του, ο Φίλιππος, ο Σωκράτης, όλοι είχαν περάσει από τα Καβείρια μυστήρια.

Είναι το πτυχείο της πραγματικής ζωής για να βγεις να διδάξεις και να είσαι άξιος. Όποιος περνούσε από τα Καβείρια μυστήρια ήταν άξιος σε ό,τι κλάδο ακολουθήσει, είχε Νόηση, είχε δύναμη ψυχής, ήταν πάρα πολύ δυνατός. Δεν ήταν ένα μασονικό πτυχείο: «έλα φίλε, θα πάρω τηλέφωνο από την στοά και θα στο δώσουν…», όπως τα ψεύτικα μασονικά νόμπελ της Αντινόησης και των ΑΝΤΙ-ΑΞΙΩΝ που έχουμε σήμερα.

Σήμερα κανένας δεν θα μπορούσε να περάσει αυτά τα Μυστήρια από όλα αυτά τα ζωντόβολα που έχετε δίπλα σας, είτε τους λέτε γιατρούς, μηχανικούς, μηχανολόγους, πολιτικούς, καθηγητές, ιεράρχες. Αυτοί δεν θα μυτιάζαν ούτε στο σκαλοπάτι, θα είχαν τελείως χάσει.

Αυτά ήταν τα Καβείρια Μυστήρια. Πήγαινε καταρχήν όποιος ήθελε, αλλά περνούσαν πάρα πολλοί λίγοι, ΟΙ ΑΞΙΟΙ, για  να περάσουν ως κάτι μεταξύ Ανθρώπου κι όλων του των σωμάτων.

«ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΤΟΙ… ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ…»

Εκτός από το φυσικό μας σώμα, σαφώς πρέπει να θέσω ότι υπάρχουν άλλα 5 σώματα μας με τα οποία δεν είμαστε συνδεδεμένοι. Εδώ είναι και το μεγάλο μυστικό που οι υπάνθρωποι, τα ζώα του Δαρβίνου μας τράβηξαν το πάτο και έτσι χάσαμε όλη την δύναμη μας.

Το ότι δεν είμαστε ζώα και είμαστε άνθρωποι, σημαίνει ότι στο επίπεδο των ζώων είμαστε αδύναμοι. Είναι πολύ σοβαρό να το καταλάβετε.

Το λιοντάρι είναι δυνατό στην ζούγκλα. Εσύ δεν μπορείς να το ανταγωνιστείς! Αν ποτέ κατέβεις στο ζωϊκό βασίλειο, το λιοντάρι, ο ελέφαντας θα σε νικήσει σε αυτό το επίπεδο, γιατί είσαι στο χώρο του. Κι ο χώρος αυτός των ζώων, των αποστατών και αυτών των μιασμάτων είναι ο απόπατος και δεν έχουν να πέσουν πουθενά. Είναι ήδη πεσμένοι, είναι ήδη στον πάτο. Δεν μπορούν να γίνουν ΈΚΠΤΩΤΟΙ, οι Άνθρωποι μπορούν να γίνουν Έκπτωτοι!

Για αυτό πρέπει να καταλάβετε ότι στα επίπεδα, πέραν της διάστασης αυτής που ζούμε, δεν υπάρχουν εισαγγελείς ή μπάτσοι, δεν υπάρχει κάποιος να σου κάνει μια πουστιά, ή να σε δέσει με κανένα χαρτί ή με το ψέμμα του. Δεν γίνεται! Μετά από εδώ, είναι αυτοματοποιημένο το σύστημα. Δεν γίνεται να πεις ψέμμα ή να κοροϊδέψεις κάποιον. Μόνο στο δικό μας βασίλειο εδώ και στην δική μας διάσταση που την έχουν υπό κατοχή γίνεται αυτό. Στα άλλα επίπεδα, δεν υπάρχει εισαγγελέας που να τον παίρνει τηλέφωνο η στοά και να του λέει ποιον να καταδικάσει. Είναι αυτοματοποιημένο το Σύμπαν! Και για αυτό οι πραγματικοί θεοί κι όχι αυτοί οι δαίμονες που το παίζουν θεοί κι αυτοί οι γύφτοι, τα μαύρα μιαρά μιάσματα.

Πραγματικά, αν μπορούσατε να δείτε τι στο καλό συμβαίνει θα καταλαβαίνατε και τι πραγματικά γίνεται και πού υπακούει ο Άνθρωπος αυτό το Θεϊκό Γένος!

Είναι αυτόματη η διαδικασία λοιπόν, για αυτό και οι Θεοί μπορούν να γίνουν Έκπτωτοι. Ποτέ μα ποτέ δεν μπορούν να περάσουν καμία γραμμή από τις γραμμές της Νομοτέλειας και από τον Συμπαντικό Νόμο που πρέπει να κινούνται, διότι την ώρα που κάνει ο,τιδήποτε είναι πέρα του Νόμου και πέραν της Νομοτέλειας, γίνεται Έκπτωτος και πέφτει από μόνος του. Είναι τόσο αυτοματοποιημένο το σύστημα!

Για αυτό για να μείνεις στην ακριβή σου θέση και να κάνεις αυτά που είναι Νομοτελειακά και αυτά που έχεις καθοριστεί να κάνεις, πρέπει να είσαι πάντα στην θέση σου. Πάντα στην ακρίβεια! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ!

Οι άλλοι οι οποίοι δεν είναι και ο χρόνος είναι εις βάρος τους και κάποια στιγμή, μέσα στο συμπαντικό χωροχρόνο οι τιμωρίες είναι πολύ συγκεκριμένες και ξέρουν ακριβώς και την μοίρα τους. Αλλά, η δική μας ύπαρξη, οι δικές μας Ελλάνιες δυνάμεις δεν μπορούν να κάνουν ποτέ κάτι για έναν Άνθρωπο. Κάνουν για όλους μαζί. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ποιός σας είπε ότι κάνουν ό,τι γουστάρουν; Ποιός σας είπε ότι πάνε διακοπές; Κανένας!

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ….»

Άρα, θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και εδώ θα τοποθετηθώ ως εξής: υπάρχουν χιλιάδες βιβλία που λένε ό,τι ανοησία και βλακεία θέλουν! Ο καθένας λέει την άποψη του, που την κάνει κανόνα. Σας λέω, μετά λόγου γνώσεως, ότι η γραμματεία μας έχει φάει τρελή διάβρωση. Δεν έχουμε την Ιλιάδα, δεν έχεις τίποτα! Έχεις τα μεταφρασμένα παραφρασμένα γραπτά που στα νεώτερα χρόνια κάποιος μας τα έδωσε, με μια γραφή μέσα από μια κατοχή τεράστιων ετών, εκατοντάδων ετών. Έχουν κρύψει έννοιες και λέξεις κι έχουν μεταφράσει, αλλά τι να μεταφράσεις; Γιατί δεν μας δίνεις το πρωτότυπο από την Ιλιάδα και μετά, μετάφρασε το μας! Να το διαβάσουμε κι εμείς, να δούμε κι εμείς το πρωτότυπο. Κανένα σου κείμενο δεν είναι πρωτότυπο. «Λέει ο Πυθαγόρας…» Πού το ξέρουμε ότι το είπε ο Πυθαγόρας; «τα Ελευσίνια μυστήρια ήταν έτσι..» Πού το ξέρετε κύριοι; Γιατί, ήσασταν εκεί; Πήγατε πουθενά; Ξέρετε τι είναι;

Έχω πει ότι υπάρχουν πάρα πολλά μυστικά, τα οποία είναι στα χέρια μας και μπορούν να βγουν σιγά-σιγά. Δεν υπάρχει λόγος τώρα, γιατί δεν είσαι έτοιμος να το δεις, να το εκμεταλλευτείς και να εκτελέσεις αυτό το δώρο κι ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να το δει και να το ακούσει, να καταλάβει.

Πρέπει να πάει σε ένα τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, να αρχίσει να αντιλαμβάνεται άλλα πράγματα. Να αρχίσει από την αρχή, ώστε να έρθουν κι αυτά τα πράγματα. Να τα πάρουν στα χέρια τους, άνθρωποι που θα ξέρουν να τα αξιοποιήσουν και να τα βάλουν σε λειτουργία. Εκεί που δεν υπάρχει λάθος, εκεί που βγαίνοντας από αυτό το μυστήριο, θα είσαι πολύ συγκεκριμένος, δεν θα υπάρχει λάθος πουθενά, δεν θα μπορείς ξανά να προδόσεις την συνειδητότητα σου κι αν το κάνεις, θα πέσεις!

ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

Πάντα έχεις την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ αν θα το κάνεις ή όχι! Πάντα υπάρχει Ελεύθερη Βούληση και για τον δαίμονα και για τον Άνθρωπο και τον Θεό και να πέσει και να ανέβει. Αυτό υπάρχει πάντα και είναι ένα ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ! Δεν θα σου απαγορέψει κανείς να κάνεις το έγκλημα ή το παράνομο και κανείς δεν θα σου πει να γυρίσεις πίσω και να διορθώσεις τι έχεις κάνει. Πρέπει να το καταλάβουμε πολύ καλά αυτό. Δεν υπάρχουν τιμωροί Θεοί, «κάνε αυτό, γιατί θα γίνει εκείνο…».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ… ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ!

Εγώ θα τοποθετηθώ ως εξής: ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΑΘΛΩΝ για να τους αποκωδικοποιήσουμε. Και ίσως κάποιοι να μην τους αντιληφθούν, έτσι όπως πρέπει να αποκωδικοποιηθούν. Όσο προσπαθούμε να τους αναλύσουμε με πτωχά λόγια,  και με φτωχά παραδείγματα, καλά το κάνουμε από την μία, αλλά από την άλλη δεν τους δίνουμε την τεράστια σημασία που έχουν! Ουσιαστικά, ΕΙΔΙΚΑ, ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ. Κάτι που δεν θα πω ότι είναι δύσκολο και ακατόρθωτο. Θα πω ότι σήμερα, έτσι όπως είναι η Κοινωνία μας  πρέπει να ξεκινήσει από άλλα σκαλοπάτια και να αρχίσει να κατανοεί και να βλέπει τις τεράστιες διαφορές, να βλέπει το Υπαρκτό και το Αληθινό.

Πρέπει να βάλουμε κάποια στάνταρ και κάποια ξεκάθαρα πράγματα. Δεν γίνεται να λέμε και λίγο έτσι και λίγο αλλιώς, έτσι όπως βολεύει τον καθένα. Η Αλήθεια καμιά φορά μπορεί να φαίνεται πικρή, δεν υπάρχει όμως πικρή ή καλή Αλήθεια, ή κακιά Αλήθεια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Η λήθη έχει μέσα της το καλό και το κακό, το πόσο καλός είναι ο ένας, το πόσο κακός είναι ο άλλος κι οι άνθρωποι από μόνοι τους αρχίζουν και βγάζουν συμπεράσματα: «εγώ είμαι πιο καλός, γιατί έκανα αυτό, εσύ είσαι πιο κακός γιατί έκανες εκείνο…». Αυτό είναι η Λήθη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.

Σήμερα, όποιος λέει Αλήθεια, ή βρήκε κάτι Αληθινό του χτυπάνε παλαμάκια! Γιατί; Υποχρεωμένος δεν ήταν να την πει; Αφού την βλέπει! Αφού το βλέπεις και είναι αληθινό. Δεν καταλαβαίνω γιατί να σου βαρέσω παλαμάκια…επειδή δεν είπες ψέμματα; Έχουν αλλοιώσει όλες αυτές τις τεράστιες έννοιες, εφόσον όμως είναι ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ.

Ιδιαίτερα σε πράγματα που είναι γύρω μας. Άρα, δεν υπάρχει καλό και κακό στην Αλήθεια. Αν ξεκινήσουμε από το ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ και στα κομμάτια που είναι τόσο δομημένα, ας φαίνεται ότι είναι μια φράση, δεν θα πω ότι είναι τεράστιας ανάλυσης, αλλά ποτέ μην χάσουμε την ουσία. Αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ, το οποίο μπορεί να ενοχλεί κι εσάς,  είναι ότι κάποιοι κάνουν κάτι δεδομένο.

Δηλαδή, όπως ένα δόγμα το οποίο το παίρνουν ως δεδομένο, άρα, «αφού έγινε, είναι δεδομένο!». Όχι, αν έγινε, να δούμε πρώτα, αν καλώς ή κακώς έγινε! Και να πάμε και λίγο παραπέρα να δούμε, αν είναι αληθινό ή δεν είναι. Άρα, δεν θα συζητήσουμε αν είναι καλό ή κακό. Γιατί δεν συζητάμε αν είναι αληθινό, αλλά συζητάμε τι καλό ή τι κακό έγινε;

Μπαίνουμε δηλαδή σε μια κουβέντα, αν ο χριστιανισμός ή ο ισλαμισμός τι κακό ή τι καλό, πόσο καλό ή πόσο κακό έχει κάνει, πού είναι οι καλοί ή οι κακοί άνθρωποι ή αυτοί είναι καλύτεροι και αυτοί χειρότεροι. Μπαίνουμε δηλαδή σε μια διαδικασία να συζητάμε ως υπαρκτό και μπήκαμε στην διαδικασία να το κουβεντιάζουμε. Όταν το κάνουμε αυτό που το κάνουν και πολλοί συγγραφείς, ακόμα και στο κομμάτι του Ελληνισμού, του αρχαίου Ελληνισμού. Για μένα, δεν υπάρχει αρχαίος Ελληνισμός, γιατί αυτός είναι τα 100.000 χρόνια ή τα 200.000 χρόνια.

Στο Λύκαιον Όρον που πήγαμε και κάναμε την Επίκληση, σας λέω μετά λόγου γνώσεως και θα το αποδείξω στις ημέρες της Ελλήνων Πολιτείας –και τώρα δεν μπορώ, γιατί τα έχουν όλα αυτοί- αλλά με τις γνώσεις που μπορώ να έχω, μιλάω για 2.300.000 χρόνια και βάλε. Εκεί θα τοποθετηθώ εγώ και τα 2000 χρόνια που μου λέτε, είναι 10 λεπτά στο Σείριο!

Ας μπούμε σε αυτή την διαδικασία! Κι όλοι αυτοί οι συγγραφείς που τους βλέπετε να κτυπούν τον χριστιανισμό ή τον εβραϊσμό, ή κτυπάνε τον μουσουλμανισμό, ουσιαστικά, κλαδεύουν τον δέντρο και όσοι ξέρουν, το δέντρο το κλαδεύουμε για να ξαναφουντώσει. Δεν το κλαδεύουμε για να το κόψουμε. Κλαδεύεις το δέντρο και βγάζει καινούργια φύλλα κι όλοι νομίζουν ότι κάτι έκαναν! Το δέντρο για να το γκρεμίσεις, σύμφωνα με την Αλήθεια, του βγάζεις τις ρίζες. Κόψε το δέντρο από τις ρίζες. Πριν να μπεις στην λεπτομέρεια και συζητήσεις για τα 2000 χρόνια, γύρνα πίσω στα 2000 χρόνια για δεις το Αληθινό και το Υπαρκτό για να δεις πού είναι οι βάσεις του. Αν δεν τις βρεις, κόψε το δέντρο από την ρίζα. Άρα, δεν υπάρχει! Συζητάμε δηλαδή, για ένα δέντρο το οποίο δεν υπάρχει;

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ… ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ.

Ξέρετε, είναι πολύ εύκολο και υπάρχουν τεράστιες τεχνικές και σίγουρα οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται, αλλά θα σας πω ένα απλό παράδειγμα. Φανταστείτε, αύριο το πρωί με το μυαλό που διαθέτουμε, να φτιάξουμε έναν υποθετικό μαφιόζο. Σύμφωνα με τις γνώσεις που έχουμε μέχρι τώρα, μπορούμε έναν μαφιόζο-δολοφόνο, τον καλύτερο, αυτόν που φοβούνται όλοι. Ας πούμε να πάρουμε τον Λένιν, ή τον Στάλιν ή τον Χίτλερ ή τον Κινέζο, να πάρουμε όλους τους παγκόσμιους δολοφόνους και να τους αποτυπώσουμε και να φτιάξουμε από όλα αυτά τα ονόματα, ένα καινούργιο όνομα «παράμυθο» κι όχι μύθο, γιατί εδώ είναι μια μεγάλη διαδικασία. Ο μύθος είναι η ίδια η ιστορία και ο παράμυθος είναι αυτό που δεν υπάρχει. Άρα, όταν ακούτε ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ασχετα αν τα ζώα- και τα λέω «ζώα» γιατί αυτοί διαφημίζουν στον πλανήτη ότι είναι από το γένος του Δαρβίνου και εμείς είμαστε από τον πίθηκο. Όχι αγαπητοί μου Συνέλληνες! Εμείς δεν είμαστε παιδιά του πιθήκου, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! Αυτοί μιλάνε για το γένος του Δαρβίνου και εγώ δεν είμαι από το γένος του Δαρβίνου και οι Έλληνες-άνθρωποι στον πλανήτη Γαία είναι παιδιά Ελλάνια, ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ! ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΘΗΚΟΣ? ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ΟΜΟΙΩΣΗ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.

Κατά την άποψη την δική τους και την κοσμοθεωρία που διαφημίζουν σε όλον τον πλανήτη είναι ο πίθηκος, το πρωτεύον, που έφυγε από τα δέντρα και έγιναν οι άνθρωποι. Και τα άλλα ξαδερφάκια μας, τα μαλακισμένα έμειναν στα δέντρα! Εντάξει! Ας μείνουμε στην ΛΟΓΙΚΗ και ας χρησιμοποιήσουμε την ΝΟΗΣΗ, όσο μπορούμε! Οι Άνθρωποι! Τα ζώα δεν καταλαβαίνουν την διαφορά. Τα ζώα λένε ότι είναι από τους πιθήκους και καλά κάνουν αυτά τα ζώα που έχουν εξωτερική μορφή ίδια με τους Ανθρώπους και συνεχίζουν και το λένε, γιατί έτσι είναι! Δεν τους κατηγορώ! Άρα, έχουμε δύο κατηγορίες Ανθρώπων. Τους Ανθρώπους-Έλληνες και τα ζώα! Δεν θα ξαναπαρεξηγηθεί κανένας, αν το λέμε «ζώο», γιατί είναι από την θεωρία του Δαρβίνου, που καλά το αποτύπωσε ο Εβραίος Δαρβίνος και δηλώνει: «ότι εμείς ήμασταν ζώα και γίναμε άνθρωποι». Όχι εμείς! Αυτοί! Αυτοί μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία, το αναλύσανε, το διαφημίσανε χρόνια στον πλανήτη, δεν μιλούσε κανένας, δεν μιλούσε Έλληνας, δεν μιλούσε ακτιβιστής. Συμφωνούσαν ακόμα και οι θρησκείες. Μέχρι να εμφανιστώ εγώ και να τους πω «ζώα» και να εξηγήσω, γιατί τους λέω έτσι, όλοι οι ιεράρχες στον πλανήτη και ο Πάπας, όλοι δέχονταν ότι ο άνθρωπος είναι από πίθηκο! Τώρα, γιατί παρεξηγιούνται ρε παιδιά;

Δηλαδή, θέλουν να μου πούμε ότι ο Χριστός, ο Μωάμεθ κι όλα τα θρησκευτικά πρόσωπα είναι από το γένος του πιθήκου;

Λοιπόν οι δικοί οι Θεοί δεν είναι πίθηκοι, είναι Κατ’εικόνα και Καθ’ομοίωση και εγώ Ομομήτριο Γένος των Ομομήτριων Θεών μου των Ελλάνιων, για αυτό έχω εικόνα των Θεών. Οι άλλοι προσπάθησαν να μοιάσουν σε εμάς!

Έτσι για να ξεκαθαρίζουμε ένα-ένα λοιπόν κομμάτι και να τοποθετούμαστε όπως τοποθετούνται αυτοί. Δεν μίλησε ούτε ένας Ιεράρχης στον πλανήτη! Κανένας! Δεν μίλησε ένας πολιτικός, δεν μίλησε ένας επιστήμονας, δεν μίλησε ένας διανοητής! Δεν μίλησε κανένας και παραταύτα, θυμώνουν που τους λέω «ζώα»; Γιατί θυμώνετε κύριοι; Αφού το δηλώνετε μόνοι σας!

Απλά εμείς δεν δεχόμαστε ότι είμαστε ζώα. Κρύβατε το Γένος μας τόσα χρόνια για να επιβιώσετε εσείς. Τώρα το Γένος μας είναι παρόν και θα τους εξηγήσουμε και αναλύσουμε τα πάντα ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είναι αυτοί!

Θέλει λοιπόν μεγάλη προσοχή για το τι λέει το κάθε βιβλίο κι η άποψη του καθενός! Πάντα πρέπει να πηγαίνουμε στην αρχή, στην δημιουργία. Τι δημιούργησες παιδί μου; Τον Μωάμεθ! Ωραία! Ποιος ήταν ο Μωάμεθ; Ένα ομορφόπαιδο που πήγαινε και πηδούσε όλες τις βασίλισσες. Αν δεν το ξέρατε, να το διαβάσετε. Και εσύ παιδί μου έγινες θεός; Εμάς δεν μας πειράζει!

Αλλά εγώ θα κάνω μια τοποθέτηση για να ξεκαθαρίσει όλο το τοπίο, γιατί πραγματικά δεν έχουμε άλλον αντίπαλο. Βγάζανε μια ιδεολογία, μια φούσκα και την διαφήμιζαν σε όλον τον πλανήτη. Τώρα αυτό που κάνουμε εμείς είναι η πραγματική Δημοκρατία, έτσι όπως την έχουμε ορίσει την Δημοκρατία, στο Καταστατικό μας αλλά και στην Διακήρυξη μας και από την Γραμματεία μας, άμα το θέλετε!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ! ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…

Προβάλλουν την Δημοκρατία της Αθήνας, αλλά αυτοί μιλούν για τον 4ο αιώνα του Περικλή. Όχι ο 4ος αιώνας του Περικλή δεν ήταν Δημοκρατία. Ο Περικλής ήταν Τύραννος στην Αθήνα! Γιατί δεν μας το λένε; Ήταν βασιλιάς; Τι ήταν; Δημοκράτης; Τύραννος ήταν ψηφισμένος! Γιατί τον κρύβουν; Είδατε πώς κόπτονται όλοι οι μασόνοι για τον 4ο αιώνα του Περικλή και δεν κόπτονται για την Σπαρτιάτικη Δημοκρατία που ήταν 600 χρόνων;

Αλλά κόπτονται για την Αθήνα που είχαν γυναικωνίτη και μας την είχαν πάρει; Είπα ακόμα ότι ο Περικλής ήταν Γεφυραίος. Δεν έχει όμως σημασία! Ας μείνουμε εδώ! Εμείς θα μάθουμε από τα λάθη της Δημοκρατίας του παρελθόντος και θα φτιάξουμε μια Ελλάνια Δημοκρατία που αυτή την φορά όμως θα είναι με ΑΞΙΕΣ, με ΑΡΧΕΣ και με 3 ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, τόσους χρειάζεσαι τώρα και σε 50 χρόνια θα χρειάζεσαι άλλους 2. τότε εκεί θα κλειδώσει όλο το κομμάτι της Δημοκρατίας και δεν θα μπορεί κανένας να μιλάει για Δημοκρατία. Μπορεί να μιλούν για Ολιγαρχία, αλλά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Και θα έχουμε ΠΟΛΕΙΣ. Δεν χρειάζεται να έχουμε κράτη! Τα κράτη είναι σχεδόν αόρατα! Το κράτος είναι η δύναμη ενός Έθνους. Ας φτιάξουμε λοιπόν την Δημοκρατία μας κι ας φτιάξουμε την Πολιτεία μας που θα είναι από τον Πολίτη και ο Πολίτης ορίζει την ζωή του. Ο Πολίτης θα έχει τον Νόμο του, τον Νόμο που βγαίνει από τον ίδιο τον Πολίτη, από την ίδια του την Ύπαρξη!

Ας το κάνουμε μια φορά, τι έχουμε να χάσουμε; Άλλωστε, τώρα δεν πρέπει να χαθεί κανένα παιχνίδι. Γιατί; Γιατί είμαστε πιο πλούσιοι από ποτέ!

Δεν υπήρξε άλλη φορά που ο πλανήτης να έχει 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους μαζί με τα υβρίδια! Θα το δεχτώ! Μαζί και αυτά! Είναι δυνατόν οι άνθρωποι να μην μπορούν να διαχειριστούν τα ζώα τους; Είναι δυνατόν τα ζώα να διαχειρίζονται 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους; Ελάτε αγαπητοί μου συνέλληνες! Ήδη έχουν πάρει χαμπάρι σε όλον τον πλανήτη και γίνεται χαμός. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ-ΚΕΡΔΗ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

Και τώρα που σε πάνε για αφανισμό, επεμβαίνουμε εμείς και θα επέμβουμε όλοι μαζί! Κι αυτό το παιχνίδι θα είναι μαζικό και ολωνών μας! Με βάσεις! ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ! Ποιας ύπαρξης; Του Δαρβίνου; Γιατί; Σε ποιο Αξιακό και σε ποιες Αρχές υπακούει μια δημοκρατία, ο κομμουνισμός, ή τουλάχιστον ένα δόγμα. Τι Αξιακό έχει; Ό,τι θέλει κάνει!

Όμως επειδή σήμερα έχουμε 6.500 θρησκείες, επειδή έχουμε τόσο διαφορετικές ψευδοιδεολογίες θα πω και θα τις πω έτσι κι ας βγει κάποιος να μου αποδείξει ότι είναι η σωστή.

Εγώ λοιπόν θα πω ότι η Πολιτεία δεν αντέχει από ιδεολογίες. Δηλαδή, για να συγκροτηθεί η Πολιτεία, αντέχει οποια ιδεολογία έχει ο καθένας και όπου πιστεύει, αρκεί αυτό να μην ενοχλεί την Πολιτεία, τους Νόμους, τις Αρχές και τις Αξίες της. Άρα, θα συμβιώσουμε όλοι μαζί.

Η δεύτερη κατηγορία θα είναι που πιστεύεις. Δεν μας απασχολεί που πιστεύεις.

«ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ…»

Εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι και θα τραβήξω μια μεγάλη διαχωριστική γραμμή, γιατί ήρθε η ώρα και ξεκινάει από αυτή την εκπομπή και θα συνεχιστεί σε άλλες.

Η διαχωριστική γραμμή είναι η εξής: ήδη τα ΜΜΕ της Αντινόησης προσπαθούν να χαρακτηρίσουν θρησκευτική την δική μας διαδικασία.

Το λέω και το φωνάζω, αν θυμάστε: Με έλεγαν στην αρχή «ομογενή». Δεν είμαι βρε ζώα ομογενής, δεν έχω κάνει μετανάστης, γνωρίζω όλες τις χώρες του κόσμου, έχω ταξιδέψει όπου δεν φαντάζεστε, αλλά μετανάστης και ομογενής με την έννοια που το λέτε, δεν είμαι!

Μετά: «ο σωτήρας Αρτέμης Σώρρας  και ευεργέτης!» «Βρε ζώα», τους είπα, «δεν είμαι ευεργέτης, ούτε σωτήρας, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!». Αυτοί έλεγαν ευεργέτης! Πήγαν εμένα να βραβεύσουν τα ζώα! Γίνεται; Δεν γίνεται! Τελικά, δεν πήρα ποτέ το βραβείο, το πήρε ο πίτουρας! ΝΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΩΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ; Ρε, άντε να χαθείτε ζώα! Για αυτό θα δείτε ότι έκρυψαν και το βίντεο που έγινε στα γραφεία της Ηνωμένης Ευρώπης. Προσπάθησαν να πουν ο,τιδήποτε και για αυτό θα τοποθετηθώ ως εξής, που τώρα τελευταία το πάνε ότι φτιάχνουμε και θρησκεία.

Τους λέω λοιπόν: «Είτε για Αρχαιολάτρες, είτε για Δωδεκαθεϊστές, είτε για τα ζώα του Σιωνισμού, είτε για οποιοδήποτε άλλο ζώο κινείται μέσα σε δόγματα και δεν μπορεί να αντιληφθεί το Υπαρκτό και το Αληθινό, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ που την ορίσαμε είναι Ο,ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Ή ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ.

Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση εγώ να επιτρέψω να γίνει θρησκεία η Κοσμοθέαση και δεν μπορεί να γίνει ποτέ! ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ; Πώς θα κάνεις τον Γαλαξία θρησκεία; Πώς θα κάνεις το φυσικό περιβάλλον θρησκεία; Γιατί το φυσικό περιβάλλον είναι όλο αυτό και όχι αυτό που βγαίνεις έξω στην αυλή σου. Δεν έχει ανάγκη να το κάνεις θρησκεία αγαπητέ μου! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. Δεν μπορεί να γίνει ποτέ δόγμα και θρησκεία. Είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να το κάνεις ποτέ.

Είναι λίγοι και τιποτένιοι όσοι προσπαθούν να κάνουν θρησκεία την Ελλάνια Κοσμοθέαση που είναι τόσο τεράστια και δεν χωράει σε κανένα χαρτί και σε κανένα ΦΕΚ. Η Κοσμοθέαση είναι μόνο στην αντίληψη μας και όσο αντιλαμβάνεται ο καθένας. Κλείνουμε αυτό το κομμάτι.

Άρα, δωδεκαθεϊσμός και τούμπανα, όλων αυτών των εβραίων, των χαζάρων και κάποιων εγκάθετων μασονο-αρχαιοελληνιστών, τους λέω λοιπόν ότι θα με βρουν μπροστά τους. Πείτε τους να πάνε από εκεί που ήρθαν!

Στο κομμάτι τώρα για την Πολιτεία, δηλώνω και η διαχωριστική τεράστια γραμμή είναι η εξής:

Γνωρίζετε λοιπόν με τον όγκο των στοιχείων, των αποδείξεων και χιλιάδων εγγράφων και τον χρόνο που κυλούν μέσα στα χρόνια, γιατί υπάρχουν άνθρωποι και μυαλά που αντιλαμβάνονται και τι έχει συμβεί μέσα σε αυτά τα χρόνια με πραγματικές αλήθειες, σε πραγματικό χρόνο και όχι όπως θέλουν αυτοί να τοποθετηθούν. Άσχετα τι λένε, εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχουν κάνει, πώς το έχουν κάνει, πού πάνε και πώς πολεμάνε, τους λέω:

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟΤΗΤΑ Η ΜΗ, ΟΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Είναι τόσο απόμακρα και μακρυά και δεν κινδυνεύουν. Άλλωστε έχω πει, οι θεότητες υπάρχουν, ή δεν υπάρχουν, είναι μια άλλη διαδικασία και το πώς τις έχουν φτιάξει κι αν κάποιες είναι αυτόκλητες.

Τώρα τελευταία με ενημερώνουν στην Αθήνα, βγήκε μια εκκλησία, η εκκλησία του Θεού! Ακούστε! Γιατί ο χριστιανισμός κινδυνεύει από χιλιάδες πράγματα κι όχι από την Πολιτεία. Η Πολιτεία θα σώσει όλη αυτή την διαδικασία. Αυτή η «εκκλησία του Θεού είναι Κορεάτικη και λέει ότι ο Θεός είναι γυναίκα και μάλιστα Κορεάτισσα. Είναι βαριά τα πράγματα! Τα ναρκωτικά έχουν κάνει μεγάλο κακό! Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα!

Ήρθε και μια γνωστή, η οποία πήγε σε αυτούς και τα είδε όλα καλά! Διαβάζουν πάλι την εβραϊκή γραφή, αυτή την ωραία με τον θεό των Εβραίων και τον Αβραάμ και τον Ισαάκ κι όλο αυτό το πανηγύρι του Γιαχβέ, αλλά ο Θεός είναι Κορεάτισσα! Βέβαια! Και μαζεύουν τις γυναίκες. Τέλος πάντων! Είναι φρικτά τα πράγματα. Πάλι δεν με ενδιαφέρει! Πάλι το αφήνω απέξω!

Εγώ δεν θα πω ότι ο Θεός είναι Κορεάτισσα, ή αγελάδα κι όπως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας. Δεν μπορούμε εμείς με όλον τον πολιτισμό μας και με όλον τον σεβασμό στα πρόσωπα των ανθρώπων και των συνελλήνων, που πιστεύουν οπουδήποτε, καλώς ή κακώς, δικαίως ή άδικα. Εκεί δεν ακουμπάει η Πολιτεία. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Αυτό σημαίνει ότι οι εκπρόσωποι του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, λένε ότι είναι εκπρόσωποι του Θεού τους, εμείς σεβόμαστε το πρόσωπο της Θεότητας και δεν το πειράζουμε και δεν έχουμε τίποτα μαζί του. Τους εκπροσώπους όμως που κλέβουν τον κόσμο, που άλλα λενε κι άλλα κάνουν, που έχουν περάσει στους λογαριασμούς, που έχουν την γη των προγόνων μου, το 70% της Ελλάδος ανήκει στην εκκλησία, που έχει παντού μετόχια και σκοτώνουν το μυαλό, την νόηση και την αλήθεια και κλέβουν τον κόσμο, που το κάθε γηροκομείο είναι επιχείρηση για αυτούς που νομίζετε ότι η εκκλησία έχει γηροκομεία και γηροκομεί τους ανθρώπους, που τους παίρνει την σύνταξη…ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!

Έχω κι αυτή την στιγμή, παράδειγμα στην Ε.ΣΥ και ένας συνέλληνας Γερμανός, ο οποίος πήγε την θεία του, σε ένα γηροκομείο μιας εκκλησίας και του είπαν ότι επειδή παίρνει 600 ευρώ σύνταξη δεν την βάζουν μέσα γιατί δεν παίρνει 1000. Τότε τι γηροκομείο είσαι ρε εκκλησία; Επιχείρησης; Η γιαγιά κοστίζει 1000 ευρώ τον μήνα; Θέλω να πω ότι όλο αυτό είναι μια τεράστια εκμετάλλευση και δεν δέχομαι κανέναν εκπρόσωπο του θεού του ή του πάπα, είτε εδώ του ρασοφόρου του δικού μας, είτε του Ινδού, είτε του Σατανά! Εδώ υπάρχει εκκλησία του Σατανά!

« Και τι εκπροσωπείς παιδί μου εσύ;»

«Τον σατανά!»

« και πού το ξέρουμε; Φέρε μας! Έχεις διαπιστευτήρια να μας πεις;»

«όχι!»

«και τι κάνεις; Τι σου είπε να κάνεις; Σου είπε να μας σφάξεις; Τι σου είπε; Σου είπε να μας κλέψεις; Δηλαδή σου είπε να μαζεύεις την περιουσία και να πηγαίνεις γύρω-γύρω στους γέρους και ό,τι περιουσία έχουν να τους λες: «Υπογράψτε εδώ την περιουσία και θα πάτε στον παράδεισο;» Αυτό είναι απάτη κύριοι! Αν αυτό δεν είναι απάτη, τότε τι είναι; Έχω μαζέψει 900-1000 τέτοιες περιπτώσεις που έγραψαν την περιουσία τους στο νοσοκομείο. Όταν ήταν κοντά στον θάνατο, πήγαιναν αυτοί οι άγιοι άνθρωποι οι παπάδες που κάνουν τόσο καλό, για να πάρουν την υπογραφή, να πάρουν την περιουσία του ανθρώπου για να πάει λέει και να έχει καλό παράδεισο!

Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΣΩ! ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ! ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Άρα, οι εκπρόσωποι δεν έχουν καμμία θέση στην κοινωνία και για ό,τι έχουν κάνει ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ό,τι έχουν κλέψει κι ότι έχουν καταδολιεύσει, έχουν να κάνουν με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Τίποτα λιγότερο και τίποτα παραπάνω.

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΩ! ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ.

ΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕΙ 8.000.000 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!

Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Αν εδώ οι Έλληνες παπάδες έχουν κλέψει, έχουν εκπορνεύσει, η Πολιτεία είναι εδώ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ. ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!

Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και με όλη την οργάνωση της Πολιτείας, δεν μας πειράζει και σεβόμαστε οποιαδήποτε θρησκευτική θεότητα έχει ο καθένας και με σεβασμό στον Πολίτη που πιστεύει οπουδήποτε. Καλώς ή κακώς, δικαίως ή άδικως! Σέβεται την Πολιτεία και είνα ισάξιο μέλος. Δεν μας πειράζει σε τίποτα!

Οι εκπρόσωποι όμως των θεοτήτων που λυμαίνονται από μυστικές υπηρεσίες, από δικαστήρια, από ΦΕΚ, από την Βουλή και από οποιεσδήποτε οργανώσεις κι ενοχλούν την Πολιτεία μου, έχουν να κάνουν μαζί μου, γιατί έχουν ταυτότητες, στο κάθε κράτος, στην κάθε κοινωνία, στην κάθε Πολιτεία, διότι ψηφίζουν, διότι πληρώνονται, διότι είναι μέσα στον Νόμο και πρέπει να είναι μέσα στον Νόμο της Πολιτείας, που εμείς οι Πολίτες έχουμε ορίσει.

Πιστεύω να ήμουν ξεκάθαρος, να ξεκαθαρίσει το θρησκευτικό θέμα, διότι δεν υπάρχει!

Με σεβασμό μεγάλο σε όλους τους Πολίτες και όπου πιστεύουν!

Η Πολιτεία όμως είναι πάνω από όλα γιατί ζούμε όλοι μαζί και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ζήσουμε όλοι μαζί!

Ακόμα και να είναι κανείς εκπρόσωπος σε μια εταιρεία. Αν κλέψει, τι τον κάνεις; Τον αφήνεις έτσι; Όχι ε; Τώρα τι πάθατε ρε παιδιά; Η ασπίδα των θεοτήτων να μπαίνει μπροστά στους εκπροσώπους; Δεν είναι δυνατόν! Ό,τι έχουν πει οι θεότητες που όλες μιλάνε για καλό κι ό,τι καλό έχουν παράξει, θα το δούμε! Και από τους ανθρώπους και από τους θεούς τους. Για ό,τι κακό έχουν κάνει, εγώ δεν θα περιμένω να το βρουν από τους θεούς τους. Θα τους κεράσω εγώ, το κακό που έχουν κάνει! Είμαι ξεκάθαρος;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είθε, για να γίνει!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα αγαπητέ;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφώς και ναι και είμαστε σύμφωνοι σε αυτή ακριβώς την θέση που τοποθετείσαι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, δεν γίνεται τώρα με ασπίδες τις θεότητες να γίνεται τόσο κακό! Δεν γίνεται! Θα πρέπει λοιπόν να μάθουμε τις αλήθειες μας.

Εμείς οι Έλληνες προσωπικά κι όλη αυτή η κίνηση που κάνω μαζί σας, γιατί είμαι ένα ΚΟΜΜΑΤΙ και ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ και ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ κι αυτό θα πρέπει να ξεκαθαριστεί σε όλον τον κόσμο και σε όλο τον πλανήτη. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ακριβώς πώς θα ζήσουμε και τι θέλουμε. Το ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΌΤΙ ΤΗΝ ΈΧΩ! Δεν μπορεί να βγεί!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

Δεν φαντάζεστε τα μυστικά των μυστικών τι ακριβώς είσαστε και από που προέρχεσθε! Υπάρχουν δώρα για τον Ελληνισμό. Ελάτε να τα πάρουμε! Είναι οικονομικά τα δώρα; Πάρτε τα! Κοιτάξτε τι τεράστια νούμερα έχετε στο όνομα σας, επειδή εσείς ζείτε σήμερα. Όποιος πεθαίνει και έρχονται οι νέοι, τότε οι νέοι τα έχουν στο όνομα τους! Δεν γίνεται ρε παιδιά…θα πρέπει να το καταλάβετε! Είναι τεράστια και δικά σας!

Αυτόν τον δικό σας πλούτο, αύριο δεν θα μπορείτε να τον διαχειριστείτε, γιατί είναι τόσο τεράστιος, που πρέπει με Νόηση να τον διαχειριστείτε αύριο το πρωί. Όχι να ψάχνουμε για λεφτά, αλλά για μυαλά για να τον διαχειριστούν όλον αυτόν τον πλούτο κατάλληλα, πάλι με ΑΞΙΕΣ, πάλι με ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ!

Γιατί, αυτός ο πλούτος μπορεί να παράξει μεγάλο κακό και στους ανθρώπους μας και στην κοινωνία μας και στην Πολιτεία μας, στηνΎπαρξη μας, άρα πάλι με σύνεση. Η φτώχεια είναι μόνο στον μυαλό, η φτώχεια είναι μόνο στην Νόηση και δεν υπάρχει αλλού. Τα νούμερα είναι δίπλα σας! Είναι αυτό που είχα πει στο PRESIDENT «Κάποιος κάνει τον θεό με ένα λάπτοπ και θα του κόψω τα χέρια!». Τώρα του κόβω δαχτυλάκια, του έχουν μείνει κανά πεντάρι ακόμα! Ελάτε να του τα κόψουμε όλα μαζί να τον κάνω κουλό! Με τι θα γράφει; Με τα πόδια; Θα του κόψω και τα πόδια! Μετά, με τι θα γράφει; Ελάτε να το κάνουμε όλοι μαζί!

Δεν έχετε να διαχειριστείτε αύριο τόσο μεγάλο πλούτο, γιατί δεν φανταζόσασταν ότι τον έχετε!

Φοβάστε να διαχειριστείτε την Πολιτεία σας; Γιατί μωρέ; Αυτοί ξέρουν; Με εντολές είναι! Όπως σας το είπα! Δεν έχουν νόηση και παίρνουν εντολές για το τι θα κάνουν!

Έχει σημασία, ένα παιδί που δούλευε στην Ελληνική μας βουλή μου αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα δωμάτιο που είναι πάντα κλειστό, σαν αποθήκη και εκεί έχει το μεγάλο βιβλίο του Σιωνισμού που το διαβάζει μόνο ο Πρωθυπουργός, όταν έχει ανάγκη! Τι λέτε ρε;; Στην Βουλή μας; Ξέρετε πόσα μυστικά είναι κρυμμένα εδώ μέσα και σε επιβουλεύονται και σε δυναστεύουν; Δεν θέλεις να τα πετάξεις όλα αυτά τα καρκινώματα; Όχι;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.. ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ…

Έγινε τόσος θόρυβος τεράστιος για τις Επικλήσεις! Αλήθεια; Συγνώμη! Εγώ δεν σας είπα να κάνετε προσευχή, ούτε σε κανένα δόγμα, ούτε πουθενά. Στην ίδια την πραγματική ιστορία και με τα πραγματικά πρόσωπα και δεν είπα ποτέ ούτε ύμνους…ξερετε γιατί; Γιατί και οι ύμνοι είναι παραχαραγμένοι και μην εμπιστεύεστε κανένα βιβλίο, ούτε του Αριστοτέλη! «Το είπε ο Αριστοτέλης!» Το είπε όμως; «Ο Πυθαγόρας έτρωγε μόνο φακές και κουκιά…» Ναί; Και που το ξέρετε ρε, τι έτρωγε ο Πυθαγόρας; Μετά, βγαίνει ένας άλλος και λέει: « Ο Απολλώνιος ο Τυανέας…». Μπα; Τον μάθατε τον Απολλώνιο τον Τυανέα; Ναι; Έχετε κάποιο πρωτότυπο; Δεν έχετε! Τότε, γιατί μιλάτε για αυτόν; «έτρωγε εκείνο κι εκείνο, δεν έφαγε ποτέ κατσαρίδες, δεν έφαγε αρνί, δεν έφαγε μοσχάρι…» Βρε, δεν πάτε να πνιγείτε ζωντόβολα, που έχετε κάνει τον κόσμο ζώο; Βλέπετε ότι στην πανίδα και στην χλωρίδα μας υπάρχουν όλα, τα τρώμε όλα και τελικά σήμερα εμείς γίναμε χορτοφάγοι; Γιατί; Με κάνατε εμένα πρόβατο; Τελικά προβατοποιήσαν τον κόσμο και τον έκαναν χόρτο; Οπότε απαγορεύεται να τρως κρέας, γιατί δεν έτρωγε ο Πυθαγόρας! Και πού το ξέρεις εσύ τι έτρωγε ο Πυθαγόρας; Και πού ξέρεις τι έτρωγε ο Αριστοτέλης και ο Σωκράτης; Η τροφική αλυσίδα κύριοι, είχε και την πανίδα και αν δεν υπήρχε λόγος, ο άνθρωπος είναι παμφάγο και δεν είναι χορτοφάγο! Διορθώστε με αν κάνω λάθος! Στην πανίδα, γιατί υπάρχουν σαρκοφάγα ζώα; ε, τότε γιατί να μην υπήρχαν μόνο χορτοφάγοι στην φύση μας; Ά, το ζωικό βασίλειο είναι σαρκοφάγο, αλλά ο άνθρωπος είναι χορτοφάγος, δηλαδή, εγώ ανήκω στην χλωρίδα και να τρώω μόνο χόρτο! Παιδιά, ας ξεκαθαρίσουμε με όλα αυτά τα δόγματα, γιατί κι αυτά είναι χειρότερα δόγματα. Να σβήσουν την φλόγα μέσα σας θέλουν.

Έχω δει ανθρώπους και έχω δίπλα μου ανθρώπους που ασχολήθηκαν με αυτή την διατροφή επειδή το λέει ο Πυθαγόρας! Πού το είδες ότι το λέει ο Πυθαγόρας; Θέλω να το δω πρωτότυπο! Να το δω κι εγώ θα τρώω κουκιά που δεν έτρωγε αυτός! Δεν έτρωγε λέει κουκιά ο Πυθαγόρας και ήταν έξυπνος! Βρε, άντε να χαθείτε, μας έχετε τρελάνει! Μια χαρά είναι τα κουκιά! Μια χαρά φάβα κάνει! Έχουμε τρελαθεί με όλα αυτά! Ό,τι βλακεία θέλει ο καθένας, την βάζει στους ανθρώπους. Όλα αυτά είναι δογματισμένα! Και σε πάνε σε συγκεκριμένη δομή, τι θα κάνεις και πώς ακριβώς θα το κάνεις και διασπούν τον κόσμο. Έχω δει έναν συνέλληνα που είχε κάνει μια τέτοια διατροφή και πήγαινε στον καθρέπτη κι έλεγε ότι ήταν και χοντρός, ενώ έφτασε σε σημείο να πεθάνει. Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, δεν μπορούσε να τρέξει, δεν ήθελε να ζήσει! Απλά αργοπέθαινε από την δίαιτα του! Όλα αυτά τα δογματικά μας τα έχουν περάσει.

Οι ψυχολόγοι δίνουν και παίρνουν και είναι το πιο μεγάλο επάγγελμα σήμερα. Είχαμε τους εξομολογητές και έχουμε και τους ψυχολόγους.

Θέλω να ρωτήσω έναν ψυχολόγο: τι στο καλό λέει «Ψυχή»; Να μας την ορίσει, αφού λέει ότι ασχολείται με την Ψυχή. Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν, ή να μπουν σε μια σειρά. Η μεγάλη όμως προτεραιότητα που θα βάλει όλα αυτά στην σειρά και θα φέρει τον κάθε ένα μπροστά, όχι να λέει ό,τι θέλει ο καθένας, αλλά να τον φέρει μπροστά στις ευθύνες του, τι λέει, για ποιον το λέει, για ποιο στόχο το λέει και πώς το κάνει, είναι η Πολιτεία.

Όταν φτιάξουμε την Πολιτεία μας, θα φέρουμε λοιπόν τους εβραιομορφωμένους, γιατί ξέρετε ότι όλα τα Πανεπιστήμια στο εξωτερικό είναι των Εβραίων και των Σαϊεντολόγων και άμα δεν το ξέρετε, να το μάθετε! Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει Πανεπιστήμιο που ο λέκτορας να μην είναι εβραίος, μασόνος και από ειδική σπορά! Δεν υπάρχει! Ψάξτε το! Στο Υπουργείο Παιδείας, μόνιμα το Κ.Ι.Σ έχει 11 ανθρώπους και είναι και αφορολόγητο. Καλά, βρε ζώα, ήρθατε και στο Υπουργείο Παιδείας για να μου φτιάξετε τα βιβλία μου εσείς; Τι γίνεται ρε παιδιά; Θα φτιάξουμε λοιπόν την Πολιτεία και όλοι αυτοί θα έρθουν μπρος των ευθυνών τους. Θα καλέσουμε τους ανθρώπους και θα τους πούμε: «Έλα εδώ, θέλεις να διδάξεις μια ωραία δίαιτα για να μας κάνεις εξυπνότερους; Ωραία! Έλα σε μας λοιπόν που είμαστε η Πολιτεία και η Πολιτεία είναι υπεύθυνη, γιατί η Πολιτεία τώρα έχει τους μηχανισμούς που έχει ασφάλεια».

Η Αστυνομία δεν είναι της Πολιτείας; Δεν είναι δικιά μας η Αστυνομία; Δεν την πληρώνουμε εμείς; Και τελικά υπάρχει μια αστυνομία μέσα στην Αστυνομία; Προσέξτε τι είπα! Υπάρχει στην μυστική μου υπηρεσία μια υπηρεσία που δουλεύει για άλλους και είναι μέσα στην υπηρεσία μου;

Οπότε, και η Δικαιοσύνη είναι δικιά μου, αλλά μέσα στην Δικαιοσύνη, υπάρχει μια άλλη Δικαιοσύνη που κάνει κουμάντο και έχει στο στόμα δαίμονα και δόντια και σκοτώνει τους πάντες;

Ή τελικά μέσα στην Υγεία μου, βγαίνει ένα καινούργιο φάρμακο που με δηλητηριάζει; Και μετά από δέκα χρόνια μου βγαίνει ότι θα πεθάνω από τα εμβόλια που έκανα και το παιδί μου είναι αυτιστικό; Και εσύ ρε κράτος που ήσουν; Πολιτεία που σε πληρώνω, που ήσουν;

Συνηθίσαμε δηλαδή τι; Για εξηγήστε μου ρε παιδιά! Υπάρχει υπηρεσία μέσα στην υπηρεσία; Θα της κόψω το κεφάλι! Μία είναι η υπηρεσία και δουλεύει για μένα!

Ένας είναι ο στρατός και δουλεύει για μένα! Ένα είναι το Υπουργείο και δουλεύει για μένα! Ένας είναι ο τραπεζίτης και δουλεύει για την χώρα μου. Αν θέλει να κάνει μπιζνες να πάει αλλού ή να κάνει εδώ σύμφωνα με τον Νόμο! Για προσέξτε πώς το είπα! Υπάρχει δηλαδή Υπουργείο Παιδείας και μέσα είναι Εβραίοι που μου καθορίζουν τα βιβλία και σήμερα μου μαθαίνουν όλες αυτές τις αηδίες; Και μου παραχαράσσουν  την ιστορία και καρφώνουν με εμφυτεύματα και χαράγματα τον ελληνικό μου λαό; Πότε θα σταματήσουν όλα αυτά; Όταν θα φτιάξουμε Πολιτεία.

Κι ας έρθουν όλοι αυτοί μετά και ας αποδείξουν, για παράδειγμα, αν έρθει ο άνθρωπος και μου αποδείξει ότι αυτή η δίαιτα κάνει καλό στο μυαλό, στα κόκκαλα, θα μας κάνει γερούς και δεν θα αρρωσταίνουν ποτέ, τότε θα τον βάλουμε στην Πολιτεία. Σήμερα, ποιος τα ελέγχει όλα αυτά αγαπητοί μου Συνέλληνες; Κανένας! Ποιος έλεγξε λοιπόν το δόγμα του σατανά  να μας διδάξει; Ας έρθει λοιπόν το δόγμα του σατανά κι αν έχει κάτι μέσα του κάτι από το Αξιακό μας Σύστημα και ότι κάτι μπορεί να διδάξει σύμφωνα με το Αξιακό μας, ας έρθει να διδάξει. Σωστά; Αλλιώς τι να έρθει να κάνει ρε παιδιά;

Η κάθε ινδουιστική βλακεία έρχεται και διδάσκει εδώ και επιχορηγείται. Να σας πω ότι εκείνη η θρησκεία του Θεού που ο Θεός είναι Κορεάτης και μάλιστα γυναίκα και είναι και άσχημη…αυτό το μόρφωμα χρηματοδοτείται από την Ηνωμένη Ευρώπη και από την Κίνα. Το ακούσατε; Χρηματοδοτείται! Όλα αυτά κύριοι τελειώνουν με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ κι όποιος θέλει και μπορεί και αν πρέπει μέσα στο Αξιακό μας και είναι μέσα στο Αξιακό μας, ας έρθει να διδάξει μέσα στην Πολιτεία μας και να ζήσει μαζί μας. Και θα ζήσει μαζί μας! Άρα, ξεκαθαρίζουμε την θέση μας.

Σήμερα, λοιπόν δεν μας πειράζει τι πιστεύει και πώς είσαι! Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ. ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και ποτέ δεν θα ξαναβγάλει Νόμο καμία στοά ή κλάμπ, γιατί δεν θα μπορεί. Είναι σαν να είναι ξένο σώμα! Αλλά και η Πολιτεία μας δεν θα μπορεί να παράξει κακό σε κανέναν.

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ… Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ.

Σήμερα είσαστε αρκετοί στον αέρα, θα σας κάνω ένα πείραμα. Έχω ήδη τοποθετηθεί εγγράφως και υπογεγραμμένα και όλα μας τα χαρτιά είναι στον αέρα. Ακόμα και η διαδρομή μας! Αν γυρίσετε πολύ πίσω στα χρόνια, θα δείτε ότι από την πρώτη μέρα, σας τα έχω πει όλα. Σας έχω πει για τους κωδικούς και πραγματικά να τους ψάξετε να τους βρείτε. Θέλω εσείς τώρα, οι 15-20, τώρα, ή αύριο, σύμφωνα με το ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, έτσι όπως είναι δομημένο, με τις ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ κι αν υποθέσουμε ότι αύριο εσείς είσαστε κυβέρνηση και βάλτε κι όποιον άλλον θέλει μέσα σε αυτό, να βγάλετε έναν Νόμο σύμφωνα με το Αξιακό που έχω ήδη καταθέσει, γιατί έτσι θα βγαίνουν οι Νόμοι, με status και δεν θα τους βγάζει, όπως θέλει ο καθένας. Θα υπάρχει πλαίσιο πώς θα βγάζεις τους Νόμους. Και ο Νόμος που θα βγάλεις αύριο, θα είναι η ίδια σου η Ϋπαρξη. Θα πρέπει ο Νόμος να έχει Αλήθεια, Λογική, Ισότητα, Αρμονία, Ανδρεία, Ισονομία, Ισοπολιτεία…Αν δεν τα έχει όλα αυτά, ο Νόμος που θα προτείνεις, δεν θα ψηφίζεται. Γιατί ο Πρόεδρος είναι θεματοφύλακας, κι ό,τι δεν είναι μέσα στις Αξίες και τις Αρχές, δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Πολιτεία. Σας προκαλώ εσάς κι όποιον θέλει κι άλλους ακόμα: ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ…

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Βγάλτε έναν Νόμο, για παράδειγμα για τους Πακιστανούς! Ωραία!

Πώς θα βγάλεις με το Αξιακό μας Σύστημα Νόμο για να τσακίσεις τους Πακιστανούς; Δεν προβλέπεται! Δεν γίνεται! Δεν περνάει!

Ναι και από την άλλη, κανένας δεν μπορεί να εισβάλλει και να σκοτώσει και να κάνει κακό στην Πολιτεία μου. Το μεγάλο στοίχημα είναι αγαπητοί μου Συνέλληνες ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ! Μόνο με τον τρόπο που είναι στημένη!

Αν αύριο κάποιος πειράξει κάποιον στην Ελλήνων Πολιτεία, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Η Πολιτεία τον τιμωρεί, ή τον διορθώνει, γιατί πείραξε την ίδια την Πολιτεία.

Μπορείτε να φανταστείτε αύριο ότι η αστυνομία θα είναι διαφορετική. Η αστυνομία θα είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια σου. Ο Πολίτης πληρώνει την ασφάλεια του. Μπορείτε να φανταστείτε αύριο ότι και αυτό θα γίνει, αν κάποιος σε κλέψει, σου σπάσει το τζάμι και μπει μέσα και σου πάρει τα πράγματα, η Πολιτεία θα σε αποζημειώνει. «τι σε κλέψαν παιδί μου;» «αυτά, αυτά αυτά,…» Θα μας αποδείξεις ότι σου έκλεψε αυτά, όχι να μας βάλεις μέσα 1.000.000. Αν πεις 1000000 πρέπει να το αποδείξεις! Ό,τι σου πήραν κι ό,τι ζημιά έχεις, η Πολιτεία, εφόσον πληρώνεις την ασφάλεια σου στην αστυνομία, σε πληρώνει! Αφού σε πληρώσει μετά, ψάχνει για τον κλέφτη για να τον σταυρώσει. Όπου τον πιάσει, του παίρνει ό,τι έχει και δεν έχει! Κι αν δεν έχει, δουλεύει τα επόμενα 20 χρόνια για να ξεχρεώσει, σε εργατικές φυλακές, μέχρι να εξοφλήσει την πράξη.

Πιστεύετε ότι θα έκλεβε κανείς στην Ελλάδα με ένα τέτοιο σύστημα; Θα υπήρχε κάποιος να κλέψει στην Ελλάδα; Γιατί η Πολιτεία αυτό είναι! Αφού πληρώνεις την ασφάλεια σου, πώς να γίνει;

Άρα, αντιλαμβάνεστε τι συστήματα θα μπουν αύριο; Δεν μπορεί ο κλέφτης να κλέψει, δεν θα υπάρχει κάποιος να κλέψει. Σε αυτή την Πολιτεία θέλουμε να ζήσουμε, έτσι την στρατηγοποιούμε να γίνει, εκεί θα την φτάσουμε και σε πολύ τεράστια επίπεδα. Και φυσικά, για ποιον λόγο να κλέψει; Θέλει τα δικά σου; Αφού σαν τα δικά σου έχει! Δουλειά θέλει; Θέλει να γίνει γιατρός; Γιατί; Του είπαμε να μην γίνει; Του είπαμε να μην γίνει χειρουργός, τραγουδιστής; Αν μπορείς γίνε, αν δεν μπορείς, δεν γίνεται! Άρα, είμαστε ίσοι, αλλά δεν είμαστε ίδιοι.

Στην Πολιτεία και η Παιδεία που θα αναπτυχθεί θα είναι τέτοια που δεν θα επιτρέπεται όλο αυτό το καθεστώς, αυτή η Αντινόηση, όλη αυτή η αηδία με κανέναν σεβασμό σε τίποτα, σε ιερό, σε όσιο, σε άνθρωπο, σε τίποτα!

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που θέλω να σας αναφέρω, αλλά προσπαθώ να κονταίνω την συζήτηση και να γίνομαι, όσο πιο κατανοητός γίνεται.

ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ

Θέλω να τοποθετηθώ για τις Επικλήσεις!

Οι Επικλήσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, σε πάνε στην διαδικασία του να θυμηθείς και να ενεργοποιηθείς, γιατί είσαι με ομόνοους ανθρώπους. Θέλω να δώσετε προσοχή. Δεν ήταν ότι δεν είχα τι να κάνω και έγραψα τις Επικλήσεις. ‘Ολες οι Επικλήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι  με μια πολύ μεγάλη στρατηγική συνδεδεμένη για να γίνουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν στην γη μας, για τους Έλληνες, για την Ελλάδα μας.

Πρέπει να καταλάβετε ότι όλες, μα όλες οι θρησκείες έκτισαν πάνω στα δικά μας θέμελα του Ελληνισμού. Όλοι οι Ναοί είναι πάνω σε αρχαίους Ναούς, με τεράστιες δυνατότητες.

ΝΑΟΣ-ΝΟΜΟΣ

Ξέρετε, ο Ναός των Ελλήνων δεν έχει να κάνει με εκκλησία. Ο Ναός έχει να κάνει με εργαλείο, με μηχανισμό που σε συντονίζει. Ποτέ δεν έγινε καμία ψαλμωδία σε κανέναν Ναό. Ποτέ δεν έγινε αυτό το χάλι κι αυτός ο συμφερτός. Έχει τελείως διαφορετική  έννοια ο Ναός των Ελλήνων. Έχει να κάνει με το Ναός και Νόμος. Σίγουρα αυτά είναι ξεχασμένα στο παρελθόν, γιατί είναι σπασμένα, αλλοιωμένα και καπηλευμένα. Αυτά ξανάρχονται με πολύ δυναμική, γιατί εκεί υπάρχει ανάγκη.

Ουσιαστικά, ο τόπος μας κι ο πλανήτης μας είναι ζωντανός. Είναι μηχανισμός κι έχει πόρους και έχει ενέργεια και δεν γίνεται να την κόβουμε. Ο καιρός μας, οι άνθρωποι, αυτό που εισπράττουμε, τώρα είναι όλα κλειστά. Για αυτό θα δείτε οι σατανιστές, ο κάθε σκοτεινός πηγαίνει να εκτελέσει τις τελετές του στους Ναούς τους δικούς μας. Δεν πάει σε κανένα χωράφι, ή σε μυστικούς ή σε ενεργειακούς τόπους. Γιατί; Γιατί μόνο εκεί υπάρχει η δύναμη της ενέργειας, άσχετα αν την χρησιμοποιούν για καλό ή για κακό. Η ιστορία όμως είναι ότι η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ. Γιατί δεν πηγαίνουν σε έναν δικό τους χώρο να κάνουν; Ακόμα κι ο ναός του Σολομώντα έχει κτιστεί πάνω στον Ναό του Διός! Ακόμα και η Βαβέλ! Ποια Βαβέλ μωρέ; Ότι έκτισαν οι άνθρωποι μια πολυκατοικία για να φτάσουν τον θεό; Μα η Βαβέλ είναι η Βαβυλώνα! Η Βαβυλώνα ήταν δική μας πόλη και λεγόταν Βίβλος Δίας και η Βαβέλ που λένε αυτοί είναι μια τεράστια πυραμίδα με προοδευτικά επίπεδα και πάνω ήταν ο ναός του Διός! Άντε να μάθουμε την Αλήθεια, γιατί μας έχετε τρελάνει!

Πρέπει να καταλάβετε ότι οι Επικλήσεις είναι πολύ σοβαρές και με οπλικά συστήματα άμα το θέλετε σε ένα ενεργειακό πόλεμο τεράστιο με ενεργοποιημένους ανθρώπους που χθες δεν είχαμε και σήμερα έχουμε πάρα πολλούς.

Ειδικά ο Όρκος-Νόμος είναι μια Επίκληση που πρέπει να διαβάζεται κάθε Σάββατο, γιατί αδειάζει ο κόσμος και είναι μια Επίκληση που η δύναμη της και η δυνατότητα της τρέχει με μηχανισμούς σε όλον τον πλανήτη και όπου χρειάζεται, καθαρίζει ενεργειακούς τόπους που τους έχουμε ανάγκη για τον πλανήτη και το ενεργειακό κομμάτι των Ανθρώπων.

Όπως και η Επίκληση του Ιάσονα που είναι πολύ συγκεκριμένη και ατομική. Διαβάστε την σπίτι σας. Πρέπει να γίνεται ένα με την Επίκληση, να καταλάβετε το κείμενο, να μπείτε στα λόγια. Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ! Είναι κωδικοί και τα λόγια της Επίκλησης πηγαίνουν και επιστρέφουν, ανάλογα που τα στέλνεις.

Έχει μεγάλη σημασία να  καταλάβετε τι είναι η Επίκληση. Είναι ένα τηλέφωνο! Δεν μπορείς να πάρεις στο σύμπαν τηλέφωνο! Έχει έναν άλλον κωδικό που δουλεύει κι είναι αυτός! Πρέπει να πεις τα συγκεκριμένα λόγια, με συγκεκριμένο τρόπο, στον συγκεκριμένο χρόνο, για εκείνο που χρειάζεται και για εκείνο που πρέπει να κάνεις. Ορίζεται λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις και πότε πρέπει να το κάνεις και πότε πρέπει να κάνεις το κάθετι. Το έκανες και δεν έγινε; Ξέρετε, πόσοι ενεργοποιημένοι υπάρχουν; Ξέρετε, πόσοι άνθρωποι έρχονται στις Επικλήσεις και νιώθουν όλη αυτή την ενέργεια και καθαρίζουν από όλα αυτά τα εμφυτεύματα;

Θέλει πολύ προσοχή λοιπόν να διαβάζεται η Επίκληση από κάποιον που είναι μέσα στον κείμενο, να είναι μέσα στον λόγο. Ο ΛΟΓΟΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΝΟΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΚΑΙ Η ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Ας το καταλάβουμε αυτό και ας αφήσουμε την διαδικασία των Επικλήσεων, γιατί είναι κάτι πολύ προσωπικό και για αυτόν που το αντιλαμβάνεται. Να σας πω και κάτι: Αν αύριο πλήρωνα τον καθένα με 50 ευρώ και να μάζευα ένα εκατομμύριο κόσμο, δεν θα γινόταν η Επίκληση. Δεν θα ακουγόταν τίποτα. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό είναι κομμάτι δικό σας. Είναι κομμάτι της ψυχής σας! Είναι κομμάτι του θέλω σας! Πρέπει να διαβάζετε πολύ σοβαρά, να είσαστε ενεργοποιημένοι και να φέρνετε κι άλλους, γιατί δεν ενεργοποιείσαι από την πρώτη μέρα, αλλά σιγά-σιγά. Μπαίνεις στην διαδικασία, νιώθεις τον λόγο, νιώθεις την ένταση, νιώθεις την ενέργεια, είσαι μαζί με τους άλλους ομόνοους συνέλληνες σου, είσαστε για τον ίδιον σκοπό. Καμία Επίκληση δεν έχει να κάνει με κάτι προσωπικό, έχει να κάνει με όλον τον πλανήτη, με όλον τον κόσμο, έχει να κάνει με όλους τους ανθρώπους, με Αρετή, με δύναμη της Αρετής γιατί έτσι λειτουργούν οι Θεοί σου, έτσι λειτουργείς κι εσύ. Δεν κάνεις Επίκληση και λες «στείλε μου το λαχείο!» ή «δώσε μου μια ωραία γυναίκα», αν είναι δυνατόν!

Είναι πολύ δομημένα τα λόγια που είναι μέσα και πολύ συγκεκριμένα και στην ώρα που γίνονται. Γιατί γίνεται τώρα ενεργειακά, γιατί κάνουν έτσι αυτοί; Γιατί θύμωσαν με τις Επικλήσεις; Ξέρετε γιατί;

Εδώ δεν σας κάνει εντύπωση; Πήγαμε στην Επίδαυρο και είχαν έρθει 300 ραβίνοι 6 ώρα το πρωί, ξημερώματα μαζί με τον George Sorros, αυτό το ζόμπι που όλοι με μπερδεύουν και με 2000 αστυνομικούς και διάβαζαν! Τι στο διάολο διάβαζαν μέσα στον δικό μου θέατρο; Ξέρετε ποια είναι η Επίδαυρος; Ασκληπιείο τεράστιο! Γιατί πήγαν εκεί και δεν πήγαν στο δικό τους; Σε όλους τους αρχαίους τόπους, πάνε και διαβάζουν τα ζώα! Να κλειδώσουν εμένα; Τις δικές μου ενέργειες; Και εμείς τι κάνουμε; Καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και ανάβουμε λαμπάδες στον Άγιο Κυπριανό. Προσευχόμαστε στις παντόφλες του Παΐσιου! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ! Αυτά είχα να πω!

ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχει σημασία το κάθε τι να μπαίνει στην θέση του. Ακούστε λοιπόν: Κανένας αρχαιολόγος δεν έχει τοποθετήσει τον Ηρακλή, πουθενά!

Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε Επίκληση στον Ναό του Ηρακλή, σε κάτι χωράφια, στο Άργος!

Πρέπει να ξέρουμε ότι ο Ηρακλής είναι την ίδια εποχή με τον Ιάσονα. Άρα, μιλάμε για 26.000 χρόνια πριν, στον πρώτο ΕΝΙΑΥΤΟ. Θα δώσω μερικές πληροφορίες, τις οποίες μετά μπορώ αν τις επαληθεύσω. ΄

Ο Ηρακλής πρέπει να ξέρετε ότι είναι παγκόσμιος, σε όλη την γη. Σε όλη την γη, υπάρχουν Ναοί του κι έχει πάει παντού. Μιλάμε για μια μεγάλη προσωπικότητα, όπου ο Ηρακλής δεν είναι από αυτό το Σύμπαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι Ομομήτριος των Ελλάνιων θεών μας, Ημίθεος σε αυτή την γη κι αλλού κάτι πολύ πιο μεγάλο. Από αυτό μόνο καταλαβαίνουμε, ότι δεν υπάρχει μόνο ένα Σύμπαν, είναι πολλά, κατοικούνται πολλά και όλες αυτές οι δημιουργίες, όπως λέω και στον ΟΡΚΟ-ΝΟΜΟ.

Εκεί, αν το διαβάσετε καλά, αντιλαμβάνεστε το τεράστιο μεγαλείο και την τεράστια δυνατότητα, που είναι τόσο επάνω που δεν φαντάζεστε! Άρα, ο Άνθρωπος δεν μπορεί στην ζωώδη του κατάσταση, όπως είναι σήμερα να μιλάει για όλα αυτά τα «μαύρα σεντόνια» και να σκεπάζει την όραση του και να μην μπορεί να δει τόσο ψηλά στον ουρανό, όχι με τα μάτια τα δικά του, αλλά με τα μάτια της ψυχής του.

Δεύτερον, ο Ηρακλής ήταν στην Αργοναυτική εκστρατεία.

Η Αργοναυτική εκστρατεία ήταν στον πρώτο Ενιαυτό, εκεί που κλείνει ο κύκλος του χρονοχώρου. Έτσι όπως γράφεται με πολύ μεγάλα κλειδιά στην Επίκληση του Ιάσονα.

Η Επίκληση του Ιάσονα έχει τουλάχιστον 15 κλειδιά, τα οποία μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε μέσα από τις λέξεις, αλλά εκεί υπάρχουν, μπροστά στα μάτια σας. Άρα, πρέπει να διαβάσετε με την ψυχή σας για να δείτε τι λέει μέσα.

Για την Αργοναυτική εκστρατεία έχουν γράψει χιλιάδες αηδίες. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο, άλλοι λένε για 35 Αργοναύτες, άλλοι λένε 70, χωρίς κανένα στοιχείο, ό,τι τους βολεύει, γράφουν, άλλοι λένε για δυνάμεις.

Ακούστε: κανένας στην Αργοναυτική δεν είχε δυνάμεις ιδιαίτερες. Κανένας! Είχε μόνο ο Ηρακλής και ο Ιάσονας. Είχε ο Ορφέας, αλλά δεν ήταν μέσα στην Αργώ. Οι Αργοναύτες ήταν 50 μαζί με τον Ηρακλή και τον Ιάσονα που αυτοί οι δύο έχουν δυνάμεις και συν 1 η Αθηνά. Δηλαδή, 50+1, όχι 51.

Οι υπόλοιποι 48 ήταν απλοί άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερες δυνάμες, όμως είχαν τεράστια ψυχική δύναμη, είχαν εμπιστοσύνη, ήταν ένας κύκλος τεράστιος, μια μπουνιά και ήταν τόσο ενωμένοι που αυτοί ήταν η ενέργεια και η δύναμη της Αργούς και των πολεμιστών! Προσέξτε τι είπα! Δηλαδή, οι δυνάμεις που είχαμε στην Αργοναυτική εκστρατεία ήταν ο Ιάσονας και ο Ηρακλής.

Οι άλλοι 48 ήταν με τεράστια εμπιστοσύνη μεταξύ τους κι είχαν γίνει όλοι ένα σώμα. Άρα, η ενέργεια η δική τους ήταν η ενέργεια της Αργούς.

Η Αργώ δεν ήταν διαστημόπλοιο, όπως τώρα που δείχνουν κάτι κατσαρόλες. Αυτά είναι φτιαγμένα εδώ και οι ουφολόγοι, δεν ξέρω τι πλάκα κάνουν μαζί μου και ποιος ξεκίνησε όλη αυτή την ουφολογική θεωρία και ποιοι αγγελοκρουσμένοι πηγαίνουν κοντά..

Άρα, λοιπόν η δύναμη και οι δυνάμεις αυτών των τεράστιων πολεμιστών, ήταν συγκεκριμένοι άνθρωποι με αποστολές και συγκεκριμένες γεννήσεις, για να δίνουν την ενέργεια τους για να εκτελεστεί η αποστολή. Κι όταν μιλάμε για Ελλάνια διαστημόπλοια, μιλάμε ότι είναι  κομμάτι του κορμιού μας. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε. Δεν έχουμε να κάνουμε με κατσαρόλες! Η ΑΡΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Αρα, έχουμε 50+1.

Άρα, εδώ βγάζουμε ένα συμπέρασμα ότι ο Ηρακλής ήρθε από αλλού κι αυτό είναι δεδομένο και ήρθε από κάπου αλλού που ήταν πολύ πιο εξελιγμένα, από άλλη διάσταση και έρχεται ακριβώς στον Ενιαυτό. Και τώρα κλείνει ο Ενιαυτός. Να ξέρετε, όπως και το λέει κι η Επίκληση, το τότε με το τώρα είναι Ένα, εδώ μετράει ο χωροχρόνος.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Είναι μεγάλο μπέρδεμα να μιλάμε για διαστάσεις. Εγώ θα πω τι διαφορά έχει να μιλάει είτε για 1η ή για την 2η ή για την 3η διάσταση; Και κανένα ζωντόβολο δεν θα μπορεί να μου εξηγήσει. Τουλάχιστον από τα «διανοούμενα ζωντόβολα», αλλά δεν είναι καν διανοούμενα.

Καμία σχέση δηλαδή! Ουσιαστικά είναι οι τρεις διαστάσεις, μήκος, πλάτος, ύψος που χαρακτηρίζουν τον χώρο. Ναι, αλλά ο χώρος είναι ενιαίος, έχει τρεις διαστάσεις, αλλά είναι ένας! Τέταρτη ουσιαστικά διάσταση, δεν υπάρχει! Είναι ο χρόνος! Μα, ο χρόνος είναι μέσα στις τρεις όμως! Εδώ πρέπει να καταλάβετε όσοι μπορείτε να αντιληφθείτε, ότι μέχρι τον αριθμό 3 δεν θα έπρεπε να μετράνε οι άνθρωποι. Το 3 είναι μονάδα και δεν είναι αριθμοί. Άρα, οι τρεις ομόκεντροι κύκλοι είναι ένας, άρα η Μονάδα είναι η Εννεάδα. Άρα, το 3 είναι μονάδα και το 3 με το 5 είναι το ίδιο πράγμα, είναι πάλι μονάδα. Το 4 δεν υπάρχει, γιατί είναι μόνο η γέφυρα, αλλα΄αυτή την γέφυρα την νιώθεις και στο 3. Άρα, η 1η η 2η και η 3η  διάσταση δεν έχει καμία διαφορά. Άρα, δεν υπάρχει η 1η κατώτερη και η 2η πιο ανώτερη κτλ, το 3 είναι 1.

Μα η τριάδα και το 3 είναι ίδιο με το 5. Το 5 είναι η ολότητα και από εκεί ξεκινάς να μετράς. Από εκεί και πέρα υπάρχεις. Άρα, 4η διάσταση που είναι ο χρόνος, δεν υπάρχει. Λένε  ότι θα πάνε στην 4η διάσταση! Σε ποια 4η διάσταση να πας, αφού είναι ο χρόνος και ο χρόνος είναι και στις τρεις διαστάσεις. Οι τρεις διαστάσεις είναι μήκος, ύψος, πλάτος! Τι στο διάολο μας λέτε;

Η 4η διάσταση είναι η γέφυρα για την 5η και από την 5η αρχίζουμε να ζούμε. Εκεί δεν υπάρχει χρόνος, γιατί πέρασες το 4 που ήταν η γέφυρα. Άρα, στο 5  είναι η ολότητα και από εκεί ξεκινάς να μετράς, γιατί από τότε μετράς κι εκεί είναι η ολότητα και από εκεί ξεκινάς και πρέπει να περάσεις αυτά τα σημεία. Την γέφυρα την γκρέμισαν! Εμείς θα την ξανακτίσουμε! Αν δεν την κτίσουμε πάλι δεν μπορούμε να περάσουμε στην 5η που εκεί είναι η Αρχή.

Το 3 είναι ένα και είναι ίδιο με το 5. το 4 είναι η γέφυρα. Στο 5 δεν υπάρχει χρόνος. Δηλαδή, 1.000.000 χρόνια μπορεί να είναι 1 δευτερόλεπτο. Κι άμα γουστάρεις, 1 δευτερόλεπτο, 1.000.000 χρόνια. Εκεί αρχίζεις λοιπόν να ζεις και να μιλάς για να μπορεί να αρχίσει ο άνθρωπος να ξεπεράσει. Εκεί είναι όλο το στοίχημα. Αυτά τα ζώα σε κρατούν στο πάτο, γιατί θα μείνουν μόνα τους και μετά δεν θα υπάρχει τίποτα εδώ πέρα.

Άρα, λοιπόν, αυτές οι διαστάσεις 1η, 2η, 3η ναι θα συμφωνήσω ότι έχουν διαφορά μεταξύ τους, σε άλλα πράγματα, αλλά στην ουσία είναι στον ίδιο χώρο. Και η 1η και η 2η και η 3η μιλούν για τον χώρο, άρα ο χώρος είναι ολότητα και ζούμε εδώ πέρα με διαφοροποιήσεις, το αντιλαμβανόμαστε, αλλά είναι  μονάδα. Έτσι ήθελα να τοποθετηθώ.

Και οι Άθλοι είναι μια άλλη διαδικασία!

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ..

Καταρχήν, ο Προμηθέας ήταν Τιτάνας. Δεν ήταν δικός μας, εννοώ από το Ανθρώπινο Γένος. Η δημιουργία είναι μία. Μάλλον η πρώτη δημιουργία είναι από πολύ ψηλά και κατεβαίνει. Αρχικά είναι ο 13ος που τώρα τον μάθατε, αλλά πριν από αυτόν ήταν η Γαία, ήταν το Φως, ήταν το σκότος και όλοι αυτοί. Ήταν ο Ουρανός. Δηλαδή, πριν τον Ουρανό δεν υπήρχε καν ο Κρόνος. Ο Κρόνος είναι μετά τον Ουρανό.

Υπάρχει μια τεράστια Θεογονία και η Δημιουργία είναι Μία. Δεν έχει κάνει με Τιτάνα, ή με Άτλαντα. Το μοναδικό Ανθρώπινο Γένος που είμαστε εμείς, ξεκινάει από τους 12 δικούς μας,  που τους λες «θεούς», αλλά ουσιαστικά είναι ενέργειες πολύ συγκεκριμένες που κάποιες μορφοποιήθηκαν –όχι όλοι-. Υπάρχουν και παλαιότεροι που ήταν Τιτάνες.

Ο Δίας είναι Τιτάνας, όπως και ο Ποσειδώνας είναι Τιτάνας. Μα και η Εστία είναι πρωτότοκη αδερφή του Δία.

Θέλω να πω ότι η Δημιουργία είναι μια και μετά διαχωρίζεται και γίνεται  στους Τιτάνες, μετά οι Τιτάνες δημιούργησαν τους Άτλαντες και οι Ολύμπιοι που είναι πάλι Τιτάνες, δημιουργούν το ΘΕΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

Αυτή είναι η σειρά. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΪΚΟ ΓΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΣΠΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

Όμως και η μια Δημιουργία και η άλλη δεν πρέπει να φύγει από την Νομοτελειακή συμπαντική γραμμή με νόμους ρητούς. Αυτό τι σημαίνει;

Αυτό σημαίνει ότι οι Άνθρωποι έζησαν με τους Άτλαντες κι ήταν μαζί, μεγάλωσαν και μορφώθηκαν μαζί, συζούσαν μαζί με τους Άτλαντες. Εγώ δεν δέχομαι την Ατλαντίδα, έτσι την ονόμασαν αφού καταλήφθηκε από τους Άτλαντες και την διέλυσαν. Η Ατλαντίδα λεγόταν Ποσειδωνία και ήταν από ανθρώπους. Ότι ήρθαν και την πήραν οι Άτλαντες είναι μια άλλη ιστορία.

Αλλά οι Άτλαντες έχασαν! Τους νικήσαμε με τους Γίγαντες.

ΓΙΓΑΝΤΕΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Οι Γίγαντες ήταν κατά εντολή του Δία και γεννιόνταν από Ανθρώπους. Για αυτό και οι Αμερικανοί και οι σιωνιστές, όπου βρουν Γίγαντα τον παίρνουν και τον κρύβουν.

Αυτοί λοιπόν γεννιόντουσαν με εντολή του Δία και το ένα σου παιδί ήταν κανονικό και το άλλο ήταν Γίγαντας. Για αυτό και οι Γίγαντες ήταν μόνο άντρες και δεν υπήρξε ποτέ γυναίκα Γίγαντας, γιατί αυτοί δεν αναπαράγονταν με το είδος τους. Γεννιόντουσαν πάντα άντρες και τους γεννούσαν πάντα άνθρωποι με εντολή του Διός. Φαντάζεστε μια εντολή αύριο το πρωί και είχαμε Γίγαντες 15 μέτρα, 50 μέτρα, ο αρχηγός των Γιγάντων λέγεται Μένανδρος και ήταν και ο βασιλιάς των Γιγάντων. Είναι πολύ εξειδικευμένα τα πράγματα.

Ο Προμηθέας  ήταν Τιτάνας και πήρε εντολή από τον Δία, γιατί στην δημιουργία ο Δίας είναι πολύ συγκεκριμένος θεός. Καταρχάς, είναι αυτόνομος και πέρα από καλό και κακό. Ο Δίας δεν είναι  μόνο βασιλιάς του Ολύμπου, γιατί τι είναι ο Όλυμπος; Όλυμπος σημαίνει «Ολμπους», δηλαδή το ΟΛΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ. Νομίζετε ότι είναι αυτό το βουναλάκι; Αυτό σημαίνει ότι είναι ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ. Αυτός αποφασίζει και οι άλλοι εκτελούν, σύμφωνα με το καθήκον και τον Όρκο-Νόμο που έχουν δώσει. Άλλωστε να θυμάστε ότι τα παιδιά του, Άρτεμις και Απόλλωνας και Αθηνά είναι δικό του γέννημα που σημαίνει ότι ο Απόλλωνας θα πάρει εντολή από τον Δία για να κάνει κάτι, που σημαίνει να δίνει φως για όλους. Η Ήρα είναι ο Αιθέρας. Δεν είναι με την έννοια του Θεού για να γονατίσετε! Είναι ιδιότητες και τους μιλάς πάντα όρθιος! Είναι για όλους! Είναι για όλα τα σύμπαντα! Ο Αιθέρας είναι παντού, είναι ελεύθερος και άφθονος.

Θέλω να πω λοιπόν ότι ο Ηρακλής δεν έκανε Άθλο που ελευθέρωσε τον Προμηθέα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι τι έκανε ο Προμηθέας. Έδωσε γνώσεις βέβαια με σεβασμό θα μιλήσουμε για αυτόν γιατί είναι ένα τεράστιο κομμάτι του Συμπαντικού Νου. Το ότι τον τιμώρησε ο Δίας επειδή δεν έκανε αυτό που έπρεπε, από εκεί να καταλάβετε τις τεράστιες δυνάμεις και ότι οι Θεοί έχουν καθήκοντα και Νόμους-Όρκους κι όταν τους παραβούν, λιώνουν! Ένα εκατομμύριο χρόνια ήταν στην πέτρα και του έτρωγε του συκώτι ο αετός του Διός. Ζούσε και πέθαινε κάθε μέρα. Τον ελευθέρωσε ο Ηρακλής και κέρδισε, αλλά όχι τον 13ο Άθλο. Μην ακουμπάτε τον 13ο Άθλο. Ποτέ! Τον ελευθερώνει στα μήλα των Εσπερίδων, όταν έπρεπε να τα πάρει, που είναι η Γνώση και την Γνώση δεν μπορείς να την πάρεις στα χέρια σου και να την κρύψεις, αλλά να την διαχειρίζεσαι, την οποία Γνώση την φυλάνε 300 δράκοι (κι εδώ είναι άλλα σύμβολα πολύ προχωρημένα). Και ενώ έχει ένα πολύ μεγάλο αγώνα για να πάει στα Μήλα των Εσπερίδων, τα οποία είναι η Γνώση, τον φώναζει ο Προμηθέας: «Λύσε με! Εσύ πρέπει να με ελευθερώσεις!». Σκέφτεται ο Ηρακλής τι να κάνει; Να πάει να πάρει τα μήλα; Αποφασίζει γρήγορα, γιατί δεν έχει χρόνο να ελευθερώσει τον Προμηθέα. Έλυσε τον Προμηθέα και τελειώνει η τιμωρία του Προμηθέα, δηλαδή ο Ηρακλής είναι ένας μηχανισμός ουσιαστικά, που τελειώνει την τιμωρία του Προμηθέα και έτσι κερδίζει τα Μήλα των Εσπερίδων, ακόμα και που δεν τα πήρε. Γιατί αυτός ήταν ο Άθλος, να μην πάρεις και εγκλωβίσεις την Γνώση! Να φτάσεις μέχρι την Γνώση και την Επίγνωση, αλλά να μην την ακουμπήσεις! Δηλαδή, αν πήγαινε να τα πάρει, θα έχανε τον Άθλο. Αυτός κερδίζει τον Άθλο, επειδή δεν τα παίρνει! Άρα, αυτός είναι ένας Άθλος για τα Μήλα των Εσπερίδων.

Ο 13ος ΑΘΛΟΣ –ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ -ΘΕΩΣΗ

Ο 13ος Άθλος δεν αναφέρεται πουθενά και τον έχουν σαν αυτοκτονία.

Ο 13ος Άθλος είναι τόσο προσωπικός που δεν φαντάζεστε. Αφού κάνεις τους 12 και βγεις από τέτοια επίπεδα που είναι τόσο τεράστια μέσα στον Κοσμογονία, έτσι όπως πρέπει να φτάσεις στους Άθλους, και οι Άθλοι είναι πολύ μεγάλη αναπαράσταση του τι πρέπει να κάνεις.

Πρέπει να ξεπεράσεις και να περάσεις μέσα από τον Ήλιο το δικό σου και να περάσεις στον Ήλιο του Σύμπαντος, στο Σείριο που είναι η θέωση σου και να ζήσεις σε όποιο παράλληλο σύμπαν θέλεις και να είσαι εσύ δημιουργός.

Όταν λέει «να περάσεις τον Ήλιο σου», ο Ήλιος σου δεν είναι ο Απόλλωνας, ο Ήλιος της γης που βλέπεις! Με δεδομένο ότι οι άνθρωποι έχουν συνειδητό, υποσυνείδητο, ασυνείδητο και υπερσυνείδητο, το ασυνείδητο είναι ο Ήλιος. Κάθε Ήλιος που πεθαίνει, μένει η διάνοια του. Όταν πεθαίνει ένας Ήλιος, γεννιέται μια ψυχή. Από τότε έχουμε ψυχές. Πριν δεν είχαμε! Πού θα καρφώναμε τις συνειδήσεις;

Έτσι ένα από τα σώματα σου είναι το ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ και το Ασυνείδητο είναι το άστρο και η διάνοια του που δεν υπάρχει πια, αλλά η ενέργεια που έχει μείνει κι έχει ζήσει 5-6 -20 δισεκατομμύρια χρόνια σε πραγματικό χρόνο, αυτή η διάνοια είναι η δημιουργία της ψυχής, δηλαδή του ασυνείδητου.

Όταν πεθαίνει κάποιος, το πρώτο που φεύγει χωρίς να σε ρωτήσει είναι το ασυνείδητο. Από εκεί έχει μείνει και η παροιμία: «αμαρτίες γονέων, παιδεύουσι τέκνα!». Όλα γράφονται πάνω στο ασυνείδητο το οποίο κουβαλάς. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ικανός στα μαθηματικά, και δεν μπορεί να καταλάβει ότι στην συνειδητότητα του που γεννήθηκε το 1960 και πέθανε το 2020, μπορεί να παζαρέψει, αυτό το μικρό τμήμα, το κλάσμα του δευτερολέπτου μέσα στο συμπαντικό και αστρικό ημερολόγιο, μια τεράστια αιωνιότητα που είναι μια τεράστια γραμμή που δεν ξέρουμε από που ξεκινάει και που καταλήγει.

Όμως το Ασυνείδητο γράφεται. Έτσι λοιπόν έχεις μια ψυχή, ένα Ασυνείδητο και εκεί πάνω καρφώνονται οι Συνειδητότητες σαν τραίνο. Άρα, είναι ένα τεράστιο τραίνο για να μπεις στην κοσμική…

(συνεχίζεται)

Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Πηγή

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.