ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ 4-7-2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΤΟΥ-ΑΡΤΕΜΗ-ΣΩΡΡΑ-ΣΤΟΝ-ΛΑΜΠΡΟ-ΓΙΩΤΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ ΣΤΙΣ 4/7/2015

α’ μέρος

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Λάμπρος Γιώτης: Είναι χαρά και τιμή μου που είστε εδώ γιατί βασανίζεται ο Ελληνικός λαός, η πατρίδα μας, ο ελληνισμός, και πρέπει να μιλήσουμε Αρτέμη επί παντός. Έτσι να ξεκινήσω σ’ ευχαριστώ που είσαι κοντά μας, γιατί τόσα χρόνια η γνώση είναι κρυμμένη και όχι μόνο, και μας την κρύβουνε, τι σκοπιμότητες υπάρχουνε; Να ξεκινήσουμε από εκεί.

Αρτέμης Σώρρας: Έχεις δίκιο, καταρχάς να πω και εγώ ότι είναι δικιά μου τιμή να κάνω συνέντευξη μαζί σου. Γνωρίζω λίγα πράγματα από την ζωή σου και τον αγώνα και τις επιτυχίες που είχες στην ζωή σου.

Λάμπρος Γιώτης: Αμοιβαίο σ’ ευχαριστώ

Αρτέμης Σώρρας: Ευελπιστώ σε μία πραγματική δημοσιογραφία, που η δημοσιογραφία είναι να αποτυπώσεις την αλήθεια και να μεταβιβάσεις την πληροφορία με γνώμονα ότι ανήκει η αλήθεια σε όλους τους ανθρώπους και θα πρέπει να μεταβιβάζεται. Αυτό άλλωστε είναι και στον αιώνα μας η πληροφορία αλλά να είναι σωστή. Όμως ξέρετε και το νιώθετε όλοι πόσο παραπληροφόρηση ΜΑΤΡΙΧ υπάρχει, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο, στην επιστήμη, στα θεωρήματα, στα μαθηματικά, παντού. Έχουμε λοιπόν ένα ΜΑΤΡΙΧ τεράστιο που κυνηγάει όλο τον κόσμο.

Λάμπρος Γιώτης: Ένα στημένο παιχνίδι

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ

Αρτέμης Σώρρας: Ακριβώς, Θα τοποθετηθώ έτσι όπως είπες κρυμμένη γνώση έτσι όπως είπες αγαπητέ φίλε Λάμπρο, η γνώση είναι κρυμμένη από πάρα πολλά χρόνια. Η παραχάραξη της πραγματικής ιστορίας για να μην μάθεις ποτέ ποιος είσαι, αλλά και ποια λάθη, και από ποια τεράστια τεχνολογία προέρχεσαι, είναι ο Μεσαίωνας. Το Μεσαίωνα τον ζήσαμε τώρα τελευταία, δηλαδή μετά από τον Μέγα Αλέξανδρο. Από τον Πτολεμαίο και μετά. Δηλαδή μπαίνουμε στον Μεσαίωνα των ανθρώπων από τον Πτολεμαίο και μετά. Εκτός από την κρυμμένη σου γνώση το χειρότερο είναι ότι έχουμε μόνο το 2% έξω και αυτό έχει αλλοιωθεί.

Έχει σημασία να καταλάβουμε ότι υπάρχουνε πολλά αληθινά κομμάτια αλλά σε μία αλήθεια όταν βάλεις ένα 5 %, 10% ψέμα αλλοιώνεις όλη την αλήθεια και μιλάς για κάτι άλλο. Όταν όμως αυτό συναντηθεί με την πραγματική αλήθεια αυτά θα σβήσουν. Το ψέμα απλά εξαφανίζεται όταν εμφανιστεί η πραγματική αλήθεια. Είναι πολύ στοχευμένα τα πράγματα, πάρα πολλά χρόνια και τα έχουμε δει και ο τρόπος που διεξάγεται ειδικά στην Ελλάδα με την τεράστια δημιουργία των Ελλήνων και των Ελλάνιων, την οποία όπου και να σκάψεις θα την βρεις. Μας έχουνε πάρει μία γνώση τεράστια, την οποία την έχουμε πάρει μαζί μας. Ξέρουμε πώς να χτίσουμε, ξέρουμε πώς να το φτιάξουμε. Θα πω ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλα τα άστρα έχουν Ελληνικά ονόματα και δεν έχουν ούτε εβραϊκά, ούτε θρησκευτικά, ούτε χριστιανικά.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

Λάμπρος Γιώτης: και όλες οι αποστολές Αρτέμη ήταν με ελληνικά ονόματα, αποστολές στο διάστημα εννοώ. Μηδεμιάς εξαιρουμένης. Όσες δεν είχαν Ελληνικά ονόματα δυστυχώς ή ευτυχώς πέσανε.

Αρτέμης Σώρρας: Θα τοποθετηθώ, είχαν όλες ελληνικά ονόματα και ναι πέσανε. Τελευταία έπεσε ένα διαστημόπλοιο το οποίο είχε επάνω ζωγραφισμένο έναν δράκο και δεν πρόλαβε να βγει καλά καλά από την ατμόσφαιρα και ανατινάχτηκε. Έχω πει ότι δεν υπάρχει τύχη για μένα. Αν υπήρχε τύχη θα κουτουλάγανε οι πλανήτες. Άρα υπάρχει ακρίβεια και εκεί πατάνε όλα. Τώρα βέβαια αν θεωρήσουμε ότι η N.A.S.A. ,υποτίθεται και όλα αυτά τα κέντρα τα οποία δεν είναι των ανθρώπων, δεν εξυπηρετούν κανέναν άνθρωπο, είναι σε ένα τεράστιο πόλεμο με τον άνθρωπο. Και θα τοποθετηθώ ότι όλες οι αναφορές το πώς έχουν κάνει και το πώς έχουν τοποθετήσει τον άνθρωπο ο άνθρωπος είναι καθαρά ο Έλληνας, ο πρώτος Έλληνας. Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στην ΓΗ αποδεδειγμένα, και αν μας αφήσουνε να αποδείξουμε και δεν μας κρύψουνε όλα αυτά που βρίσκουν. Καταρχάς να ξέρετε ότι στην αρχαιολογία μας είναι πολλοί εβραίοι, δυστυχώς και λυπάμαι πολύ.

ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Και ξέρετε δεν είναι το Εβραίοι. Και εδώ πρέπει να αναλύσουμε ένα κομμάτι. Ο Εβραίος έτσι όπως έχει τοποθετηθεί στην ιστορία με τα δικά του βιβλία, και όχι με την δικιά μου γραμματεία, όπως είναι το Ταλμούδ η Τορά και όλες του οι κινήσεις μπλεγμένος σε ένα σιωνισμό, που εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι που μπαίνουνε οι Μασώνοι, τα κλαμπ, οι λέσχες, και όλοι μπαίνουν σε μία ομπρέλα. Και τελευταία να γίνεται μία ομπρέλα όλο μαζί το σύστημα αλλά όλο απέναντι στον Έλληνα.

Λάμπρος Γιώτης: Εις βάρος του Ελληνισμού.

Αρτέμης Σώρρας: Ακριβώς έτσι, και χτυπούν τον Ελληνισμό με όλα τους τα βιβλία. Δεν είναι άδικο να μάθει ο κόσμος ότι όλα τα βιβλία των εβραίων καταδιώκουν και δολοφονούν τον Έλληνα. Έτσι τουλάχιστον γράφεται. Με σεβασμό αν νιώθουν αυτοί οι εβραίοι άνθρωποι θα πρέπει αύριο το πρωί να πετάξουν όλα τους αυτά τα βιβλία, να πετάξουν όλη την θεοκρατία τους η οποία είναι εκπορνευμένη αν θέλεις, δηλαδή αν είναι δυνατόν να μιλάμε για ανθρώπους, να μιλάμε για πλανήτη, να λέμε ότι αυτός ο πλανήτης είναι Ελλάνιος, να έχει παντού Ελληνικά ονόματα, είναι φτιαγμένος από Ελλάνιους θεούς, έτσι άλλωστε έχει αποδειχθεί και το αποδέχονται όλοι στον πλανήτη αυτό επιστήμονες, θεοκράτορες, δεν υπάρχει κάποιος για να πει το αντίθετο και αυτό διαφαίνεται στην ελληνική γλώσσα αλλά και παντού.

Να τοποθετηθώ για τους Εβραίους και θα σας πω αυτό. Άρα λοιπόν όλα τους τα βιβλία λένε ότι όταν δολοφονήσεις Έλληνα δεν είναι φόνος. Μόνο αυτό πως ακούγεται; Και θα έπρεπε σήμερα να είναι πρώτο θέμα στον Ο.Η.Ε. για οτιδήποτε υπάρχει που ακουμπάει ο εβραίος με το θεοκρατικό του κράτος και δεν έχουνε καμία κοινωνία. Άλλωστε αυτό το έχουμε αποδείξει, δεν έχουνε κοινωνία. Ακόμα και το Ισραήλ είναι ένα θεοκρατικό κράτος. Σας παρακαλώ, «το σπέρμα του Έλληνα είναι σπέρμα κτήνους» !!!! αυτά δεν τα λέω εγώ, τα λέει το δευτερονόμιο. Έχουμε όλα τα δευτερονόμια, και παρακαλώ οι συνεργάτες μου να τα γράψουνε να τα φέρουνε αυτά, τα δευτερονόμια πρώτα από όλα τους τα βιβλία που δηλώνουν «ο θεός σας» να μας τον αποδείξουν πρώτα αν υπάρχει τελικά θεός και ποιος είναι, «θα σας δώσει γη που δεν την έχετε δουλέψει» από πού θα την πάρεις; «αμπέλια που δεν είναι δικά σας, γυναίκες που δεν είναι δικές σας και πλούτη που δεν είναι δικά σας» δηλαδή εμμέσως τι μας λέει, ότι θα κλέψουμε τα πάντα και ότι θα σας βοηθήσω να κλέψετε και τους άλλους ανθρώπους; Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι άνθρωποι να είναι μέσα σε κοινωνία ανθρώπων του 2015 και να μιλάμε για πολιτισμό ότι αυτό κι αν σημαίνει; Άρα καταλαβαίνετε ότι είναι θέμα καθαρά ανθρώπου Έλληνα ή μη ανθρώπου. Εδώ τίθεται ένα πολύ μεγάλο θέμα.

Λάμπρος Γιώτης: Και γι’ αυτό ίσως μας πολεμάνε δεν είναι τυχαίο

Αρτέμης Σώρρας: Μα ποιον πολεμάνε τελικά; Πολεμάνε όλους τους ανθρώπους και ποιο πολύ πολεμάνε τους Έλληνες. Δηλαδή εδώ το λένε στα βιβλία τους, δεν είναι δυνατόν. Φανταστείτε λοιπόν το σύνταγμα το δικό μας, αν ήταν θεοκρατικό, γιατί εδώ θα εξηγήσουμε πάρα πολλά πράγματα ότι τελικά και το δικό σου το σύνταγμα είναι θεοκρατικό.

Λάμπρος Γιώτης: Θα μιλήσουμε πιο κάτω για το σύνταγμα

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Αρτέμης Σώρρας: Φανταστείτε λοιπόν αύριο να λέει το σύνταγμα μας ή τα θεοκρατικά μας βιβλία ότι όπου βρίσκεται εβραίος σκοτώστε τον. Το ξέρετε ότι υπάρχει στο «Ταλμούδ» και στα «Δευτερονόμιά» τους ότι αν σκοτώσει ένας εβραίος Έλληνα δεν είναι φόνος; Μα σας παρακαλώ πολύ. Μα αυτό θα έπρεπε τώρα όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις αν ήταν ποτέ Ελληνικές κι αν κάποιος αν το θέλετε νιώθει Έλληνας αυτήν την στιγμή να είναι διπλωματικό επεισόδιο στον Ο.Η.Ε., στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον πλανήτη για να καταλάβουμε ποιος είναι αυτός που εχθρεύεται ανθρώπους και Έλληνες και πως θέλει να ζήσει μαζί μας, είτε να είναι στην γειτονιά μας είτε να είναι αναμεσά μας, έχει σημασία λοιπόν να το δούμε. Έχω πολλά περιστατικά να σας πω και πάρα πολλές αλήθειες τις οποίες θα τις αφήσω να τις δείτε εγγράφως από τα δικά τους «Δευτερονόμια» άρα μαζί μας αν ζούνε εβραίοι, που εμείς είμαστε πάντα, δεν θα πω την λέξη φιλόξενος λαός θα πω ένας λαός ο οποίος έχει κατανοήσει και σε πολλές περιπτώσεις έχει γνώθι του εαυτού του, ποιος είναι, γιατί εμείς είχαμε τα πάντα, αυτοί δηλώνουν άλλωστε στην θρησκεία τους στα δικά τους βιβλία που την λένε «Παλαιά Διαθήκη» που δεν την γράψανε οι ίδιοι, δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν υπήρχε «Παλαιά Διαθήκη» αλλά αναφέρουν την «Παλαιά Διαθήκη» του Αβραάμ να την βγάλουμε στον άνθρακα 14 να δείτε ότι δεν υπάρχει.

Δηλώνω με τις πληροφορίες που έχω και θα το αποδείξω ότι ο Πτολεμαίος ο Έλληνας στρατηγός του Μεγάλου Αλεξάνδρου όταν πήγε στην Τρύπα τους και δεν τον σκότωσαν αυτόν, γιατί σκότωσαν όλους σχεδόν τους στρατηγούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάλεσε τους Εβδομήκοντα σοφούς για να γράψει στον πλανήτη τι ακριβώς έχει συμβεί έως και τον Μέγα Αλέξανδρο. Από τους Εβδομήκοντα και έπειτα γράφουν ένα ιστορικό το οποίο αρχίζει και μιλάει και για τους Μακκαβαίους μέσα δύο φορές. Οι Μακκαβαίοι είναι το πιο σκληρό τάγμα των Εβραίων. Σαφώς θα σας πω ότι αυτοί οι βοσκοί λέγονται Εβραίοι, ήτανε κάπου που είχανε λουφάξει στις τρύπες τους επί Μεγάλου Αλεξάνδρου, βέβαια έχουνε θράσος γιατί μιλώντας με έναν γνωστό μου Ιλλουμινάτι κάποια στιγμή είχε το θράσος να μου πει ότι υπάρχει μία ζωγραφιά φτηνή που ο Μέγας Αλέξανδρος γονάτισε σε ραβίνο. Αν είναι δυνατόν τώρα σε ανύπαρκτους ραβίνους άπλυτους γεμάτους σπυριά ανωμαλίες και ασθένειες να γονατίσει ο μέγιστος των Ελλήνων. Αυτό είναι πολύ υποτιμητικό. Χιλιάδες γελοίες ζωγραφιές υπάρχουν.

ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Θα πω ότι η Ελληνική κυβέρνηση, φυσικά γιατί δεν είναι Ελληνική, δεν μίλησε για την ταινία στο Χόλυγουντ των Εβραίων και το Εβραϊκό Χόλυγουντ. Εδώ θα προσέξουμε πολλά στον πλανήτη και έρχονται ώρες που θα τις δείτε όλοι πως είναι.

Λάμπρος Γιώτης: Μας είπανε τον Μεγάλο Στρατηλάτη γκέι.

Αρτέμης Σώρρας: Σας παρακαλώ τώρα !!! και που με τον Ηφαιστίωνα που όταν σκοτώθηκε ο Ηφαιστίωνας που ήταν η δίδυμη φλόγα του πολεμιστή σχεδόν καταρρακώθηκε ο Αλέξανδρος. Αν είναι δυνατόν τώρα. Αν έχουν αποδείξεις τα ζώα, γι’ αυτό θα εξηγήσω την λέξη ζώο, ζώο είναι οτιδήποτε θηλαστικό ή έμβιο ον το οποίο δεν έχει λογική σε αντίθεση με τον άνθρωπο που έχει λογική. Άμα αυτοί θέλουν να λέγονται άνθρωποι που δεν είναι τους λέω ότι αυτοί είναι ζώα. Αν έχουν μία τέτοια απόδειξη και στοιχείο εγώ ο Έλληνας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα γονατίσω και σε αυτό το στοιχείο που θα φέρουν, έως τότε !!!!!!!! απαγορεύεται να μιλάνε και όσοι μίλησαν θα πληρώσουν ακριβά αυτήν την γελοία προσβολή τους, οι υπάνθρωποι.

Λάμπρος Γιώτης: Εδώ μας κρύβουν την γνώση Αρτέμη

Αρτέμης Σώρρας: Και την αλλοιώνουν, αγαπητέ.

Λάμπρος Γιώτης: και έχουν τους λόγους τους

Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αρτέμης Σώρρας: Ξέρετε ο Μεσαίωνας όπως είπα, υπάρχουνε γίγαντες δεν μας εξήγησε όμως κανένας αυτές οι κατασκευές μορφώματα τύπου καθηγητών και μορφωμένων τύπου Χάρβαρντ που είναι Εβραϊκών Σαϊεντολογικών πανεπιστημίων και άλλων θεωρήσεων δεν μας επέτρεψαν εμάς τους Έλληνες να ακουμπήσουμε τίποτα. Πραγματικά αν πάρουμε την δικιά μας γραμματεία, δεν είναι δυνατόν τώρα όλα τα πανεπιστήμια η Αμερικάνικη αρχαιολογία, και δεν υπάρχει Αμερικάνικη αρχαιολογία υπάρχει Σιωνιστική αρχαιολογία, οι άνθρωποι οι Αμερικάνοι είναι μια χαρά άνθρωποι και θα γίνει τεράστια επανάσταση στην Αμερική, θα τους πάρουν με τις πέτρες τα γελοία ανθρωπίδια αυτά, τους το λέω δηλαδή σε όλο τον πλανήτη, είναι εντελώς γελοίοι, δεν υπάρχει νόηση καθόλου.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ D.N.A. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΡΦΩΣΕΙ ΟΣΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ

Έρχεται τεράστια νόηση η οποία είναι πάντα στο D.N.A. των Ελλήνων και δεν μπορεί κανείς να την ξεκαρφώσει όσο και σπαθί να βάλεις, υπάρχουν τεράστιοι μηχανισμοί. Δηλώνουν και βλέπεις μας παίρνουν τα πάντα ότι υπάρχει, είτε μυστικό όπλο είτε υπερτεχνολογία Ελλάνιων θεών και ανθρώπων, δεν έχουν διαφορά μεγάλη άλλωστε Θεοί και άνθρωποι Ελλήνων, άλλωστε οι κατασκευές μας είναι οι Θεοί των Ελλήνων και φυσικά οι Θεοί των Ελλήνων είναι κατασκευασμένοι από έναν Δημιουργό, ούτε από Γιαχβέ ούτε από κάθε προφήτη που έχει έρθει ούτε από αυτόκλητους αγίους ούτε από αυτά τα χαμίνια τα αμόρφωτα που δεν ξέρουν ούτε να επιδεινωθούν οι ίδιοι δηλαδή ουσιαστικά διαλύονται μέσα από την δικιά τους γραφή νόηση ανύπαρκτης την οποία δεν έχουν κανένα στοιχείο ορθού και ύπαρξης. Βλέπουμε λοιπόν ότι μας κρύβουν τους γίγαντες και εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι να το θέσουμε. Μα, μας έχουνε διαλύσει όλες τις ημερομηνίες κρατώντας πάντα τα θεσμικά κομμάτια είτε του Δημόκριτου είτε των μεγάλων κέντρων που μπορούμε να αξιολογήσουμε πότε είναι κάθε αρχαίο τις πυραμίδες αλλοιωμένες, τα πάντα αλλοιωμένα.

ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ

Έτσι δηλώνω ευθαρσώς και αυτήν την στιγμή δημόσια όπως μιλάω και τους προκαλώ, και στις μέρες των Ελλήνων η αλήθεια θα κόψει το κεφάλι τους και θα το πετάξει πολύ μακριά η αλήθεια διότι βρίσκουν τους γίγαντές μας, τους Έλληνες γίγαντες γιατί αν κάνουμε ένα D.N.A. σε ένα γίγαντα θα δούμε ότι είναι Ελληνικό D.N.A., δεν είναι ούτε Εβραϊκό ούτε Ρώσικο μα δεν υπάρχει έθνος των Ρώσων έθνος των Εβραίων.

Οι Εβραίοι δηλώνω όταν δεν υπήρχε κανένα άλλο έθνος, εσείς είστε οι Εθνικοί αν δεν το ξέρετε και στην Γραφή σε λένε Εθνικό σε λένε και παιδί του Κύνα, δεν δηλώνουν αυτοί έθνος, εσένα λένε έθνος και πολύ καλά κάνουν γιατί εσύ είσαι έθνος δηλαδή ουσιαστικά μέσα από την γραφή τους είσαι έθνος δηλαδή προσδιορίζουν εσένα ως έθνος, όχι τον εαυτό τους, εσένα σε λένε εθνικό γιατί εσύ είσαι έθνος. Αν λοιπόν αναλύσουμε και δούμε τους γίγαντες τους δικούς μας και μας τα δώσουνε και θα επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε γίγαντες κάπου το 20.000 π.χ. μέχρι το 5, παίρνουν όμως αυτοί και εκεί υπάρχει μια τεράστια αναλήθεια. Έρχεται λοιπόν και μου βάζουν το Μυκηναϊκό πολιτισμό στο 4.000 έτσι μου το πάνε κοντά στις βρωμογραφές τους στα βρωμοψέματά τους τα γελοία ανθρωπάκια. Έρχονται και μου βάζουν την Κνωσό και το Μίνωα στο 1800 π.χ., πόσο γελοίοι είναι. Αφού ο Μίνωας είναι 30.000 ετών και πάνω, αλλά τώρα να πιστέψεις έναν βρωμιάρη ο οποίος γεννιέται με το ψέμα; Και αυτό μέσα στις γραφές που μοιράζει ψέμα για να κοροϊδεύει κάποιον;

Έτσι έρχονται όλα κοντά στις βρωμογραφές τους με καμία απόδειξη που και οι δικές τους οι γραφές και τις «Παλαιάς» αν το θέλετε ξεκινάνε από τον Πτολεμαίο, που πήραν το απόσταγμα του Πτολεμαίου φτιάξανε την «Παλαιά Διαθήκη» και την «Καινή». Και είναι η «Παλαιά» και η «Καινή» μέσα και την φτιάχνουν επί Βυζαντίου επί Κωνσταντίνου, πότε την φτιάξανε την «Καινή»; Ας μας δώσουνε μία «Καινή Διαθήκη» να την χημήσουμε να δούμε αν είναι 3.000 ετών αν έχει έρθει από τον πλανήτη του Χριστού, ποιος είναι ο πλανήτης του Χριστού; Δεν ξέρουμε; Δεν πειράζει, εδώ να δούμε ποιος την έγραψε βρε παιδί μου και να δούμε πότε γράφτηκε και σε ποια γλώσσα και σε ποια γραφή. Έχουμε λοιπόν τώρα έναν Μίνωα ο οποίος είναι στο 30.000 π.χ. τεράστιο, έχουμε ένα θέμα το οποίο είναι παντοκράτορας. Έχουμε Μινωϊκά στην Γερμανία, στην Ιρλανδία, παντού σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε Κέλτες παντού, δηλαδή Έλληνες, έχουμε την αυτοκρατορία των Κελτών και έχω και μία Τροία και δεν μας λέει κανείς πότε είναι η Τροία την οποία μας την βάζουν στο 1100. Μα καλά πόσο γελοίοι είστε, ενώ η Τροία είναι από το 13.000 έως το 14.000.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΤΟ 10.500

Η Ατλαντίδα είναι μετά αργότερα στο 10.500. Μα γιατί την λέμε Ατλαντίδα βρε παιδί μου αφού είναι η Ποσειδωνία. Δηλαδή οι βρωμεροί Άτλαντες που πολεμούσαμε μαζί τους άνθρωποι και κατασκευές, και εδώ κολλάει αυτό που θα σου πω εγώ το οποίο μπορώ να το αποδείξω, την λες Ατλαντίδα γιατί την πήραν οι Άτλαντες τόσα χρόνια δεν την λες Ποσειδωνία που ήταν η δικιά μας πόλη; Η δικιά μας ήπειρος; Όταν την πήραν οι Άτλαντες και οι δικοί μα στους λιώσανε και την βυθήσανε την λέτε Ατλαντίδα; Η χώρα των Ατλάντων; Αυτοί γίνανε βουνά ξεχάστε τους, βουνά. Όμως έχεις έναν γίγαντα. Όλη την ιστορία αν διαβάσετε θα δείτε ότι δεν έχουμε γυναίκες γίγαντες. Οπότε έχουμε ένα είδος το οποίο υπάρχει για 17.000 χρόνια, είναι τεράστια η αυτοκρατορία των γιγάντων οι οποίοι δεν έχουν γυναίκες για να γονιμοποιηθούνε. Πως παράγονται αυτοί; Λένε τα ζώα, ακούστε είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε γιατί είναι ζώα, γιατί η τεχνοτροπία τους είναι τέτοια που τα θηλαστικά μπορούν να μοιάζουν με ανθρώπους. Άνθρωπος όμως δεν μπορείς να γίνεις, πρέπει να έχεις αξιακό, πρέπει να έχεις την νόηση πρέπει να έχεις την υπερνόηση ή τις ευαισθησίες που γεννιέσαι με αυτές.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ

Μιλάνε για εξωγήινους, τι εξωγήινοι βρε ζώα εδώ γεννήθηκαν οι άνθρωποι, εδώ, είναι άνθρωποι, όμως εκεί είναι μια τεχνολογία του Διός. Διότι ξέρουμε ότι ο γιος του Μίνωα, ο Μίνωας είναι γιος του Διός έχει μία παντοκρατορία παντού, υπάρχουν όμως πράγματα που είναι πίσω από εκεί και δεν θα ήθελα να φτάσω γιατί πηγαίνουμε πάρα πολύ μακριά που μιλάμε για μία γνώση που την έχουν κρύψει αλλά και την έχουν αλλοιώσει με τις λέξεις. Έχουμε έναν Μίνωα ο οποίος δεν τελεί μία πολύ συγκεκριμένη θεϊκή διαδικασία για τον πλανήτη γιατί είναι με πολύ συγκεκριμένο σχέδιο γι’ αυτό και σήμερα μιλάω για ένα σχέδιο θείο ανθρώπων και Θεών. Έτσι φτάνουμε σε μία μεγάλη διαδικασία. Έχουμε την Σαντορίνη, έχουμε τον Φαέθωνα, κάποιοι ξέρουνε τι λέω κάποιοι δεν ξέρουν τι λέω, εκεί λοιπόν μπαίνει σε μια νοοτροπία που ο γιος του Διός παράκουσε ενδεχομένως κάποιες εντολές. Εκεί έχουμε ένα μεγάλο δώρο του Μίνωα.

ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ

Μόνο ο Μίνωας πήρε το δώρο τον δίσκο της Φαιστού. Τώρα κανένας δεν ξέρει τι λέει ο δίσκος της Φαιστού και ότι και να σου πούνε είναι μία ανακρίβεια. Δεν γίνεται ένα μωρό να διαβάσει διατριβή αστροφυσικής, έτσι είναι ένας καθηγητής σήμερα όταν διαβάζει τον δίσκο της Φαιστού το οποίο είναι ένα κωδικοποιημένο μήνυμα που μπορεί να είναι απλό αλλά είναι και πολύπλοκο, έτσι λοιπόν αν δεν είναι για σένα απλά το κοιτάς.

Λάμπρος Γιώτης: Σε ποια γραφή;

Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Αρτέμης Σώρρας: Στην δικιά μας πάντα, αλλά είναι κωδικοποιημένη η γραφή μας, κανείς δεν θα το διαβάσει. Θα το διαβάσει μόνο αυτός που μπορεί ή αυτός που ξέρει. Ξέρετε υπάρχουν βιβλία σε αυτόν τον κόσμο, τα οποία προσωπικά τα έχω δει, τα οποία είναι γραμμένα με αιθερική γραφή, η αιθερική γραφή είναι κάτι διαφορετικό. Κανένας δεν μπορεί να τα αγγίξει παρά μόνο αυτός που μπορεί να τα διαβάσει, τέτοια βιβλία δεν μπορούνε να τα ακουμπήσουνε αυτά τα παιδιά. Υπάρχουνε πράγματα που τα παιδιά τα άλλα δεν μπορούνε να ακουμπήσουνε πουθενά, τίποτα δικό μου που δεν πρέπει να το ακουμπήσουν. Άρα δεν κινδυνεύει από τίποτα ο Ελληνισμός και ο Έλληνας, απλά πρέπει να καταλάβει. Θα φτάσω σε ένα μεγάλο σημείο για να δείτε την αλλοίωση της ιστορίας. Τελειώνει ο Μίνωας, φτάνουμε στην Τροία. Γιατί βρε παιδιά την λέτε Τροία; Διαβάζαμε την Τροία και διαβάζαμε τους Τρώες. Ακούστε κύριοι είστε γελοίοι εσείς που μας μαθαίνατε και εμείς που παριστάναμε τους ανόητους αλλά εμείς δεν φταίμε. Την ευθύνη την έχετε εσείς και θα πληρώσετε όλοι όσοι έχετε μεταδώσει όλες αυτές τις γελοιότητες γιατί προσβάλατε θεούς, ήρωες, πολεμιστές αλλά και πλανέψατε τους ανθρώπους. Είστε τόσο καταραμένοι και έρχονται πολύ μεγάλες ώρες για όλους σας.

ΤΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ Η ΠΟΛΗ ΛΕΓΟΤΑΝ ΙΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γιατί την λέτε Τροία; Γιατί ήταν οι Τρώες, μα οι Τρώες είναι αυτοί τα σκουλήκια που τρώνε. Εκεί η πόλη λεγόταν Ίλιο και ήτανε Έλληνες. Εγώ θα θέσω και ένα θέμα ότι ο Πρίαμος ήταν από την Θήβα. Όμως ο πόλεμος ο Τρωϊκός, Τρωϊκός γιατί αντίπαλοί μας ήταν οι Τρώες, μα οι Τρώες είναι αυτοί που δεν είναι δικοί μας, είναι σκουλήκια είναι άλλα όντα τα οποία δεν είμαστε εμείς. Οι Έλληνες της πόλης του Ιλίου με τους Έλληνες από όλη την Ελλάδα πήγανε να πολεμήσουνε μαζί όχι απέναντι. Άρα δεν επιτέθηκαν οι Έλληνες και η Ελλάδα σε μία Τροία, που δεν την λέτε και καλά. Δεν υπάρχει Τροία, μετά είναι η Τροία όταν τα ζώα, αυτά τα τέρατα, αυτά μάλλον τα μη ανθρώπινα όντα έβγαιναν από την τρύπα από τον ναό του Απόλλωνα, που εκεί υπάρχει ένας μεγάλος προδότης ο οποίος είναι Έλληνας. Δυστυχώς ο προδότης είναι πάντα Έλληνας. Άρα γιατί την λέτε Τρώα, δεν είναι Τρώα, δεν είναι Τρώες, πολεμήσανε μαζί.

ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΟΗΣΗΣ

Ξέρεις την Ιλιάδα την διαβάζεις, αλλά ποια Ιλιάδα; Την έχουμε την Ιλιάδα στα χέρια μας βρε παιδιά; Που είναι η πρωτότυπη Ιλιάδα να την αποδώσω εγώ όπως πρέπει; Γιατί μου την έχουν μεταφράσει και δη στα Βυζαντινά; Αφού η γραφή σου η Ελληνική ξέρεις καλά, αν πας στο μαντείο των Δελφών θα δεις, ότι είναι όλη στα κεφαλαία και χωρίς διαστήματα. Α, ποιοι είναι οι κανόνες της Ελληνικής γραφής; Να μας δώσουν τους αρχαίους κανόνες γραφής. Σήμερα λοιπόν έχεις τον Αριστοτέλη, τον οποίο έχουνε μεταφράσει και παραφράσει, άρα τι διαβάζεις Αριστοτέλη; Άρα τα κομμάτια που έπρεπε να φύγουνε έχουνε φύγει. Σαφώς δεν μπορούν να τον εξαφανίσουν τον Αριστοτέλη όμως έχουν εξαφανίσει τεράστιους Έλληνες που το όνομά τους δεν θα το μάθεις ποτέ. Έχεις χιλιάδες, έχεις μία βιομηχανία νόησης και υπερνόησης από Εμπεδοκλή και από χιλιάδες άλλα ονόματα τα οποία δεν φαίνονται, είναι κρυμμένα. Θεοποιούν τον Πυθαγόρα καλά κάνουν μέχρι εκεί, είναι όμως και άλλοι τεράστιοι, άρα τους βολεύει κάποια πράγματα να αλλάζουν. Έχουν φτάσει να παραφράζουν τα πάντα, δεν φτάνει που μου την κρύβεις μου την παραφράζεις; Γιατί δεν μου δίνει από τα πρωτότυπα του Αριστοτέλη; Από πού τις βγάλατε τις μεταφράσεις του Αριστοτέλη; Γιατί δεν μας δίνετε τα πρωτότυπα να τα δούμε; Να τα δούμε και εμείς βρε παιδί μου, έχουμε δικούς μας επιστήμονες Έλληνες.

Λάμπρος Γιώτης: Τα πρωτότυπα τα έχουμε;

Αρτέμης Σώρρας: Βέβαια, από πού τα βγάλανε; Ναι αλλά όταν έχεις το πρωτότυπο μου κόβεις κείμενα τα οποία δεν θέλεις να φανούνε και μου παραφράζεις και τα πάντα.

Λάμπρος Γιώτης: Άρα μου δίνεις αυτό που σε συμφέρει, αυτό που σε εξυπηρετεί.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, στοχευμένα μεν δεν μου αλλοιώνεις τα πάντα, μου το δίνεις

Λάμπρος Γιώτης: Κατευθυνόμενη γνώση

Αρτέμης Σώρρας: Α, μπράβο, χωρίς να μου το αποδομείς αλλά δεν μου δίνεις την διάσταση για να πάρω τα στοιχεία.

ΠΑΡΑΞΤΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΝΟΗΣΗ

Τον Ηράκλειτο τον είπατε σκοτεινό, δεν πειράζει εγώ δεν θα κάνω να κάνω τον δικηγόρο σε κανέναν φιλόσοφο, άλλωστε έχω πει ότι κακώς οι καθηγητές και κάποιοι άνθρωποι παπαγαλίζουν τα κηρύγματα, διδάγματα ή διδαχές άμα το θέλετε των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Πάντα διδάσκεστε από εκεί αλλά ζείτε το 2015 παράξτε νόηση δικιά σας, γνώση, τοποθετηθείτε, πάρτε ότι θέλετε, μην τους παίρνετε ως ευαγγέλιο, και τοποθετηθείτε αν έχετε την νόηση σε δικά σας συμπεράσματα και πράξτε σύμφωνα με αυτά τα συμπεράσματα. Άρα λοιπόν μου έχουν αλλοιώσει τα πάντα. Εδώ βλέπουμε λοιπόν ότι ο γίγαντας είναι Ελληνικό D.N.A. και μπορώ να το αποδείξω αλλά γίνεται με εντολή μιας τεράστιας θεϊκής οντότητας. Γιατί όμως έχουμε τον γίγαντα ο οποίος είναι 6 μέτρα, 7 μέτρα, 17 μέτρα, έχουμε βρει και 35 μέτρα γίγαντες. Άποψη μου την οποία την στηρίζω, οι γίγαντες είναι με εντολή για να πολεμήσουν άνθρωποι και γίγαντες μαζί με τους Άτλαντες που είχαμε το μεγάλο πρόβλημα, για σκεφτείτε το.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ;

Ζητήστε σας παρακαλώ από έναν φιλόσοφο, από έναν διανοητή σημερινό ο οποίος να μην έχει την εξάρτηση από το ίντερνετ που λέει μόνο ότι τον συμφέρει, να μας εξηγήσει τι είναι ο Άτλαντας, να μας πει το μέγεθος του Άτλαντα, να μας πει από τι υλικά είναι ο Άτλαντας, τι σημαίνει Άτλαντας, και πως ήταν ο Άτλαντας, να μας πει τις διαστάσεις του, να μας πει τι έκανε, πως ήτανε, τι ήτανε, να μας εξηγήσει, ξέρουνε; Α, δεν ξέρετε; Τότε τι συζητάμε; Εμείς ξέρουμε για τους γίγαντες άρα εμείς μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτοί είναι γέννες συγκεκριμένες από συγκεκριμένους ανθρώπους. Άρα τότε, εσύ μπορούσες να γεννήσεις δύο παιδιά ανθρώπους φυσιολογικούς και δύο γίγαντες πάντα άντρες, και κάποια στιγμή όταν τελείωσε ο πόλεμος και νικήσαμε τους Άτλαντες, ποιοι; Οι Έλληνες, σωστά; Που ήταν οι Εβραίοι τότε; Που ήταν οι Γερμανοί τότε; Που ήταν οι Σουηδοί; Οι Ιταλοί; Οι Αμερικάνοι; Υπήρχανε; Οι Κινέζοι που ήταν;

ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗ

Κοιτάξτε να δείξετε σεβασμό στο ποιοι είστε εσείς και ποιοι είναι οι άλλοι. Μην αφήνετε αυτά τα ζώα τα αμόρφωτα, τους βοσκούς να ασελγούν πάνω σε τέτοια νόηση και σε τέτοιες θεϊκές υπάρξεις γιατί θα τιμωρηθούν και αυτοί και εσείς.

Λάμπρος Γιώτης: Να περάσουμε λιγάκι σε αυτό, στέκομαι ιδιαίτερα γιατί όμορφα αυτά τα οποία συζητάμε στην έκφραση εθνικό; Έχουμε σήμερα εθνική κυβέρνηση; Υπάρχει τίποτα το εθνικό σ’ αυτήν την χώρα;

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Αρτέμης Σώρρας: Αν θέλεις να μιλήσουμε για έθνος αγαπητέ Λάμπρο, μόνο η Ελλάδα είναι έθνος. Το αρχαιότερο τοποθετημένο στον Ο.Η.Ε. ότι οι Έλληνες είναι έθνος, έχουνε καταγωγή στον πλανήτη από την αρχή του πλανήτη. Μιλάνε τα σημεία σου παντού, θα χρονολογήσουμε κανονικά, θα μιλήσουμε για πυραμίδες δικές μας και ας μας απαντήσουν οι Αιγύπτιοι για ποιες πυραμίδες Αιγυπτιακές μιλάνε, του Όσιρις της Ίσιρης ; Έλληνες ήτανε. Από πότε γίνανε οι Αιγύπτιοι και πότε γίνανε οι Αιγύπτιοι; Δηλαδή συγνώμη τώρα οι Κρήτες δεν είναι Έλληνες; Οι Πόντιοι είναι κάτι άλλο; Οι Κύπριοι είναι κάτι άλλο;

ΟΙ 182 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ξέρετε σε μια εκπομπή μας στον Ναυσίνοο που φτιάχνουμε βγάλαμε όλες τις επιστολές, 182 επιστολές, των Ινδιάνων της Βορείου Αμερικής σε κόλλες του Ουάσιγκτον, ξέρετε ήταν όλες γραμμένες στα Ελληνικά είναι στο μουσείο της Αμερικής το έχουμε δηλώσει. Αυτό να γραφτεί και να του δώσουμε το στοιχείο αυτό του Λάμπρου. Όλες στα Ελληνικά, πες μου έναν Ινδιάνο που δεν είναι στα Ελληνικά στην Αμερική. Άρα για ποια Αμερική ανακαλύψατε;

ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΗ

Και την ανακαλύψατε για πολλοστή φορά εσείς που εμείς ήμασταν μόνιμα εκεί; Και την ανακαλύψατε με τον Κολόμβο, ο οποίος Κολόμβος εντελώς τυχαία ήτανε Χιώτης; Ο οποίος έχει και μουσείο στην Χίο; Δηλαδή ένας Χιώτης ξανά ανακάλυψε την Αμερική; Αλλά τελικά ήταν ο Κολόμβος, ο Χριστόφορος Κολόμβος ο οποίος τι ήτανε Αμερικάνος; Τι ήταν Ισπανός; Είναι σαν αυτό που έλεγα στον Γάλλο, λέω, «πες μου βρε παιδί μου ο Ναπολέων», ο οποίος είναι ο Εθνικός τους ήρωας στην Γαλλία, «ποιο είναι το πραγματικό του όνομα;» μου λέει, Βοναπάρτης, «μα Βοναπάρτης δεν υπάρχει, στην γαλλική γλώσσα σημαίνει καλός πατριώτης, το όνομά του ποιο είναι;» με κοίταγε ο Γάλλος, δεν ήθελε να ξέρω, «λέγε βρε το όνομά του και αφήστε τις ιστορίες τις γαλλικές» Καλομέρος Έλληνας είναι από την Μάνη, έχει και μουσείο στην Μάνη. Τι είναι ο Ναπολέων; Έλληνας, μάλιστα, και γιατί δεν το λέτε; Ντρέπεστε ε;

Λάμπρος Γιώτης: Αλλάζουν παντελώς την ιστορία

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αρτέμης Σώρρας: α, τώρα στα χρόνια σου, δηλαδή 1600, 1700, σκέψου από παλιά τι έχουνε κάνει. Γιατί όταν ο Καραθεοδωρής και μια ομάδα οργανωμένων τεράστιων μυαλών, αλλά το σακάκι τους ήταν νεοτερισμού δεν ήταν του Χάρβαρντ, Ξέρεις το Μανχάταν πάλι Κινέζικα είναι όλα, τι μας λένε; Όταν έβγαλε το θεώρημα της σχετικότητας, ποιος ήταν ο Αϊνστάιν; Ξέρεις τι είναι; Ο Καραθεοδωρής ήταν Έλληνας ο άλλος ήταν αμόρφωτος το παιδί σε γραφείο με πατέντες δούλευε τουλάχιστον τα λένε και μόνοι τους. Ξέρεις κάποια στιγμή η ιστορία δεν μπορεί να σε αδικήσει, όμως η πληροφόρηση δεν θα πάει εκεί που πρέπει.

Λάμπρος Γιώτης: όμως δειλά, δειλά τα βγάζουν όμως, γιατί ζούμε σε μία ανωμαλία όπως είπαμε προηγουμένως.

Αρτέμης Σώρρας: Τελείωσε ο Μεσαίωνας και μπαίνουμε στον Υδροχόο τώρα και θα λιώσετε κερατάδες.

Λάμπρος Γιώτης: Εδώ είμαστε ζωντανοί να ακούσουμε.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Αρτέμης Σώρρας: Είμαστε στον Υδροχόο και όλα θα αποκαλυφθούν. Και ξέρετε τι έγινε; Ναι εμείς τιμωρηθήκαμε οι άνθρωποι γιατί προδώσαμε και στην Τροία και στον Μίνωα και ποιο πίσω. Οι Έλληνες μπορούσαν να προδώσουν και γι’ αυτό αυτήν την στιγμή έχω θυμώσει τόσο πολύ με την προδοσία. Μακάρι να μπορούσα να βγάλω έναν νόμο ο προδότης θα πηγαίνει σε εβραϊκά σκυλιά. Αν είναι δυνατόν να έχεις προδώσει όλο το γένος όλη την ανθρωπότητα, μόνο από προδοσίες Ελλήνων είμαστε μέχρι εκεί, δεν έχει σχέση αν οι άνθρωποι είναι γιοι Θεών, αλλά είμαστε μόνο από προδοσία και σήμερα ζούμε μία τεράστια τιμωρία. Όλα αυτά θα τελειώσουν πιστεύω. Είναι και ένα τεράστιο πείραμα του σύμπαντος οκ ανάποδοι αρνητικοί κάντε ότι θέλετε να δούμε μέχρι που θα φτάσετε τελεσιδικήστε σε όλα σας τα αδικήματα οδηγήστε να δούμε μέχρι που θέλετε να οδηγήσετε, κοίτα που σε οδηγούν, τι θέλουν να κάνουν;

Θες να μου δείξεις λίγο μέσα από το ρεπορτάζ σου τι θέλουν να κάνουν; Με θέλουν να γίνω καλύτερος άνθρωπος; Να γίνω ποιο όμορφος; Ποιο τίμιος; Ποιο πολιτισμένος; Μιλάτε για πολιτισμό, που είναι; Μιλάτε για ελευθερία, που είναι; Μιλάτε για αγάπη βρε ζώα και βιάζετε τον πλανήτη, νομιμοποιείτε την παιδεραστία, νομιμοποιείτε την ανωμαλία, νομιμοποιείτε την κλεψιά, το ψεύδος, όλα γύρω σας είναι ψεύτικα, δεν έχετε κανένα αξιακό, πέστε μου σε ποιο αξιακό μπαίνετε. Τι αξιακό έχει ένα δόγμα; Πέστε μου ένα δόγμα να μπω και εγώ γιατί είμαι αδογμάτιστος. Θέλω να μου βρείτε ένα δόγμα το καλύτερο το ποιο τίμιο το ποιο καλό που μπορεί τον άνθρωπο να τον θεώσει, πέστε μου ένα δόγμα και θα του ζητήσω δύο πράγματα, την ύπαρξη του Θεού του, την δικιά του ύπαρξη και το αξιακό του σύστημα, μόλις μου τα δώσει, όποιο δόγμα μου τα δώσει θα πάω μαζί του, ξέρετε κάποιο τέτοιο δόγμα; Όχι ε; αν ξέρετε να μου το πείτε.

ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ

Δηλώνω δημόσια, όποιο δόγμα μου δείξει την ύπαρξη του Θεού του, το αξιακό του σύστημα, και αν αυτό που κάνει είναι διαταγή από κάποια θεϊκή οντότητα με απόδειξη αυτής εγώ θα πάω μαζί του, το δηλώνω δημόσια. Υπάρχει ένα τέτοιο δόγμα; Μα πώς να υπάρχει αφού ξεκινάει μόνο με το λεξικό ότι δόγμα είναι οποιαδήποτε θεμελιώδη αρχή που δεν αποδεικνύεται άρα το υπαρκτόν και το ορθόν πως θα μου τα αποδείξεις; Αφού δεν υπάρχει! Εάν αποδειχθεί το δόγμα δεν είναι δόγμα. Άρα γιατί υπάρχουν τόσα δόγματα και κλειδώνουν τους ανθρώπους; Στην αντινόηση της αλήθειας; Εξήγησε μου Λάμπρο. Θες να πάμε όμως και στο πολιτικό κομμάτι, γιατί εντελώς τυχαία τα κόμματα όλα βγαλμένα από τα δογματικά κομμάτια; Πέσε μου ένα κόμμα που δεν έχει βγει από το δογματικό κομμάτι.

Λάμπρος Γιώτης: Να το αναλύσουμε λιγάκι αυτό; Οι άνθρωποι των δογμάτων λοιπόν ε;

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αρτέμης Σώρρας: Ποιος είχε την δικαιοσύνη το 1040, το 1100, το 1200, το 1400; Η εκκλησία, δηλαδή τα δόγματα, ναι ή όχι;

Λάμπρος Γιώτης: Σωστά

Αρτέμης Σώρρας: Η ιερά εξέταση δεν είχε την δικαιοσύνη; Καλά τα θεοκρατικά τα δόγματα που δεν αποδεικνύονται έχουν την δικαιοσύνη και θες την δικαιοσύνη αληθινή; Επί Ναπολέοντα δεν κρεμάει από όλες τις ιερές συνόδους και τις ιερές εξετάσεις που είχε τσακίσει τον κόσμο; Όποιου παπά δεν του άρεσες σε έλεγε μάγο και σε έκαιγε στην πυρά. Έμπαινε σπίτι σου χωρίς ένταλμα και έκανε ότι ήθελε. Και τώρα το ίδιο κάνουνε. Αν πας στην Αφρική, αν πας στα Ιμαλάια, αν πας πιο κάτω στις Φιλιππίνες θα δεις την παράνοια σήμερα σκοτώνουν τον άνθρωπο και κάποιο είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Και κάποιος πρέπει να το σταματήσει. Και δεν ξέρω τι μου λες αδερφέ όταν μου λες ότι είσαι Χριστιανός και εγώ δεν κάνω αυτό και εγώ είμαι Καθολικός, α δηλαδή ο Καθολικός είναι παλιάνθρωπος; Ο Μουσουλμάνος είναι πιο παλιάνθρωπος; Άρα δεν μπορώ να πειράξω τον άνθρωπο;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δεν σου κάνει εντύπωση που όλα τα δόγματα λένε αν δεν είσαι αυτό δεν είσαι άνθρωπος, δεν είσαι Έλληνας; Άρα εγώ δεν έχω έθνος; Μα εσείς τώρα ήρθατε, είστε φρέσκοι εγώ έχω έλευση από την αρχή του πλανήτη βρε παιδιά. Εσείς θα μου καταστρέψετε εμένα το D.N.A.; υπάρχει γονίδιο Χριστιανού; Υπάρχει γονίδιο Μασόνου; Υπάρχει γονίδιο Καθολικού; Ινδουιστή; Ένα είναι το γονίδιο το D.N.A. και πάμε στην καταγωγή. Άρα το δόγμα είναι μία άλλη ιστορία σαν τις ομάδες. Γιατί είναι κυρίαρχο για σένα; Μα όλες οι θρησκείες αγαπητέ Λάμπρο έχουν το εξής κατ’ εικόνα και ομοίωση, σωστά; Αν θες να δεις τον Θεό κοίτα τα μούτρα σου σε ένα πηγάδι, σ’ ένα ποτάμι, σ’ ένα καθρέφτη, εικόνα είσαι εσύ. Ομοίωση σημαίνει όμοιο. Το ότι η αθανασία δεν είναι μαζί σου είναι η τιμωρία σου αλλά είναι αλλού και γιατί ασχολείστε όλοι με τον Θεό λες και είναι κάπου αλλού σε άλλο πλανήτη; Ε, άστον να είναι, δεν είναι εδώ αν θέλει θα έρθει. Γιατί από την ώρα που γεννιέσαι μέχρι την ώρα που πεθαίνεις είσαι σε ένα δόγμα να σε λιανίζει μέχρι να πεθάνεις, άρα δεν ζεις, και όχι ένα πολλά. Ποιος τα έκανε όλα αυτά; Τι θέλει από εμένα;

Λάμπρος Γιώτης: Με ποιο σκοπό;

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρτέμης Σώρρας: Να με κάνει καλύτερο; Πέστε μου μία ιδεολογία η οποία δεν είναι δογματική, Χριστιανοδημοκράτες στην Αμερική οι Ρεπουμπλικάνοι α ωραία εμείς είμαστε Βαπτιστές λέει όχι αυτοί α ναι; Επιτρέπεται τώρα να βγαίνει ο Άνθιμος και να λέει αν θα ψηφίσεις ναι; Γιατί δεν ασχολείσαι με τον Θεό; Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν υπάρχει κανένας Θεός να υπηρετήσεις Άνθιμε και όλα τα μαύρα παπαδαριά. Γιατί αν είχατε θα ασχολιόσασταν και θα δίνατε συμβουλές πραγματικές ανθρώπινες. Αλλά επειδή δεν έχετε τι να υπηρετήσετε ήρθατε στην πολιτική γιατί αυτά τα τσιράκια είναι πολιτικοί.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Είναι δυνατόν ο Αλέξης Τσίπρας ο Εβραίος, γνωρίζεις ότι είναι Εβραίος ο Αλέξης Τσίπρας;

Λάμπρος Γιώτης: Εικάζεται από το Σίπρας

Αρτέμης Σώρρας: Όχι δεν εικάζεται το Τσίπρα είναι παρατσούκλι. Οι Έλληνες έχουν πολλά παρατσούκλια.

Λάμπρος Γιώτης: Από το Ισπανικό, κάτι τέτοιο.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι Τσεχοσλοβάκοι Εβραίοι. Βέβαια στην Αμερική έχουμε περίπου τις 600 οικογένειες Εβραϊκές.

Λάμπρος Γιώτης: Ο πατέρας του είναι από την Ναύπακτο ε;

Αρτέμης Σώρρας: Έλα μωρέ τώρα όπως ο Παπανδρέου είναι από το Καστέλι, εντάξει τώρα. όπως ο Μητσοτάκης που είναι από την Κρήτη που ο πατέρας του ήταν από την Μάνη κοίτα τα μέρη που πιάνουν ε; ο Παπούλιας είναι από τα Γιάννενα, άλλος Εβραίος αυτός. Όλοι αυτοί είναι Εβραίοι. Ο Μητσοτάκης είναι συγγενής με τον Βενιζέλο. Ο Βενιζέλος ο οποίος πιο Εβραίος πεθαίνεις, πιο Εβραίος από τον Βενιζέλο δεν είναι, είναι ξάδερφος του Ατατούρκ του μεγάλου σφάχτη του Ελληνισμού.

Λάμπρος Γιώτης: Είναι Θεσσαλονικιός έτσι;

Αρτέμης Σώρρας: Τι Θεσσαλονικιός, αφού τους φυτεύουνε. Έρχονται γύρω γύρω σαν τους τσιγγάνους.

Λάμπρος Γιώτης: Έτσι Αρτέμη διαβρώνουν και διαστρεβλώνουν την σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν με αυτές τις παλιοφυλλάδες.

Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ

Αρτέμης Σώρρας: Εμ, βλέπεις τώρα; Πας στην Βουλή σου τώρα την Ελληνική που εσύ γέννησες την δημοκρατία και αντί απ’ έξω να έχω τον Λυκούργο που τον έχουν και στο Αμερικάνικο Κογκρέσο, και ξέρεις κάτι; Ο Λυκούργος όταν έφτιαξε τους νόμους στην Σπάρτη λέει «δεν θα αλλάξετε τους νόμους μέχρι να γυρίσω πίσω» και χάθηκε. Ξέρεις που πήγε; Στο Περού. Πως πήγε στο Περού; Με φουσκωτή βάρκα; Ένα κρατούμενο αυτό. Εκεί τον έχουν, εμείς δεν τον έχουμε πουθενά; Παρά έξω από την Ελληνική μου Βουλή έχω τον Εβραίο που είναι ο μεγαλύτερος προδότης, και άλλοι είναι προδότες δηλαδή, δεν είναι ο μεγαλύτερος αλλά έχει πολλούς μεγάλους αλλά και ξάδερφος του Ατατούρκ. Προτείνανε τον Ατατούρκ για Νόμπελ Ειρήνης; Παιδιά έχουμε πολύ μεγάλο θέμα.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Και μετά την Πανεπιστημίου, στα χρόνια μου τώρα, σκέψου τι έχουνε κάνει, να την βγάλουνε Ελευθερίου Βενιζέλου; Δηλαδή νομίζεις ότι τον τιμάνε τον Σοφοκλή; Δεν ενδιαφέρονται, είναι γι’ αυτούς ένας αναλώσιμος άνθρωπος. Όμως πρέπει να βλέπεις πάντα έναν Εβραίο μπροστά σου γιατί δεν έχουν κάτι άλλο. Δεν γίνεται αγαπητέ μου σε αυτές τις φούσκες τώρα που βλέπουμε μπροστά μας. Πρέπει να σκεφτούμε Ελληνικά. Μετά την Θησέως, που πήραν τον Θησέα τον τεράστιο, σιγά μην ξέρουν τα ζώα ποιος ήταν ο Θησέας, και την κάναν και αυτήν Ελευθερίου Βενιζέλου.

Έχετε μεγάλο καημό παιδιά, φτηνοί, αυτός είναι ο Εβραϊσμός, ο εγωϊσμός. Ο εγωϊσμός τι είναι, να σπάσουμε το μεγάλο το δικό σου και να αφήσουμε αυτό το χαμίνι γιατί ως μοναδική λύση και δεν υπάρχει κάτι άλλο ως αληθινό και υπαρκτό, και το μεγάλο το τεράστιο πρέπει να χαθεί, πρέπει να φύγει. Οπότε έχεις αυτήν ηλιθιότητα να την κάνεις τι; Αυτός είναι ο εγωϊσμός. Ενώ ο συναγωνισμός για τον Έλληνα πρωτίστως είναι πηγή δύναμης. Γιατί τον συναγωνισμό αγαπητέ τον αντέχουμε; Έλα να δούμε πως εγώ θα το φτιάξω μεγαλύτερο και καλύτερο, έλα να δεις πως το κάνω πιο τεχνολογικό. Και όταν εγώ το κάνω εσύ θα γονατίσεις γιατί είναι καλύτερο, δεν γίνεται, άμα δεν νικήσεις απλά σου φέρνω το σχέδιο. Δεν σε σκοτώνω για να είμαι εγώ ο πρώτος ή ο δεύτερος, αυτό είναι ο Ελληνισμός.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ

Ο Ελληνισμός είναι μία τεράστια αλχημεία που κινείται ανάμεσα στο αρνητικό και στο θετικό χωρίς να σκοτώνει το ένα το άλλο. Είναι ένα κιονόκρανο το οποίο κινείται στην αρνητική του δύναμη στην θετική του δύναμη αλλά ο Ελληνισμός είναι μία αρμονία έτσι όπως δουλεύει το Σύμπαν. Το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να καταλάβουμε πολλά πράγματα και ο Ελληνισμός μπορεί να το κάνει αυτό. Ο Έλληνας μπορεί να το κάνει αρκεί να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες τι συμβαίνει. Μην κοιτάτε τα πάντα γύρω σας που σας ενοχλούν τόσο πολύ είτε Εβραίοι, είτε Σιωνιστές λέγονται αυτοί δεν έχουν μέλλον, άλλωστε θα το βλέπαμε.

ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ

Ήρθε ο καιρός που αφέθηκαν ελεύθεροι, ξέρετε από την μία τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι από τον Μέγα Αλέξανδρο και μετά αλλά και αυτοί που τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Όλη αυτή η πλατφόρμα που έχει τρέξει όλα αυτά που έχουνε κάνει και που έχουν γίνει νομίζουν κάποιοι ότι είναι η δύναμη ενώ είναι η πραγματική τους τιμωρία. Θα ακούσετε ένα παράξενο, είχαν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν, οκ είστε ελεύθεροι κάντε ότι θέλετε, άλλωστε οι άνθρωποι μετά από τότε ζούμε 60, 70, 80 χρόνια, πεθαίνουμε, αρρώστιες, αίμα πολύ. Ήρθε ο μεσαίωνας, σφάχτε κάντε οκ, τι μας κάνατε; Μας κάνατε να χάσουμε τον ανθρωπισμό μας, μας κάνατε να χάσουμε την λογική μας, την νόηση την κάνατε αντινόηση, την δικαιοσύνη την κάνατε αντιδικαιοσύνη. Δώσε μου τις αντιαξίες σε παρακαλώ πάρα πολύ.

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ

Λάμπρος Γιώτης: Αρτέμη να σταθούμε λιγάκι γιατί τα παγκόσμια καταπιστεύματα μας τα κρύψανε;

Αρτέμης Σώρρας: Ε, είδες τώρα;

Λάμπρος Γιώτης: Να το ψάξουμε τώρα.

Αρτέμης Σώρρας: Το έχουμε ψάξει, ξέρετε είναι αυτό που σας είπα. Ελάτε να φτιάξετε έναν πλανήτη όπως τον θέλετε. Εκεί έτρεξαν πολλά πράγματα δικά τους με δικές μας γραμμές και φυσικά αυτό που είχαν ήταν πάντα στην βάση την δικιά μας ενώ η πλατφόρμα ήταν πάντα δικιά τους. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτήν την πλατφόρμα γιατί είναι σαν να ξεφεύγεις από την ίδια την γέννα. Άρα αν είσαι τόσο μάγκας πρέπει να φτιάξεις έναν άλλο πλανήτη, πρέπει να φτιάξεις δημιουργήματα άλλα που να αγγίζουν στην νομοτέλεια και να μου πεις τι έχεις φτιάξει άρα εδώ είναι αλλουνού το σπίτι έχει χαραγές έχει στάτους να ξεπερνάς αλλά πάντα βάζαν του ανθρώπους να το κάνουν, να το ξεπεράσουν, γι’ αυτό και τις προδοσίες τις έχουμε από τους ανθρώπους.

Δηλαδή και οι προδοσίες και στην Τροία και μετά και πριν πάντα πρέπει να εκτελέσει σε αυτήν διάσταση ο άνθρωπος και η ελεύθερη βούλησή του και εκεί είναι ένα τεράστιο συναίσθημα, τι είναι αυτό βρε κερατά; Αφού τα έχεις όλα δικά σου, τι είναι αυτό που προδίδεις την ίδια σου την γέννα; Αυτό είναι τρελό. Ακόμα αυτό συναίσθημα δεν έχει βρεθεί στο Σύμπαν, πως αυτοί οι τεράστιοι προδίδουν την γέννα και τον άνθρωπο, την ίδια τους την γέννα, την ίδια την δημιουργία ενώ πολέμησαν. Δηλαδή στην Τροία πολέμησαν τόσο πολύ όλοι και τελικά κάποιος δικός μας που δεν θέλω σήμερα να αποκαλύψω πρόδωσε.

ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Έχεις την Ιλιάδα που ασχολείται με την ύλη και πρωταγωνιστής είναι ο Αχιλλέας, ο τεράστιος Αχιλλέας που στην Ινδία μετά τον κάνουν Θεό, τον Θεό Κρίσνα, α μάλιστα εσάς περιμέναμε. Από την άλλη όμως έχεις τον Οδυσσέα ένα πρόσωπο ξέρεις ποια είναι η Οδύσσεια; Η δικιά σου ταλαιπωρία από τότε μέχρι σήμερα. Η δικιά του; δεν μπορούσε να ακουμπήσει την ΓΗ. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι ο Οδυσσέας ακούμπαγε μόνο το νερό; Θάλασσα. Φυσικά πρέπει να ξέρετε ότι ο Οδυσσέας είναι γιος του Ποσειδώνα. Τον έλιωσε τον κυνήγησε γιατί έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει.

Λάμπρος Γιώτης: Η νοσταλγία της επιστροφής.

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΝΕΡΟ

Αρτέμης Σώρρας: Όχι η νοσταλγία, τον κυνήγαγε να τον λιώσει, τον τιμώρησε. Και κάπου που τον βοηθάει δεν τον βοηθάει τον Οδυσσέα για να τον βοηθήσει, τον βοηθάει για να μην τον τεντώσει και να τον ταλαιπωρήσει ακόμα πιο πολύ. Είναι τιμωρία, η τιμωρία όλου του Έθνους και του γένους των Ελλήνων και των ανθρώπων, είναι αυτή η ταλαιπωρία έως και σήμερα γιατί εκεί στην Τροία υπήρξε μία μεγάλη προδοσία. Ενώ νικήσαμε έγινε τελευταία ώρα και στιγμή μία μεγάλη προδοσία και ο Οδυσσέας δεν μπορούσε να ακουμπήσει την ΓΗ, μόνο το νερό, σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο ο οποίος δεν ακούμπησε το νερό, ακούμπησε την ΓΗ. Σκέψου το ο ένας είναι από την ξηρά ο άλλος είναι από το νερό γιατί; Και γράφτηκε ένα ολόκληρο βιβλίο και είναι για σένα. Είναι μια μεγάλη προδοσία που έγινε και το γένος είναι από τότε και από τον Αλέξανδρο και μετά ταλαιπωρείσαι πολύ. Έρχονται οι ώρες όμως και αυτά που έχουν κάνει, σου δόθηκε η ευκαιρία να κάνεις, οκ, κάνε.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ

Όλο αυτό που έχετε στρώσει που έχετε κάνει διαλύετε την ίδια την δημιουργία τώρα δεν είναι θέμα προσωπικό, δεν είναι θέμα Εβραίων, αυτοί βοσκοί ήταν πάντα, πίσω τους είναι τεράστιες δυνάμεις οι αντίθετες δυνάμεις οι αποστατικές δυνάμεις, αυτοί είναι βοσκοί και το είπανε άλλωστε. Θυμήσου, όταν λένε ότι ο Ιωσήφ στην Αίγυπτο κάλεσε τους δικούς του και τον ρώτησε ο Φαραώ «τι δουλειά κάνεις;» απάντησε «όπως και εμείς έτσι και οι πρόγονοι μας και οι απόγονοί μας ήμασταν είμαστε και θα είμαστε τσοπάνηδες», στο είπανε οι άνθρωποι. Τώρα πως βλέπεις τσοπάνηδες να νομίζεις ότι σε διοικούνε, ε δεν γίνεται. Άρα υπάρχει κάτι πολύ πιο μεγάλο από πίσω, γνωρίζουμε ποιοι είναι, ξέρουμε που ακριβώς πάει. Τελειώνουν όλα αυτά αρκεί να καταλάβει ο άνθρωπος ο Έλληνας τι ακριβώς μπορεί να γίνει. Και να κατανοήσει ότι αυτό το σπίτι είναι δικό του και δεν είναι μόνο η Ελλάδα, είναι ο πλανήτης. Μπορεί να ζήσει μέσα σε μία πολιτεία που πραγματικά αυτός θα την ξανά φτιάξει.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

Εγώ προσωπικά θα σας πω την άποψή μου, δεν μας έχουν κλέψει τίποτα είναι ζώα σπάνε, καταστρέφουν, κρύβουν. Πώς να κρύψεις κάτι από ένα υποσυνείδητο; Αφού στο υποσυνείδητο είναι χαραγμένα τα πάντα. Ότι έχει συμβεί ότι έχει γίνει μέχρι και σήμερα είναι καταγεγραμμένο. Ξέρεις πρέπει να καταλάβεις όλα αυτά τα ψέματα όλη αυτή η γελοιότητα που λες σε κάποιον και τον κοιτάς στα μάτια να δεις να είσαι γελοίος ενώ τον κοροϊδεύεις του μιλάς ευγενικά, ενώ με υπονομεύεις αλλά τελικά μου δείχνεις ότι είσαι μαζί μου, δεν μπορείς Λάμπρο και κανένας μας δεν μπορεί να κρυφτεί από το καταγραφικό του εαυτού του. Εσύ ξέρεις μέσα σου τι είσαι, ξέρεις ότι με έχεις κοροϊδέψει εκείνη την ώρα και θες να με σκοτώσεις να με αφανίσεις. Αλλά φαίνεται φαινομενικά στην πλασματική ζωή σου ότι αυτό θα τον φάνε τα σκουλήκια δεν έχει καμία αξία άρα αυτό που έχει αξία είναι κάτι μεγαλύτερο. Αυτές οι καταγραφές είναι στο υποσυνείδητο. Αυτές οι καταγραφές Λάμπρο είναι κλειδί, και η τεχνολογία σου είναι εκεί, και το πώς θα ξανά φτιάξω τα αγάλματά μου ξέρω εγώ, κι αν δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα αυτοί και δεν τους βλέπετε είναι εδώ. Αυτοί που μπορούν να τινάξουν τον πλανήτη στον αέρα. Αυτοί που μπορούν αύριο το πρωί πίνοντας νερό να διαλυθούν τα πάντα. Οι τεχνολογίες είναι όλες εδώ.

ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Κάποια ανθρωπάκια που εξυπηρετούν μικρά συμφέροντα, ψευτολέσχες με κάτι αγορασμένες γελοίες Κινέζικες καρέκλες, φορώντας κάποιες ποδιές πάντα από την Ταϊβάν ή από την Μαλαισία νομίζοντας ότι έχουν κάποια δύναμη, δεν έχουν τίποτα. Τους λέω λοιπόν και χτυπάω το καμπανάκι προλαβαίνετε να μαζευτείτε, είναι κοντά η ώρα που σε οποιανού το αίμα δεν θα ρέει αλήθεια απλά δεν θα είναι συμβατός να μένει σε αυτόν τον πλανήτη σίγουρα δεν καταλαβαίνουν τι λέω έρχονται οι ώρες όμως που θα καταλάβουν, μάλλον θα λιώσουν γιατί ίσως είναι μέσα στο ΜΑΤΡΙΧ της πλάνης.

Η ΕΠΑΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Ξέρεις είναι σαν αυτόν που έχει έπαρση, ενώ έχει έπαρση και ναρκισσισμό αυτός νομίζει ότι είναι και ταπεινός και έχει τεράστια έπαρση. Ξέρεις ότι η έπαρση είναι τεράστια αρρώστια. Ο Σωκράτης έλεγε αν δείτε κάπου φωτιά και κάπου έπαρση αφήστε το να καίει θα το σβήσουμε μετά την έπαρση να σβήσουμε, για να καταλάβεις.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Εάν είμαστε το μοναδικό, Εγώ θα πω θα τοποθετηθώ έτσι χωρίς να προσβάλω κανέναν, όλα αυτά θα τα δούμε στην διαδικασία, ότι είμαστε το μοναδικό πανάρχαιο Έθνος στον πλανήτη. Τώρα αν πραγματικά διαδικασίες Έθνους υπάρχουν και άλλα θα τα βρούμε στην πορεία. Εδώ έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε την μεγάλη ιστορία που έχουμε. Τόσες χιλιάδες χρόνια που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια ιστορία μας.

ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εδώ έρχεται ένα σύνταγμα που είναι το πρώτο σύνταγμα της Ελλάδας της νεότερης βέβαια έτσι; Δεν μιλάμε τώρα για την δημοκρατία της Σπάρτης και μετά της Αθήνας και τόσα συντάγματα και τόσοι βασιλιάδες που έχουνε περάσει, θα πω ότι βασιλιάδες έχουμε μόνο Έλληνες οι άλλοι είναι κατασκευές, γιατί βασιλιάς ήταν ο Φίλιππος ο 1ος και εκλεγμένος. Έπειτα δεν έχουμε εκλεγμένους βασιλιάδες, έχουμε αυτόκλητους.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΡΙΤΗ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΒΥΖΑΝΤΑ

Όπως έχουμε αυτόκλητους ιεράρχες και αυτόκλητες αυτοκρατορίες και μπορούμε να μιλάμε για δύο εβδομάδες χωρίς να σταματάμε για να καταλάβουμε αυτήν την διαδικασία, μην πιάσουμε το αρχαίο Βυζάντιο που είναι δικό μας, το Βυζάντιο το πραγματικό είναι του 7ου αιώνα από τον Μεγαρίτη, από τα Μέγαρα, γιο του Απόλλωνα Βύζαντα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΗΣΜΟ

Και εκεί έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε αγαπητέ Λάμπρο ότι όλες οι Ελληνικές πόλεις και ειδικά οι τεράστιες πόλεις έχουν γίνει με την Πυθία, δηλαδή έχουν γίνει από το Μαντείο των Δελφών, που σημαίνει ότι έχεις μια καθοδήγηση, δεν είσαι μόνος σου, έχεις ιερούς τόπους έχεις πύλες με την μήτρα του σύμπαντος και αν το θέλεις και με την μήτρα των Θεών σου έτσι θα το καταλάβετε. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι πόλεις στην Ελλάδα είχανε χρησμό το που θα φτιαχτούν. Δεν έπρεπε να ξεφύγουν χιλιοστό γιατί οι άνθρωποι είναι κατασκευές πολύ συγκεκριμένες, η ΓΗ είναι πάλι μια κατασκευή που την γνωρίζουν κάποιοι άλλοι και όχι αυτά τα αυτόκλητα γαϊδούρια θα πω, όπως το λέω με μεγάλο σεβασμό στο γαϊδούρι.

ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

Άρα καταλαβαίνετε ότι είχαμε, καταρχάς οι άνθρωποι είχανε δρώμενα, ξέρετε τι είναι τα δρώμενα; Δρώμενο είναι ο τρόπος της ζωής σου και πως πρέπει να τοποθετείσαι. Άρα λοιπόν τα υλικά από τι είσαι φτιαγμένος και πως έπρεπε να τοποθετείσαι, το βιοτικό σου κομμάτι, πως ήταν η γέννησή σου, πως ήταν η βάπτισή σου.

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ

Οι βαπτίσεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και οι ονοματοδοσίες συγκεκριμένες. Στον πλανήτη σήμερα είναι γελοία τα πράγματα, ντρέπομαι για τα ονόματα των ανθρώπων και εκεί θα ακουμπήσω, ντρέπομαι, φωνάζεις Γιάννη και γυρίζει η μισή Ελλάδα; Κωνσταντίνος, Σαμουήλ, Γιώργος, Νίκος, ντρέπομαι, στο Χόλυγουντ, που άνθρωποι κοιτάνε τηλεόραση ένα Εβραϊκό Χόλυγουντ και όλοι είναι Νώε, Ρεβέκκα, Ντέιβιντ και όλες αυτές τις σαχλαμάρες. Πραγματικά οι άνθρωποι κονσερβοποιήθηκαν, έγιναν σε συγκεκριμένες ταμπέλες και οικόπεδα, είναι ντροπή για τον άνθρωπο ενώ πραγματικά η ελευθερία του ονόματος και του ανθρώπου και εκεί θέλω να σταθώ, θέλω να χτυπήσετε μία σελίδα με Ελληνικά ονόματα και θέλω να πάτε να κάνετε μία ανάλυση τι σημαίνει το όνομα, γιατί και το όνομα έχει τεράστια τεχνολογία και κραδασμικότητα. Τώρα Γιάννης, Νίκος, Πέτρος, Λίτσα, μετά δεν τους αρέσουν τα ονόματα φτιάχνουν υποκατάστατα και γίνετε ένα αλλαλούμ χωρίς καμία νόηση λες και είμαστε σκύλοι, ΟΧΙ κύνες, σκυλιά, ζώα. Ενώ η πραγματική τεχνολογία των Ελλήνων όταν γεννιόταν το παιδί το οικογενειακό περιβάλλον του καθόταν ψυχολογούσε και ψυχογραφούσε το παιδί και του έδινε το όνομα που αντιπροσώπευε τον χαρακτήρα του και φυσικά δεν υπήρχαν επώνυμα. Όλα τα επώνυμα είναι παρατσούκλια των γελοίων βοσκών, ανόητων που ούτε ονόματα δεν μπορούν να βγάλουν, όλα. Η Ελλάδα είναι γεμάτη παρατσούκλια, φυσικά οι άνθρωποι τα βάζουν και σε μεγάλες ταμπέλες και δεν τρέπονται καθόλου νομίζοντας ότι αυτό είναι και τίποτα άλλο, τόσο πλάνη.

Λάμπρος Γιώτης: Το παιδί έπαιρνε το επώνυμο του πατέρα.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, δεν υπήρχε επώνυμο στην αρχαιότητα

Λάμπρος Γιώτης: ο Φίλιππος ;

Αρτέμης Σώρρας: ο Φίλιππος ο Β’ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ. Εσύ δηλαδή είσαι ο Λάμπρος ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ από την Λάρισα, τέλος δεν υπάρχει άλλος. Το ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ από την Λάρισα ή από το Άργος ή από την Σπάρτη δεν υπάρχει άλλος, σήμερα λοιπόν το επώνυμο τι δηλώνει; Και πάλι έχουμε σήμερα επώνυμα που όλα τα παρατσούκλια συνδέονται μεταξύ τους αλλά και πάλι μάνα και πατέρας και αριθμός ταυτότητας, έχουμε και αριθμούς βέβαια, δεν γίνεται λάθος. Το επώνυμο είναι πρόσθετο, στην Κρήτη έχουνε βάλει τα –άκης για να κοντύνουν όλοι, είστε πολύ χαμηλοί ξεπλυμένοι και εμείς είμαστε οι άλλοι. Έχει σημασία να δούμε όλα τα Ελληνικά ονόματα όπως είναι ο Λεωνίδας. Τώρα το Λεωνίδας δεν είναι ούτε χριστιανικό ούτε τίποτα, τώρα το Λεωνίδας είναι τεράστιο Ελληνικό και σημαίνει είδα τον Λέοντα.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

Όπως η Ελένη, άσχετα αν ήταν η μάνα του Κωνσταντίνου μεγάλη τσατσόγρια και την λέω έτσι γιατί έχει πει τόσα τεράστια ψέμματα, ντρέπομαι που υπάρχουν βιβλία που διαβάζουν άνθρωποι για την Ελένη όπως όταν πήγε μετά από 400 χρόνια για να βρει τον σταυρό στην Ιερουσαλήμ, πρέπει να διαβάσετε για να θυμώσετε γι’ αυτό είμαι αγανακτισμένος με τα τόσα γελοία ψέματα, και σκουντούφλησε που ξέρεις;

Όπως προχωρούσε στην Ιερουσαλήμ ξέρεις που σκουντούφλησε; Πάνω στον τίμιο σταυρό το πιστεύεις αυτό; Δύο μαδέρια που τα καίγανε μετά από 20 νεκρούς η Ελένη η μάνα του Κωνσταντίνου μετά από 400 χρόνια, όπως τοποθετούν τουλάχιστον τα ημερολόγια οι «φίλοι» μας οι Εβραίοι, σκουντούφλησε επάνω στον σταυρό, δεν γίνεται πλάκα;

Έκτοτε υπάρχουν 7 καράβια με 100.000 τόνους το κάθε ένα και μοιράζουν το τίμιο ξύλο, πόσο μεγάλη κοροϊδία είναι; Θα πρέπει να σταματήσουμε λοιπόν, δηλαδή προσβάλλουν.

ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ

Κοίταξε έχει σημασία να σου πω κάτι δεν έχει σημασία να προσβάλλουν εμένα ασχέτως ποιος θα είναι και τι εθνικότητας θα είναι αν στον δρόμο βρω κάποιον να τον ξεφτιλίζουν και να τον προσβάλλουν πολύ άσχημα θα μπω στην μέση γιατί νιώθω το ίδιο και την θέση μου εκεί γι’ αυτό έχει σημασία μετά θα δείτε ότι στην δικιά μας την Πολιτεία στην Πολιτεία των Ελλήνων υπάρχουν τρεις νόμοι που δεν μπορείς να τους ξεπεράσεις ποτέ γιατί πιστεύουμε σε μια πραγματική πολιτεία η οποία αυτή θα παράξει ανθρώπους είναι το εργοστάσια αν το θέλετε παραγωγής νόησης αξιών αρχών που θα παράξει τους πολίτες. Σήμερα ο πολίτης παράγεται.

Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΓΚΕΪ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Τα παιδιά μου όσο και αν θέλω να τα χειραγωγήσω αν το θέλετε κάτω από μία αξία ή ένα αξιακό σύστημα δεν μπορώ διότι έξω υπάρχουν τόσοι ερεθισμοί και βάλλεται από χιλιάδες πράγματα. Άρα οι κοινωνία είναι ένα ξέφραγο αμπέλι, θα πω ότι είναι ένα κοινόβιο, ένας κοινόβιος οίκος ανοχής, οπότε σήμερα έχουμε παιδιά τα οποία είναι στο ΓΚΈΙ μην ξέροντας τι είναι αυτό. Ήδη υπάρχει σχολείο στις Σκανδιναβικές χώρες, είναι γελοίο αυτό που λέω γιατί τους ανθρώπους εκεί τους θεωρούν πολιτισμένους και έχουμε αντινόηση τεράστια όπου το αγόρι με το κορίτσι, ο Γιάννης δεν λέει «ο Γιάννης» λέει σκέτο «Γιάννης» δηλαδή θα είσαι Γιάννης και αργότερα θα αποφασίσεις αν θα είσαι «ο Γιάννης» δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις, «Γιάννης» δεν λες «ο Γιάννης», το καταλαβαίνεις; Έχει δικαίωμα να παίζει με κουκλίτσες με φορεματάκια, έχει δικαίωμα το αγόρι να πάει με φόρεμα εάν και εφόσον του αρέσει άρα γαλουχίζουν την νέα τάξη πραγμάτων άφυλο.

Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΔΑΜ

Τι σημαίνει άφυλο βρε παιδιά; Πως θα το κάνετε αυτό; Ή μήπως θα φτάσουμε στην βρωμερή Παλαιά Διαθήκη των γύφτων, ακούστε τι λέω των γύφτων, οι οποίοι κανένας δεν διαβάζει, και λέει μέσα λοιπόν στην Γένεση, ο Θεός ο δικός τους έφτιαξε τους Αδάμ, έφτιαξε πολλούς Αδάμ. Δηλώνει λοιπόν ευθαρσώς αυτό το βιβλίο ότι Αδάμ ήταν πολλοί ήταν ερμαφρόδιτοι αλλά αυτό δεν βόλευε. Θεός και δεν ξέρεις τι να φτιάξεις; Και τελικά αυτό δεν βόλευε τον άνθρωπο; Δεν το διαβάσατε ποτέ, δεν θα έμαθαν ποτέ ότι εδώ πέρα οι Εβραίοι λένε ότι ο Θεός ο δικός τους έφτιαξε πολλούς Αδάμ και είναι ερμαφρόδιτοι άρα το πουσταριό σήμερα έρχεται από την Παλαιά Διαθήκη να μας πει τι; Και ποιος προβάλει αυτό το τρίτο φύλλο αν όχι τα ιερατεία; Έχω κάτι νομίζετε με του γκέι;

Είναι πλανεμένοι, και είναι πλανεμένη όλη η ανθρωπότητα. Δηλαδή για την κτηνοβασία να μην μιλήσουμε επειδή είναι θηλαστικό; Σε λίγο θα παντρεύονται άλογο με γυναίκες και γαϊδούρια με τους Άραβες; Έχει σημασία να καταλάβουμε ότι μετά ο Θεός έκανε λάθος, σοβαρά μιλάτε; Και μετά κοίμισε τον Αδάμ του κόβει ένα κομμάτι και φτιάχνει την γυναίκα, μάλιστα, πολλά κάνεις Θεέ. Ο δικός μου δεν κάνει λάθη!!! Αλλά πάμε και κάπου αλλού, αφού φτιάχνει τον Αδάμ και την Εύα φτιάχνει δύο αγοράκια και μετά και μετά; Άντε μπλέξε τώρα με τους Εβραίους με το μυαλό που δεν υπάρχει. Αυτές οι απορίες είναι μόνο δικές μου; Και εκεί πέρα στερεώσατε έναν πλανήτη ολόκληρο και αρχίσατε και δίνατε Παλαιές και Καινές Διαθήκες σε όλο τον κόσμο και του κάνετε δώρα;

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

Ξέρεις γιατί σου τα είπα αυτά; Άκου λοιπόν έρχεται ένα σύνταγμα σε πολιτεία των Ελλήνων και μιλάμε για χριστιανική εκκλησία, ξέρετε πολύ καλά ότι η χριστιανική εκκλησία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Εβραϊκό κομμάτι. Αυτά που σας είπα πριν λίγο ενώ τα τοποθετούσα στους Εβραίους στην ίδια εκκλησία που η μάνα μου και η μάνα σου πηγαίνει και είναι μόνιμα εκεί η οποία ανάβει και λαμπάδες σε πολλούς αγίους αυτόκλητους βέβαια αλλά και άγιους που τους κάναν οι άλλοι μεθοδευμένα, σφάχτες, γιατί έχουμε ένα τεράστιο αριθμό βιαστών και δολοφόνων της εκκλησίας που σκότωναν Έλληνες εθνικούς ή όχι; Δηλαδή θα σας δείξουμε αγίους ή τι έλεγε ο Θεοδόσιος νόμοι του Βυζαντίου θεοκρατικοί άνθρωποι, σφάχτε άνθρωπο και Έλληνα αν πει ότι είναι Έλληνας. Αν αυτό δεν συνάδει με το Ταλμούδ και τους Εβραίους πέστε μου τι διαφορετικό είναι; Και όλο αυτό το καθεστώς το Εβραϊκό έρχεται και υπηρετεί γιατί έρχεται η χριστιανική εκκλησία και λέει προπάτορές μας είναι Αβραάμ, Ισαάκ, Σάρα, μάρα και το πανηγύρι του Γιαχβέ, άρα ξεκινάει έτσι μία θρησκεία η οποία είναι μέσα στην πολιτεία μου.

ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ «ΚΥΡΙΟ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ» ; ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ

Και λέει ότι η ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος, αυτό θέλω να το δω λίγο το ορθόδοξος, πέστε μου σε ποιο καταστατικό ή σε ποιο έγγραφο γράφει ορθόδοξος, μόνο λέξεις, χρησιμοποιούνε το ορθόδοξο αλλά ποτέ δεν είναι καμία όλα τα καταστατικά λένε άλλα εκτός από ορθόδοξο, κεφαλή, η ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος, αυτό είναι το άρθρο 2 του Συντάγματος που το φτιάχνουν 1000 Βαυαροί επί Όθωνα στους Έλληνες. Και δεν φτάνει που έρχεται ο Βαυαρός ο βάρβαρος άρα καταλαβαίνετε ότι όλα είναι στοχευμένα, μαριονέτες, «η ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος κεφαλή γνωρίζουσα τον κύριο ημών Ιησού Χριστό» , α τον γνώριζε κιόλας. Πως το καταλαβαίνετε συνέλληνες; Πέστε μου, γνωρίζει η εκκλησία τον κύριο υμών Ιησού Χριστό; Πως τον γνωρίζεις; Εδώ χαρτί δεν έχεις δικό του, μια επιστολή δικιά του δεν έχεις πως τον γνώρισες; Αυτό είναι σύνταγμα βρε παιδιά τώρα των Ελλήνων μου, του καινούριου μου κράτους υποτίθεται; Ενώ βρίσκονται στον Καποδίστρια; Θα ζήσουμε ωραίες στιγμές.

Φ.Ε.Κ. 5 1844 ΑΡΘΡΟ 2 ΝΟΜΟΣ 4111

ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

Αρτέμης Σώρρας: τελειώσαμε, που είναι η κυριαρχία σου που είναι το έθνος σου τώρα; έρχεται η εκκλησία να σου πάρει τα κυριαρχικά δικαιώματα, πως γίνεται αυτό πρέπει να μου το πεις. Σκοτώνει ένα δόγμα το κράτος; Με όσα ελληνικά αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας ξέρετε τι είναι αυτό; Κινήθηκε ένα δόγμα σε όλη την Κωνσταντινούπολη είχε μία οικουμενικότητα και έρχεται ένα δόγμα και σου παίρνει την κυριαρχία; Είσαι ελέω θεού; Ποιο έλεος ποιανού θεού; Αποδείξτε μου όλα αυτά και υπάρχει θεός να χρειάζεται σύνταγμα; Η πολιτεία μου που είναι; Το έθνος μου που είναι; Έρχονται εδώ και μου διαλύουν το έθνος; Αμόρφωτοι άνθρωποι ερχόμενοι από Κωνσταντινούπολη; Και ξέρουμε πολύ καλά ότι το Βυζάντιο ήταν ελληνικό μάλλον ήτανε με ελληνικά κεφάλαια και έπρεπε η σύγκλητος να έχει ελληνικό D.N.A. το ξέρετε; Ο βασιλιάς ήταν από πάνω και όχι ο αυτοκράτορας, ο αυτοκράτορας ήταν πίτουρας. Έχει σημασία μετά να δούμε τι ήταν ο αυτοκράτορας και τι ο πατριάρχης, έχουμε πολύ μεγάλο θέμα, θα πρέπει να κάνουμε μία εκπομπή μόνο γι’ αυτό, κοίτα όμως τα κυριαρχικά σου δικαιώματα τι έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα; Πιστεύετε λοιπόν ότι αυτή η κυριαρχία στα δικαστήρια παντού κυριαρχεί το δόγμα;

ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΆΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1050 ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

Άρα δεν αντιλαμβάνεστε ότι τα δόγματα και πάμε να δούμε τώρα εφόσον είναι συνδεδεμένη όλη η χριστιανική εκκλησία με τους Εβραίους και με προπάτορες των Εβραίων είναι καθαρά εβραϊκά δογματισμένη η εκκλησία; Και έρχεται να μου μιλήσει για ανατολικό κράτος; Που υπακούει και αυτή εκεί άρα εγώ μεταβιβάζομαι σε ανατολικό κράτος; Ποιο ανατολικό κράτος; Δεν βλέπετε ότι ο πάπας κυριαρχεί σε πάρα πολλά κόμματα και σε τεράστια γη η Αμερική η Αγγλία και πότε γίνεται ένας πάπας; Έχω πάπα από το 1050 πριν δεν είχαμε, ποιους βόλευε όλο αυτό;

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ α’ μέρους: Βασιλική Δρόσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

μέρος β’

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ που θα μπει σε ολόκληρα τα Παγκόσμια Ταμεία, έχει σημασία να καταλάβετε όλοι ότι…

ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΙΩΤΗΣ: Αυτοδιαχείριση;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ Λάμπρο, εσύ είσαι ένα μεγάλο παιδί με πολύ μεγάλη αρχαία ιστορία. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχει μόνο χρυσός. Αλλά, θέλω να πω αυτό και το λέω πρώτη φορά δημοσίως στην τηλεόραση:

Ξέρετε τι είναι ο χρυσός; Πώς γίνεται αυτό το μέταλλο στην γη;

Σας δηλώνω λοιπόν ότι ο χρυσός είναι Ήλιος! Δεν είναι μέταλλο, αλλά γίνεται μέταλλο με το σπέρμα της Γης που είναι το Αλάτι. Πώς δημιουργείται λοιπόν;

Ας μας πουν οι επιστήμονες λοιπόν πώς δημιουργείται ο χρυσός και πώς δημιουργούνται τα μέταλλα. Το γνωρίζουν; Ούτε αυτό το γνωρίζουν; Σαφώς, δεν γνωρίζουν τον Ορείχαλκο! Ούτε να τον ξαναφτιάξουν δεν μπορούν! Είχαμε Ορείχαλκο…

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Δεν κατάφερε κανείς να φτιάξει! Αλχημιστές!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, όχι! Μα, ο χρυσός είναι μόνος του αλχημεία. Ο χρυσός είναι πάντα σε σκόνη. Τα ψήγματα που βλέπετε είναι από τις ανακατάξεις της γης. Ο χρυσός γίνεται από τον Ήλιο. Ο Ήλιος που χτυπάει το Άλας της Γης, το Αλάτι στο Νερό. Οι ακτίνες του Ήλιου που χτυπούν το αλάτι στο νερό, είναι χρυσός! Για αυτό κι ο χρυσός είναι παντού! Παντού!

Το ό,τι δεν τους συμφέρει να τον βγάλουν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά σας λέω ότι Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ! Τώρα, το πώς δημιουργείται από το αλάτι, είναι μια άλλη ιστορία! Είναι σπέρμα της Γης. Το σπέρμα της Γης είναι το Αλάτι που κτυπώντας το οι Ηλιακές Ακτίνες..κι αν το θέλετε, ο χρυσός είναι και ραδιενεργός. Έχει το μεγαλύτερο ραδιενεργό βάρος μετά τον υδράργυρο. Για σκεφτείτε το! Είναι πάντα σε πούδρα! Γίνεται στην μορφή που βλέπετε, από τις ανακατάξεις του νερού που τρέχουν μέσα στην γη. Γιατί αυτό γίνεται!

Δηλαδή ο Αμαζόνιος τώρα που βγάζει 1 δισεκατομμύριο κυβικά την ώρα, άμα αυτό το νερό δεν πήγαινε κάπου κάτω, θα έπρεπε τα Ιμαλάια να είναι παραλία! Και δεν είναι μόνο ο Αμαζόνιος, αλλά τόσες χιλιάδες ποταμοί, τεράστιοι!

Άρα, δεν είναι μόνο αυτό το νερό που μένει εδώ, μπαίνει κάπου και ξαναγυρίζει και μπερδεύεται στην θάλασσα με θαλασσόνερα. Ταξιδεύει! Η θάλασσα έχει ρεύματα… τα πάντα! Άρα, ταξιδεύει, μπαίνει στην μέσα γη και ξαναβγαίνει στην πηγή του. Ή κάνω λάθος; Και δεν είναι μόνο ο Αμαζόνιος, αλλά όλα τα ποτάμια. Άρα, καταλαβαίνετε είναι τεράστια η λειτουργία του.

Ο χρυσός λοιπόν πηγαίνει και έρχεται σε όλη την γη και μεταβιβάζεται μόνο με τις Ηλιακές ακτίνες.

Έχουμε χιλιάδες ανακατατάξεις σε αυτή την γη, αλλά ο Ήλιος που κτυπάει πάντα το νερό της Γης και το σπέρμα της γης, δημιουργείται ο χρυσός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !

Έχουμε βέβαια και τον ανατομικό χρυσό τον οποίο τον τρώμε!

Στην Ιερά Γεωμετρία των Ελλήνων μπορούμε να αναπαράξουμε χρυσό σε φυτικά προϊόντα. Κι όλα τα προϊόντα πρέπει να έχουν χρυσό μέσα, όπως στην αρχαία μας Ελλάδα. Δεν είναι μοναδικότητα αυτό και δεν το λέω αυτό.

Βέβαια, οι Εβραίοι σήμερα βγάζουν τον χρυσό με υδροκυάνιο! Γιατί; Μολύνοντας όλον τον περιβάλλον.

Επειδή κάποιος Εβραίος φτιάχνει το δηλητήριο «υδροκυάνιο»; Έχετε καταλάβει, ποια είναι η επεξεργασία του χρυσού στην Ελλάδα και γιατί φωνάζουν στις Σκουριές; Μπορούν να πάρουν τον χρυσό με ηλεκτρόλυση και με άλλους τρόπους, αλλά τον παίρνουν μόνο με το δηλητήριο, γιατί τους βολεύει. Είναι και σε μια αποστολή για να διαλύσουν και να μολύνουν ο,τιδήποτε ζωντανό στην γη, αλλιώς δεν εξηγείται και δεν υπήρχε λόγος να χρησιμοποιούν υδροκυάνιο για να βγάζουν το χρυσό το 2015!

Και οι Αλχημιστές που λέτε, έχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε, σαφώς, εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι και των Ελλήνων, γιατί εμείς είχαμε «Χημιστές» και «Χημιστικές» και είχαν εξαπλωθεί πολύ στην Ελλάδα και στην Αλεξάνδρεια, όπου μπορούσαμε να κάνουμε όχι χρυσό, αλλά έχετε δει ποτέ ορυχείο Έλληνα για χρυσό; Δεν χρειαζόταν! Εμείς τον βγάζαμε από άλλα πράγματα! Είχαμε ορυχεία χαλκού, γιατί χαλκός είναι ένα πολύ μεγάλο και καλό προϊόν! Είχαμε και άλλες χημείες.

Άλλωστε είχαμε και τις ασπίδες των Σπαρτιατών που τις πυροβολούσαν χίλια όπλα, τις βούλιαζαν, αλλά δεν τις τρύπησε κανείς! Είχαμε μέταλλα που ήταν χίλιες φορές σκληρότερα από το ατσάλι, αλλά ελαφριά σαν τον φελλό! Εκεί είναι η τεχνολογία! Μην κοιτάτε όλοι που πλακώσαν στον χρυσό! Χρυσό κάνει ο Ήλιος!

Άρα, αν πραγματικά με μια Ιερά Γεωμετρία, Ελληνικότατη, με πολύ συντονισμένο και ενεργοποιημένο νερό, φτιάχνεις όσο χρυσό θέλεις.

Ποτέ οι Έλληνες δεν έσκαψαν για χρυσό. Πείτε μου ένα ορυχείο χρυσού! Από τις βλακείες που λένε οι εγκάθετοι ότι είχε ορυχείο ο Φίλιππος; Άρα, έβγαζε εκεί τον χρυσό και τον πήγαινε κάτω; Όπου ήθελε, έφτιαχνε χρυσό! Όσο ήθελε!

Για αυτό, και τις Πύλες που έκλεισαν μέσα αυτά τα 72 ρυπαρά βρωμερά γένη, που σήμερα μας ζαλίζουν στον πλανήτη, αλλά έρχονται περίεργες ώρες και για μας και για αυτούς, τους έκλεισε με Χρυσό! Εκεί λένε με χαλκό! Τους λέω ότι είναι χρυσός και μάλιστα τόνους χρυσού!

Άλλωστε αυτή ήταν και η δουλειά και των δαχτυλιών που κάποιοι κόπτονται και ποτέ δεν θα μάθουν ούτε πώς είναι! Είναι τόσο ζώα που έχουν αναπαράξει ψεύτικα δακτυλίδια, αλλά ποτέ δεν ξέρουν πώς είναι το αληθινό! Έρχεται η ώρα τους!

ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΙΣ….

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ας συνεχίζουμε και να πάμε και στα Παγκόσμια Καταπιστεύματα και γιατί μας τα κρύβανε; Να σταθούμε λιγάκι σε αυτό!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα ας σταθούμε αν είχαμε! Είχαμε! Άρα, μας κλέβουν κάτι, όταν έχουμε κάτι! Μόνος σας λέτε τώρα: «γιατί μας τα κρύψανε;». ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Και γιατί οι σημερινοί πολιτικοί μας ερωτώνται και δεν μας απαντούν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Παίρνουν από τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα και φτιάχνουν δικές τους πόλεις. Ετσι έφτιαξαν την ΑΣΤΑΝΑ, έτσι έφτιαξαν το Γιοχανεσμπουργκ και έτσι έφτιαξαν όλες τις πόλεις, σαν τα μούτρα τους, γεμίζοντας τον πλανήτη μου φαλλούς, χωρίς καμία Αισθητική και Αξιακό. Το κάνουν με δικά σου λεφτά!

Βγάλαμε και παγκόσμιες συμφωνίες, τις νεότερες δηλαδή, γιατί υπάρχουν και παλαιότερες, αλλά τα Καταπιστεύματα έρχονται από πάρα πολύ παλιά. Αντιλαμβάνεσαι τώρα για μια τεράστια αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν θα μιλήσω, για τόσο πίσω! Έκανε και χρήση και ο Τζέχις Χαν σε αυτά τα Ταμεία! Ο Πλανήτης δεν ήταν έτσι! Τον Πλανήτη τον πήραν! Είναι υπό κατοχή ο πλανήτη για αυτό σας είπα ότι είχαν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν! Ποτέ όμως, όταν μιλάς για Ανθρώπους, δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις όλα αυτά;

Αλλά πρέπει να καταλάβετε όλοι οι Έλληνες ότι το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

Το Καθεστώς είναι αυτές οι μαριονέτες που βλέπετε και πίσω από αυτές υπάρχει μια άλλη κινητήριος δύναμη και πιο πίσω μια άλλη και μια άλλη….άρα, το Καθεστώς είναι αυτό που βλέπεις και αυτό που δεν βλέπεις. Αυτό που θέλουν να δεις μπροστά είναι μόνο τα παιδιά-μαριονέτες οι οποίες είναι πάντα υποβαστάζουσες! Αν τα πιάσεις ποτέ και τα ρωτήσεις μόνα τους, δεν ξέρουν τι να πούν!

ΑΛΛΟ ΤΟ «ΠΙΣΤΕΥΩ» ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ «ΓΝΩΡΙΖΩ»

Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν τώρα να πούμε ότι όλος αυτός ο πλούτος έρχεται από πολύ μακριά και δεν μπορεί να καταστραφεί. Γυρίζει χέρια και κάνει άσχημα πράγματα για αυτό και θα δείτε ότι στούς δικούς Συντονισμούς λέμε: Δώστε μας τον Πλούτο των Ελλήνων που σήμερα δυναστεύει τους Ανθρώπους. Πιστεύετε….δεν θα πω «πιστεύετε», θα πω «ξέρετε», γιατί το «πιστεύω» με το «ξέρω» έχει τεράστια διαφορά! Όποιος δεν ξέρει, πιστεύει! Κι όποιος ξέρει, δεν πιστεύει! Το έχω αναλύσει αυτό και με ένα πολύ απλό παράδειγμα. Αν ξέρεις, τι να πιστέψεις; Σου λέω λοιπόν ότι έχω 50 ευρώ επάνω μου! Δεν το ξέρεις λοιπόν, το πιστεύεις! Δεν ξέρεις όμως αν δεν έχω καθόλου, ή αν έχω διακόσια! Αν με ψάξεις όμως και βρεις τα 50, τότε ξέρεις ότι έχω 50! Άρα, αυτή είναι η διαφορά του «πιστεύω» και το «ξέρω».

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΥΑΛΟΥ… ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ !!

Ξέρετε λοιπόν ότι ο  Θεός-δημιουργός που φέρνει το δημιούργημα του να μείνει στην Γη, έχει κανονίσει πάντα τι θα φάει, τι θα πιει, πώς θα ντυθεί και τι πλούτο έχει! Όταν γεννιόμαστε, υπάρχει  ακριβώς το πώς θα ζήσουμε την ζωή μας. Είναι σαν το παιδί σου, που όταν το γεννάς, αλλά του έχεις ένα σπίτι και έχεις φροντίσει πώς θα του φέρεσαι. Έτσι είναι ο Δημιουργός και καλύτερα από σένα!

Όμως στην πορεία υπάρχει το άλλο DNA που καθορίζει τις ζωές και παίρνει τον πλούτο από τον Άνθρωπο και τον δυναστεύει. Σε βάζει και παράγεις έναν πλούτο που σου παίρνει και την ενέργεια, γιατί όπως έχω πει ότι  ουσιαστικά πλούτος είναι η ενέργεια. Δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει πλούτος. ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!

Για αυτό, όταν θα μιλήσω ποτέ για φτώχεια, θα μιλήσω για ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΥΑΛΟΥ. Δεν υπάρχει άλλη φτώχεια. Όλα τα άλλα είναι νούμερα που τα έχουν συμφωνήσει.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι όλοι παράγουμε ένα έργο κάθε μέρα. Πληρωνόμαστε, γιατί έχουμε συμφωνήσει πόσα πρέπει να πληρωθούμε.

Άρα, αντιλαμβάνεστε ότι το χρήμα δεν είναι παρά μια Ενέργεια και εμείς την προσδίδουμε. Όταν είσαι πιλότος, πληρώνεσαι, αλλά δίνεις την ζωή σου, τον χρόνο σου, ουσιαστικά αυτό πληρώνεσαι!

Όλη αυτή την ενέργεια, κάποιος την εισπράττει! Ποιος είναι αυτός; Πείτε μου το όνομα του! Στο τέλος, μου κλέβει και τα χρήματα το τεχνολογικό κομμάτι, άρα μου κλέβει την δική μου την ζωή!

Ουσιαστικά μου έχει πάρει την ενέργεια μου! Όλο το παιχνίδι είναι καθαρά ενεργειακό! Και σήμερα ο πόλεμος είναι καθαρά και πνευματικός και ενεργειακός! Δεν υπάρχει πόλεμος ούτε των υλικών και δεν υπάρχει ανάγκη πολέμου για τα υλικά.

Αν είδατε, όλοι οι πόλεμοι ήταν θρησκευτικοί ή ψευδοιδεολοπνευματικοί. Πραγματικός λόγος για πόλεμο δεν υπήρχε! Αφού ο καθένας έχει τα δικά του, τι θέλει; Άρα, γιατί έγιναν πόλεμοι στα χρόνια μας;

Ό,τι πόλεμο είδαμε ήταν θρησκευτικός, ή ψευδοιδεολογίας, του ίδιου θέματος, με τους ίδιους προπάτορες! Τελικά που ήταν ο πολεμικός πόλεμος; Αφού τελικά δεν σε συμφέρει να κατακτήσεις μια χώρα, απλά πας και τις δίνεις υλικά και κερδίζεις από αυτήν! Άρα, τι να κατακτήσεις; Την έχει κατακτήσει οικονομικά! Άρα, κάνετε μπιζνες! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Θέλω να φανταστείτε ότι το καθεστώς είναι μόνο του!

ΕΛΛΗΝΑ-ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ…

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Κι αυτό συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας και είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Σήμερα το καθεστώς κι όλα τα καθεστώτα όλα αυτά τα χρόνια ήθελαν ακριβώς τον αφανισμό μας.

Μην κοιτάτε που είμαστε πολύ σκληρά καρύδια, αλλά κι από την άλλη έχουμε και μεγάλες βοήθειες και από εκεί που φαντάζεστε και από εκεί που δεν φαντάζεστε! Οι βοήθειες είναι τεράστιες και για αυτό επιβιώνεις ακόμα. Αλλιώς θα σε είχαν λιώσει!

Είσαι με δικαίωμα Ιδιοκτήτη στον πλανήτη και φυσικά πρέπει να ξέρετε ότι όλα τα χρήματα από την αρχή που κτίζεται ο πλανήτης είναι μόνο δικά σου. Όλα τα παράγωγα, όλη η τέχνη, όλα τα μαθηματικά, όλη η ιστορία, όλη η τεχνολογία, όλος ο πλούτος, τα πάντα είναι δικά σου κι όχι των άλλων!

Είναι ξενιστές και διαχειριστές φτιάχνοντας και προωθώντας άλλα έθνη με χιλιάδες παράνομους τρόπους και πέρα από την Νομοτέλεια θα πω, γιατί, θα ακουμπήσω και το γεγονός ότι όταν ήμουν μικρός, η Κίνα είχε 500.000.000 στην γεωγραφία, όπως είχα διαβάσει στο βιβλίο της πέμπτης δημοτικού. Σήμερα έχει 1.800.000.000 δις. Πώς έγινε αυτό; Στην Ελλάδα γεννούν 4-5 παιδιά, το 35% των νεοελλήνων είναι πολύτεκνοι και πολλοί παραπάνω, έχουμε όλες τις φυλές του Ισραήλ εδώ μέσα, και δεν είμαστε… αυτοί πώς έγιναν 1,800 δις; Τους Κινέζους τους θυμάμαι στα 500 εκατομμύρια και είναι πάνω για 2,5 δις και δεν ξέρουμε και πόσοι ακόμα είναι.

Ποιο μηχάνημα τους γεννάει; Και εγώ δεν μπορώ να γίνω χώρα και κράτος; Δηλαδή, το 2020 θα έχω 1.000.000 Έλληνες! Κάτι γίνεται!

Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει πολλούς ανθρώπους και τον επιστημονικό κόσμο. Τον επιστημονικό κόσμο βεβαια που θέλει να λέγεται «επιστημονικός κόσμος».

Άρα, σήμερα αν μου φτιάχνετε κάποια χώρα, όπως ο Καναδάς, που σήμερα ο Καναδάς θέλει να λέγεται χώρα, ουσιαστικά είσαι Κινέζος. Σας λέω μετα λόγου γνώσεως ότι του χρόνου, μπαίνουν στον Καναδά 500.000 Κινέζοι. Αν θέλεις να φέρεις Έλληνες, δεν υπάρχουν για την Ελλάδα! Άρα, αυτοί πώς γεννάνε; Αν αυτό δεν λέγεται κατάκτηση, πώς αλλιώς λέγεται;

Με Νόμο στην Κίνα, 60 χρόνια Νόμος, ότι απαγορεύεται να γεννήσεις δεύτερο παιδί! Πώς εξηγείται λοιπόν; Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά!

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ! Οι Αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέμματα.

Έτσι λοιπόν, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.

Όπως έχουμε στην περίπτωση των ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Μια Ελληνική Τράπεζα!

Ξέρετε, η Ανατολή έχει σημασία. … στην Σμύρνη, ελληνικά μιλάμε, γιατί δεν υπάρχει Τουρκία για εμάς, η Τουρκία είναι των τελευταίων 120 χρόνων, δεν είναι έθνος, είναι μια εταιρεία, όπως η Γερμανία και κάτι άλλες.

Είναι καθαρά των χαζαρομογγόλων και για αυτό θα δεις ότι σε αυτό το μονοπάτι χωράνε όλοι, γάλλοι, γερμανοί, ιταλοί, όλοι!

Η Τουρκία είναι ένα διεθνές κομμάτι. Κρατάει το σκήπτρα του ισλαμισμού, μόνο και μόνο γιατί είναι το πέρασμα, άμα το θέλετε, γιατί ούτε ισλαμιστές δεν υπάρχουν εκεί μέσα. Είναι ένα ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ θα το έλεγα, κοντά στην Μέση Ανατολή, τους βολεύει.

Μην βλέπετε που σκοτώνονται με τους Ισραηλίτες. Είναι ένα αυτοί. Χαζάροι και μογγόλοι είναι και οι Τούρκοι, οι καθεστωτικοί, γιατί ο λαός είναι Έλληνες, Συρίοι και οι Σύριοι είναι πάλι Έλληνες!

Αν πάτε στην Συρία, θα δείτε πάλι την Ελλάδα. Οι Σύριοι ήταν Κρήτες! Άμα πάτε στην Ιορδανία θα γελάτε, θα δείτε πάλι Ελλάδα δηλαδή. Για αυτό υπάρχει τόσο μεγαλός σεβασμός προς εμάς!

Όσοι τον έχουν βέβαια, γιατί όσοι δεν τον έχουν, θα τον αποκτήσουν τον Σεβασμό. Θα καταλάβουν τώρα και από εκεί και πέρα, αλλάζουν τα πράγματα.

Πείτε μου ένα μέρος που δεν έχει ελληνικά ονόματα. Η Τουρκία έχει αλλάξει γύρω στα 5000 τοπωνύμια που δεν πρέπει να το κάνει. Η Λιβύη; Ποια ήταν η Λιβύη; Η Κόρη του Δία! Τι το συζητάμε; Και ποια Αίγυπτος; Λένε ότι αυτοί είναι Αιγύπτιοι και είναι μαύροι! Ναι αλλά είναι Ελλάδα!

Και σήμερα βάλτε εδώ μέσα ό,τι θέλετε και στο μέλλον τι θα μας πείτε; Ότι η Ελλάδα έχει μαύρους; Ποιος τα κάνει όλα αυτά; Ποιος τα κατευθύνει; Τι θέλει να κάνει;

Γιατί μιλάνε για Πακιστανούς; Υπάρχει Πακιστανός; Υπάρχει ο Ινδός, ο οποίος είναι μουσουλμάνος και έφυγαν από την Ινδία και έφτιαξαν το Πακιστάν! Ποιος Πακιστανός;

Κι αυτός ο άνθρωπος τώρα, έρχεται και παίρνει Ιθαγένεια; Πώς θα πάρεις Ιθαγένεια; ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

Με λόγια και πάπυρους που χάσαμε την ψυχή μας, το Γένος μας, την ζωή μας, θα χάσουμε και το DNA μας; Δεν γίνεται! Αυτός που φοβάται το DNA είναι μόνο οι άλλοι, οι μη-άνθρωποι!

Έτσι με ένα πραγματικό DNA καταγωγής, θα δεις δύο πράγματα: Την αρχαία σου καταγωγή και αυτών που είναι σαν να γεννήθηκαν χθες, άρα αυτό είναι υβρίδιο!

Ας δούμε όλοι το DNA μας! Μιλάτε για Έθνος Γερμανών; Μην κοιτάτε τον κόσμο που δεν ξέρει! Ας μας απαντήσουν οι Γερμανοί, από πότε είναι Έθνος; Ας μας πουν οι Άγγλοι που τους λένε Σάξονες και να δούμε τι σχέση έχουν με τους Κέλτες! Θα δείτε ότι οι Σάξονες με τους Κέλτες δεν έχουν καμία σχέση. Σχέση όμως με εμάς έχουν!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Είναι Έλληνες!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια! Ας μην μιλήσουμε για Ίβηρες, Ιβηρική Χερσόνησος και τους Εβραίους, ας μιλήσουμε όμως για τους Ισπανούς! Για τους Ηρακλειδείς που ήταν εκεί. Για να συζητήσουμε για αυτό! Εμείς δεν θα πούμε για το Γένος των Εβραίων και Μακκαβαίων με χιλιάδες ονόματα που σκοτώνονται μεταξύ τους. Αυτοί είναι οι πιο πλανεμένοι, γιατί θα τους λιώσουν οι Ασκεναζίμ, οι Χαζάροι, που είναι τα δοχεία των άλλων. Είναι καθαρά μογγολικά φύλα. Πόσο άλλο βιασμό; Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι άνθρωποι!

ΑΡΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ! ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !

Άρα, εγώ θα μιλήσω για Ανθρώπους και μη Ανθρώπους. Εγώ θα μιλήσω για Άνθρωπο και για αυτό το κομμάτι μιλάω πάντα και θα το δείτε στις αναρτήσεις μου χωρίς αυτό να σημαίνει κόμμα, δόγμα, χρώμα.

Και θα μιλήσω πάλι, άμα το θέλετε για ένα ΑΞΙΑΚΟ το οποίο λείπει από τον πλανήτη. Σήμερα κανείς δεν ξέρει πού κινείται ο πλανήτης, είναι σε έναν αυτόματο πιλότο. Πού πάει;

Θέλετε να κάνουμε μια καλή χώρα; Σαν ποια θέλετε να την κάνουμε; Πέτυχε καμία χώρα να μου την δείξουν, ποια είναι καλή; Νομίζετε, η Αμερική; Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που έχει γυρίσει τον πλανήτη τρεις φορές.

Ξέρω πόλεις όπως ξέρω την Αθήνα. Ξέρω σε κάθε πόλη την μυρουδιά της, ξέρω την φιλοσοφία της, ξέρω τι πάνε να κάνουν!

Βλέπω πίσω από τις Πόλεις, πίσω από τις κυβερνήσεις, πίσω από τα δόγματα, πίσω από τα Συντάγματα και πίσω από τις Οικογένειες.

Βλέπω εκεί που δεν βλέπεις και μπορώ μετά λόγου γνώσεως να σου πω ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που  σου αποτυπώνουν στον φακό σου.

Μακάρι να μπορέσεις να μπεις σε ένα κομμάτι και να ψαχτείς.

Όλο μου το κέρδος είναι κι όλος μου ο αγώνας είναι να σε βάλω σε μια αναζήτηση. Δεν έχει σημασία αν στον δρόμο σου βρεις, σκαλοπάτια, λακκούβες, ψεύτες και Αντινόηση. Από την στιγμή που θα μπεις στην Αναζήτηση θα τα βρεις όλα, γιατί ψάχνεις, αναζητάς, θα γίνεις ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Είναι θέμα χρόνου να την βρεις!

Για να το κάνεις αυτό, χρειάζεσαι τις ΑΞΙΕΣ, αυτές που έκανα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα είναι πάνω από όλα για όλους τους Έλληνες! Έτσι θα μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε τι υπάρχει.

Εχουν παραχθεί χιλιάδες τόνοι βιβλίων, όπου το μυαλό των Ελλήνων και των Ανθρώπων, το βιάζουν κάθε μέρα και του βάζουν σκουπίδια και εκτός από σκουπίδια, του βάζουν ψεύτικες πληροφορίες. Έτσι τον πλανεύουν πιο πολύ και έχουν όλα τα συστήματα για να το κάνουν.

ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΟ !

Έγινε μια πραγματική ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ.

Οι Αξίες είναι 12 και δεν υπάρχουν άλλες! Ούτε λιγότερες, ούτε περισσότερες! Κλειδώνουν τέλεια και θέλω να καταλάβετε ότι όλες οι Αξίες είναι Γένους Θηλυκού. Ούτε αυτό είναι τυχαίο! Κι όλα τα κακά, είναι Γένους Αρσενικού! Για σκεφτείτε το λίγο! Είναι τυχαίο; Δεν υπάρχει τυχαίο!

Κάθε Αξία έχει και τις 12 μέσα. Έχω πει «δώστε μου ένα δόγμα που να έχει μια Αξία μέσα». Αν τυχόν έχει μία, έχει και τις δώδεκα! Γιατί αν έχεις μία, λειτουργούν όλες μαζί!

Είναι τέτοιος ο Συμπαντικός Νόμος και τέτοια η Τεχνολογία. Αυτή είναι τεχνολογία! Μία να έχεις μέσα σου, έχεις και τις 12!

Καταρχήν, να ξέρουμε τι είναι ΑΞΙΑ! Κανείς δεν την έχει ερμηνεύσει, γιατί πολλοί μιλάνε για Αξίες της Δημοκρατίας και Αρχές της Δημοκρατίας. Και γιατί δεν μας τις ορίζετε; Για ορίστε μας τις Αρχές, για να τις καταλάβουμε!

Μιλάνε για Αξίες και Αξιακό, αλλά κανείς δεν το έχει ορίσει, γιατί απλά δεν υπάρχει.

ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.

Μεσότητα, όπως λέει κι ο ορισμός είναι ανάμεσα, όπως είναι το Κιονόκρανο, στην Αρμονία.

Η πρώτη Αξία του Ανθρώπου είναι η ΛΟΓΙΚΗ. Το θέμα δεν είναι αν δεν έχεις Λογική.

Ας ορίσουμε τι είναι η ΛΟΓΙΚΗ! Γιατί αν δεν την ορίσουμε, ο καθένας θα λέει τα δικά του. Όπως, αν δεν ορίσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και μιλήσεις έξω και πεις τι σημαίνει Ελευθερία, ο καθένας θα σου λέει την δική του άποψη για την Ελευθερία. Ή λένε: «Θα σου πω την Αλήθεια μου!». Δεν υπάρχει η Αλήθεια ΣΟΥ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! Ή ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Δεν γίνεται το μαθηματικό αποτέλεσμα για σένα να είναι άλλο και για μένα είναι άλλο! Ένα είναι το αποτέλεσμα και το ζήτημα είναι ότι εσύ δεν μπορείς να το βγάλεις, ενώ εγώ ή ο άλλος μπορεί! Σωστά; Άρα πάμε στην ΛΟΓΙΚΗ:

  1. ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

Βέβαια, θα πει κάποιος ότι υπάρχει και η Μαιευτική διαδικασία.  Όποια διαδικασία και να κάνεις, στην αποδεικτική διαδικασία θα φτάσεις, γιατί και την Μαιευτική την κάνεις, μόνο και μόνο για να φτάσεις στην Αποδεικτική διαδικασία.

Άρα, η Αποδοχή του Υπαρκτού και του Ορθού αποκλειστικά μόνο μέσω της Αποδεικτικής διαδικασίας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και εδώ τίθεται ένα ερώτημα: όλη η επιστήμη κάθεται στην Λογική.

Η επιστήμη όμως και τα δόγματα, ενώ σου φαίνεται ότι είναι κάτι διαφορετικό, ουσιαστικά είναι αγκαλιά, εφόσον τα δόγματα έχουν υπονομεύσει τα πάντα και έχουν δημιουργήσει τις πολιτικές, τις δικαιοσύνες, τα συντάγματα, τροποποιούν, άμα το θέλεις, και τις επιστήμες ακόμα και τις μελέτες. Έτσι αλλοιώνουν τα πάντα. Ουσιαστικά, πάνε για το κακό, χωρίς κανένα θεσμικό κομμάτι και χωρίς κανένα Αξιακό σύστημα.

Εδώ θέλω όμως να σας θυμίσω: γιατί η NASA όμως, με όλους τους διανοούμενους καθηγητές, κορυφαίοι επιστήμονες, οι οποίοι ό,τι δεν αποδειχτεί, δεν το προσκυνάνε, έρχονται στην Ελλάδα, πάνε στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, στον Ναό; Πήγαν 3000 άνθρωποι και δεν πήγαν τυχαία. Ήξεραν!

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ και ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ δεν είναι θα ζητήσεις κάτι απο πραγματικές υπεροντότητες, δεν είναι «πάρε 10 ευρώ και φώναζε».

Πρέπει να το πιστεύεις αυτό που κάνεις! Έτσι η NASA χρησιμοποίησε 3000 υπαλλήλους της και τους έβαλε να κάνουν χορωδία για να ζητήσουν από τον ΔΙΑ.

Άρα, αγαπητέ συνέλληνα, αυτοί οι κορυφαίοι επιστήμονες «άπιστοι, άθρησκοι, και άθεοι», έτσι δηλώνουν και ό,τι αποδείξουν πρέπει να είναι μέσα στην Λογική και μόνο, εφόσον αποδειχτεί, γιατί αυτοί οι άνθρωποι γονατίζουν μπροστά στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, των Ελλήνων, του Ναού του Διός και κάνουν Επίκληση στο Δία: «παρακαλούμε είμαστε και εμείς παιδιά σας, αφήστε μας να πετάξουμε!»;;

Φυσικά και που την έκαναν δεν πέταξαν, φυσικά, κανένα τους διαστημόπλοιο δεν σηκώθηκε. Τους αστροναύτες τους, τους παίρνει ο Ρώσος με το «Κόσμο». Αυτοί δεν πάνε, φανταστείτε δηλαδή τι έχουν κάνει!

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάνε, γιατί δεν είναι Έλληνες! Είναι υπάλληλοι και δεν είναι Έλληνες! Γίνεται να μιλήσεις σε έναν Έλληνα Θεό, Υπεροντότητα και να μην είσαι Έλληνας; Είναι σαν να μιλάω στον Αλλάχ! Για μένα δεν υπάρχει ο Αλλάχ!

Άρα, έρχονται όλοι στον Δία. Γιατί δεν πήγαν στον Γιαχβέ να ζητήσουν χάρη; Γιατί δεν πήγαν στον Αλλάχ; Γιατί δεν πήγαν στον Άγιο Παντελεήμονα; Γιατί δεν πήγαν στην Παναγία και στον Χριστό; Και γιατί δεν πάνε στον Δαβίδ στον Ναό του Σολομώντα ;

ΜΑΖΕΨΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ !

Δεν παίρνετε τον μήνυμα; Τι άλλο πρέπει να γίνει; Γονάτισαν όλοι στο πραγματικό και το ορθό. Άφησαν τις επιστήμες και είπαν θα έρθουν να κάνουν αυτό. Δεν το πήραν, γιατί δεν ήταν Έλληνες.

Φυσικά, άμα μας το ζητούσαμε, ούτε εμείς θα μπορούσαμε να το κάνουμε! Γιατί δεν μας είχαν αποδεκτεί. Μα, δεν μας βλέπετε σαν Έλληνες! Άρα, θα έπρεπε να έχεις συντονισμένους Έλληνες! Σε έβγαλε και από το κομμάτι του Ελληνισμού, σε έβγαλε από το κομμάτι το Ορθό και το Υπαρκτό, άρα που θα βρει 3000 Έλληνες για να ζητήσει κάτι από τον Μεγάλο; Ούτε αυτό το έχει! Το κάνει με τους υπαλλήλους και δεν πήρε τίποτα!

Άρα, την συμφέρει να σε διαλύσει; Γιατί τώρα η Αγγλία βάζει πρώτη γλώσσα τα Ελληνικά, όλες οι μεγάλες Πολυεθνικές των υπολογιστών και της τεχνολογίας έχουν μόνο τα ελληνικά; Τι να πάρουν τα ζωντόβολα;

Τόσο καιρό γιατί πάλεψαν τα εβραιόπαιδα; Γιατί παλέψατε να τα διαλύσατε και σήμερα στην Ελλάδα, το Κ.Ι.Σ το παράνομο, το παρακράτος θέλει να μου την διαλύσει;

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ !!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΖΩΟΝ !!!!!!!

ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ! ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ !! ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ !!! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;»

Άλλαξες γλώσσα; Δεν ήθελες αυτή; Έφερες τα εβραϊκά; Άντε φτιάξε ό,τι θέλεις! Διέλυσες όλον τον κόσμο, διέλυσες τους ανθρώπους, τώρα θέλεις να τα ενώσεις, αλλά να σκοτώσεις τους Έλληνες; Δεν γίνεται αυτό! Θα στο σπάσουν το κεφάλι! Πρέπει να καταλάβεις τι γίνεται! Και φωνάζω πριν γίνει, γιατί είναι κοντά πολλά πράγματα! Όσοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν!

Η δεύτερη ΑΞΙΑ είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΒΟΥΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

Ο,τι θέλεις ό,τι και να κάνεις πρέπει να είναι στην Νομοτελειακή Προσέγγιση.

  1. Η ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ Ή Η ΕΠΑΡΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.
  1. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΑ, ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Πότε είδες Διανεμητική Δικαιοσύνη; Στην χώρα μας; Στα χρόνια μας; Στον πλανήτη; Στην Ευρώπη; Τι είναι Διανεμητικό; Πότε είχαμε Διορθωτική Δικαιοσύνη; Εμείς είχαμε μόνο Τιμωρητική, δηλαδή εγώ το Έθνος έχω απέναντι μου το Κράτος να με τιμωρεί! Πώς με διόρθωσε; Με φυλακή; Με την φυλακή διορθώνουν τους ανθρώπους; Πώς διορθώνεις τον παιδεραστή που τον βάζεις στην φυλακή; Είναι μεγάλη κουβέντα!

  1. ΙΣΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΟΧΗ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΟΜΩς ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
  1. ΑΦΘΟΝΙΑ: ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ.

Άρα, εδώ δεν έχουμε ευτυχία. Έχουμε ΑΦΘΟΝΙΑ! Η Ευτυχία έτσι όπως έχει καταντήσει, έχει καταντήσει ομαδοποιημένή, είναι άλλο πράγμα. Εδώ λες ΑΦΘΟΝΙΑ όμως, που σημαίνει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΟΝΕΥΕΙΣ!

Αφού η Αφθονία είναι η Επάρκεια παροχής υλικών και πνευματικών αγαθών …..  Τα «εσύ είσαι στοά και δεν μπαίνεις, εσύ είσαι του αλλουνού και αξιοκρατικό δεν έχουμε, λεφτά έχεις; εδώ δεν μπαίνεις…», άρα τελικά έχουμε κλαμπ! Ποιος τα έκανε αυτά;

Αφού ο πλανήτης έχει Αφθονία. Όταν ο πλανήτης έχει νερό, έχει και για σένα! Γιατί μου δηλητηριάζεις το νερό μου ρε φίλε; Κάνεις μια καινοτομία για να κάνεις καλά τους δικούς σου! Κι όλοι εμείς να πεθάνουμε;

Κοίτα πώς λειτουργεί ο πλανήτης! Αυτό που φτιάχνουν, για τους δικούς τους είναι τσάμπα, ενώ σε μένα το πουλάνε! Και επειδή είναι θέμα ζωής, μου το πουλάς ακριβά, άρα θέλεις να με φτωχύνεις! Άρα, μου κόβεις την Αφθονία! Γιατί;

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Είναι η Έξοδος από την Οντολογική λήθη και εδώ είναι μια πολύ μεγάλη Αξία και εδώ μπορώ να σας αποδείξω ότι είναι και οι 12 Αξίες μέσα. Ό,τι δεν είναι Υπαρκτό, δεν μπορείς να ταυτιστείς μαζί του. Οντολογική Λήθη είναι αυτό που ζεις τώρα! Ον και Λήθη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ είναι η Λογική του Όντος. Τα είπες όλα!

Μην ξαναψάξεις για Θεούς! Μάθε τον Εαυτό σου. Είναι όλα μέσα σου! Δεν μπορεί να σε ξανακοροιδέψει κανένας! Δεν μπορεί, γιατί έχεις φτάσει σε σένα.

  1. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ: ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Όλα σε μια γραμμή! Τέλος! Ετσι λειτουργεί το Σύμπαν! Δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς! Διαφορετικά, διαλύεται το Σύμπαν. Έτσι με αυτές τις 12 Αξίες, λειτουργεί το κορμί σου, λειτουργούν τα μόρια σου, λειτουργούν τα κύτταρα σου, τα όργανα σου, ο εγκέφαλος σου! Ο,τιδήποτε ξεφεύγει από εδώ, αρρωσταίνεις, παθαίνεις καρκίνο, δεν υπάρχεις!

  1. ΑΡΜΟΝΙΑ: Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ, Η ΑΡΜΟΓΗ, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ Ή ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΕΥΡΥΘΜΙΑ, ΟΡΘΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ.

Ακόμα και τα αντίθετα! Τα πάντα!

  1. ΑΝΔΡΕΙΑ

Δεν θέλαμε να δώσουμε μια νεοελληνική ερμηνεία που δεν θα είχε καμία σημασία!

ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΣΤΙ ΕΞΙΣ ΨΥΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΥΠΟ ΦΟΒΟΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΘΑΡΣΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΤΟΛΜΗ ΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ, ΕΥΘΑΡΣΙΑ ΕΠΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ, ΕΞΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ.

Μπορείς να φανταστείς, όταν δεις έναν Άνθρωπο με Ανδρεία… δεν υπάρχει! Ανδρεία εστί έξις ψυχής, ακίνητος υπό φόβου…» χαλιναγωγείς το συναίσθημα, γιατί όταν είσαι ακίνητος υπό φόβου (συναίσθημα), φαντάσου προς την αγάπη πώς είσαι!

Άρα, κλειδώνεις και χαλιναγωγείς το συναίσθημα. Δεν γίνεται να σε πάρει. Λογική! Αλλά, ο γενναίος  δεν είναι ότι δεν φοβάται. «…των κατά πολέμον πραγμάτων, θάρσος πολεμικόν, εγκράτεια ψυχής…». «Μα, θα μου σκοτώσουν την μάνα, το παιδί μου, μα, πεθαίνει ο συμπατριώτης μου…». Δεν βλέπεις τίποτα! Πολεμάς! Το βλέπεις, φεύγεις και πολεμάς, γιατί θα τα χάσεις όλα! «…προς τα φοβερά και δεινά…», δηλαδή εγκράτεια ψυχής προς τα φοβερά και τα δεινά. Δεν σε επηρεάζουν, σε δένουν! «..τόλμη υπηρετικής φρονήσεως…» Τολμάς να υπηρετήσεις την Φρόνηση που σημαίνει ότι ξέρεις πώς να το κάνεις! Ξέρω δηλαδή τι κάνω! «…ευθαρσία επί θανάτου προσδοκίας…» Ξέρεις δηλαδή ότι μπορείς να πεθάνεις κι έχεις ευθαρσία! Πείτε μου τι σφυρηλάτημα ψυχής πρέπει να έχεις για να καταλάβεις τις Αξίες; Και γιατί μην είσαι αυτός ο Άνθρωπος;

«…έξις διαφυλακτική λογισμών ορθών εν κινδύνοις». Αφού κινδυνεύεις κι έχεις πανικό, εσύ πρέπει να σκέφτεσαι λογικά και να εκτελείς με ακρίβεια.

Εδώ έκλεισαν οι τράπεζες και έβαλαν τα κλάματα!! Ήδη, δηλαδή οι τράπεζες είναι ιδιωτικές, η κυβέρνηση λέει «εγώ δεν τις έχω κλείσει..». Ναι, δεν τις έχεις κλείσει, αλλά δεν είπες και τίποτα για να ανοίξουν! Το ίδιο δεν είναι; Το δέχεσαι!

  1. ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (ΣΚΟΠΟ) ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Και φυσικά, το μεγαλύτερο, το τεράστιο ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ!

  1. ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ: Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.

Το ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ είναι να ξέρεις ποιος είσαι! Η Αυτογνωσία για το ποιοι είμαστε, από που προερχόμαστε, σε ποιο σχέδιο εντασσόμαστε και ποιο προορισμό έχουμε! Δεν είναι δυνατόν Άνθρωπος να μην ξέρει από τι είναι φτιαγμένος, από που προέρχεται, σε ποιο σχέδιο εντάσσεται και ποιο προορισμό έχει! Σαν να μου λες ότι φύτρωσες! Δεν φύτρωσες! Δεν φυτρώνουν οι Άνθρωποι! Έχουν ΣΧΕΔΙΟ, ΣΚΟΠΟ!

Φυσικά, οι 12 Αξίες είναι η ραχοκοκκαλιά. Θέλω τώρα να φανταστείτε, μια Πολιτεία που έχει τις 12 Αξίες, έχει 18 Αρχές, που οι 10 απο αυτές τις Αρχές και Αξιακές και οι 8 Κοινωνικές!

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΝΑΔΕΙ…

Υπάρχουν και 3 Νόμοι τους οποίους δεν θα ανακοινώσω σήμερα, αλλά επιφυλάσσομαι! Τους κρατάω για στρατηγικούς λόγους μέχρι την Πολιτεία μας! Γιατί πραγματικά θα πάμε σε ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!

Μην ασχολείσαι με Νόμους! Μου λες για Σύνταγμα και θέλω να μου πεις τώρα ό,τι σύνταγμα υπάρχει στην γη, αυτό που έχουμε βέβαια είναι κατάπτυστο, όπως κι άλλα συντάγματα. Δηλαδή, εδώ έχει πόνο πολύ, έχει γελοιότητα, ανοησία, εγκαθετότητα, έχει σχέδιο αφανισμού και κυριαρχία. Είναι γελοία πράγματα. Πάει να κυριαρχήσει τώρα ένα δόγμα, καθόλα ανθελληνικό και τι θέλει από τους Ανθρώπους; Και τι δουλειά έχει ένα θεοκρατικό δόγμα στο Σύνταγμα; Δεν συνάδει πουθενά καμία Λογική!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Είναι όμως δύο αιώνες και συνεχίζει να ισχύει μέχρι σήμερα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια! Είδες τελικά που κανένας δεν μιλάει;

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Εκεί στην Βουλή αυτοί οι τριακόσιοι…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και το 60% της Βουλής είναι  νομικοί και δικηγόροι συνταγματολόγοι. Εκεί είναι να απορείς αγαπητέ φίλε, γιατί δικηγόρος δεν υπήρχε ποτέ. Ο δικηγόρος στις ημέρες μας εμφανίζεται μετά τους Ιλουμινάτι, μετά το 1775 και ουσιαστικά είναι στοχευμένοι και κατασκευασμένοι να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα στην συντάγματα και στην Δικαιοσύνη.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ναι, να λένε ψέμματα και να τιμωρούν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι είναι! Όμως, θέλω να πω αυτό! Φαντάσου μια Πολιτεία, που έχει Πρωτόκολλα, έχει τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ και θέλεις να παράξεις Νόμους σύμφωνα με αυτόν τον άξονα που δεν έχει κανένας!

Ποιος Νόμος θα μπορούσε να είναι αντίθετος σε σένα στον κόσμο, στην συνείδηση, στους απογόνους σου που θα αφήσεις;

Αν φτιάξεις αυτή την Πολιτεία, δεν θα μπορεί κανείς να κάνει κάτι, γιατί  Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΝΑΔΕΙ.

Μπορείς να φανταστείς αύριο οι Νόμοι που θα έρθουν να ψηφιστούν θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις ΑΞΙΕΣ και τις ΑΡΧΕΣ και τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ !

Ποιος θα περάσει; Θα μπορούσε με αυτές τις Αξίες και το Αξιακό να έρθει ένα Κ.Ι.Σ ή κάποιο άλλο Κ.Ι.Σ., για παράδειγμα των Βέλγων! Να πουν: «Εμείς είμαστε Βέλγοι και θα είμαστε αφορολόγητοι!». Πώς θα περάσει; Αφού άκουσες τις Αξίες και θα σου πω και τις Αρχές.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ:

  • ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ: ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ  ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Κατά την Θεωρία του Σωκράτη.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πάρε την σημερινή. Μα, η τέχνη να φτάνεις την Αλήθεια και να βγάζεις σωστά συμπεράσματα είναι η Διαλεκτική. Δεν έχει Σωκράτη! Υπήρξε φυσικά ο Σωκράτης και χιλιάδες σοφοί!

Σήμερα καθόμαστε κάτω δέκα Άνθρωποι και με την Διαλεκτική φτάνουμε σε ένα σωστό συμπέρασματα.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Μόνο που σήμερα δεν γίνεται κάτι τέτοιο, μόνο υβρεολόγια!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ, δεν θα συμφωνήσω! Αν θα μπουν κανόνες… εδώ, θα δεις ότι μόλις τελειώσουμε τις Αρχές, όταν έχουμε ένα επικοινωνιακό θέμα, στο τραπέζι αυτό δεν μπορεί να κάτσει, γιατρός, μηχανικός, αρχιτέκτονας, δικηγόρος. Άμα κάτσεις θα βριστείς και καλά θα κάνεις! Ξέρεις γιατί; Άκου αδερφέ μου, έχει σημασία! Η ΙΣΗΓΟΡΙΑ! Τι είναι η ΙΣΗΓΟΡΙΑ; Δεν γίνεται αδερφέ μου στο τραπέζι για να αγορεύσεις, ενώ το θέμα είναι…

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: ΙΣΗΓΟΡΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ !

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα σου πω τώρα:

  • ΙΣΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΕΥΣΗΣ

ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Αν στο τραπέζι βάζεις ένα δικηγόρο, έναν γιατρό, έναν ψαρά κι έναν διευθυντή τράπεζας και θέλεις να τους μιλήσεις για επικοινωνιακό, δεν είναι ΙΔΙΟΙ. Είναι ΙΣΟΙ, αλλά δεν είναι ΙΔΙΟΙ, ώστε οι Ιδιοι να έχουν το ίσο δικαίωμα αγόρευσης.

Όταν θέτεις ένα επικοινωνιακό θέμα στο τραπέζι θα κάτσουν όσοι είναι ίδιοι. Όταν για παράδειγμα θέλεις να μιλήσεις για ένα κτίριο, δεν θα κάτσεις εσύ. Θα κάτσουν αρχιτέκτονες, όταν είναι νομικό το θέμα, θα κάτσουν οι δικηγόροι, όταν είναι οικονομικό, θα κάτσουν οι οικονομολόγοι. Αν κάτσουν 20 Οικονομολόγοι είναι ΙΣΗΓΟΡΙΑ.

Τώρα, ο καθένας που νομίζει ότι κι αυτός αυθαδιάζει κατά της Δημοκρατίας και κάθεται σε ένα τραπέζι και πει, «θα μιλήσω κι εγώ», όχι δεν μιλάς! Μιλάνε οι ΙΔΙΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΗΓΟΡΙΑ! Αν δεν έχουμε Ισηγορία, για αυτό γίνεται αυτό το μπάχαλο!

Για αυτό και οι Εβραίοι και οι Αποστάτες και οι Ασκεναζίμ έβαλαν το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! Καταρχήν, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ! Άρα, γιατί να έχω δικαίωμα; Αφού είμαι ελεύθερος! Τι έχω; ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Άρα, δεν θέλω!

Αλλά, ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !

Όταν πας στις ΑΡΧΕΣ θα δεις ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι μπροστά από την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Εφόσον είμαστε Κοινωνικά Όντα, άρα, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα πρέπει να προέχει της ΑΤΟΜΙΚΗΣ!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι ενδιάμεσα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι αυτό που κάνουμε τώρα.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι δεύτερη κατά σειρά μετά την Κοινωνική Ελευθερία. Μα, πρώτα έχουμε Κοινωνική Ελευθερία, γιατί είμαστε σύνολο. Άρα:

  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ.

Κάτω όμως από έναν ΑΞΙΑΚΌ ΑΞΟΝΑ και ΑΡΧΩΝ!

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ –ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ή μήπως δεν είναι αυτό; Σήμερα τι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έχεις; Δηλητηριασμένα κόμματα τα οποία σε πάνε όπου θέλουν και τα οποία είναι αποδεδειγμένο ότι έχουν αποτύχει όλα;

Άρα, γιατί μιλάμε για κόμματα και δεν μιλάμε για Ελλάδα; Άρα, γιατί να μην έχουμε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όλοι;

Αύριο, γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ;

Άρα, γιατί δεν καταλαβαίνουμε ότι η Αστυνομία είναι Εξουσία. Πήρε εντολή η αστυνομία «Αυτό θα εκτελέσεις!». Σωστά; Αυτή είναι η Εξουσία! Εσύ όμως είσαι η Ουσία και δίνεις Εντολή! Τελικά, εσύ δίνεις Εντολή; Δηλαδή η Πολιτική σου δεν είναι Ουσίας, είναι Εξ-Ουσίας!

ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Είναι ένας παραπληγικός που του λέμε: «Κάνε αυτό! Γιατί σου λέμε εμείς! Δεν σε νοιάζει, εσύ εκτελείς μόνο! Έχει  εκτελεστική ιδιότητα η Εξουσία! Άρα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ; ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; Γι’αυτό στα διαλύσανε φίλε μου! Γι’αυτό θα σε αφανίσουνε!

Κοίτα με τι υπονομευτικό τρόπο στα πήρανε! Σου έφεραν τα παιδιά τους, όλα καλά ονόματα, σου χαμογελάγανε, συλλόγους σου έφτιαξαν, στοές σου έφτιαξαν, όλα στα έφτιαξαν και από εκεί τα έχασες όλα!

  • ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ υφίσταται στην Πολιτεία και σαν ΑΡΧΗ:

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ  ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Άρα προηγείται ρητά η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Δεύτερη είναι η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, γιατί ζούμε κοινωνικά κι αυτή είναι η Πολιτεία μας!

  • ΙΣΟΝΟΜΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΟΣ Η ΙΣΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
  • ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
  • ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ:

Κάτι που δεν υπάρχει δηλαδή! Κράτος σημαίνει δύναμη, άρα κακώς μπορούμε να μιλάμε για Πολιτεία, αν μια Πόλη δεν έχει την δύναμη, όπως η Γαύδος για παράδειγμα ή το Καστελόριζο, αλλά η Αθήνα είναι δυνατή… οπότε, δεν έχουμε ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ. Τότε μπορούμε να έχουμε ΚΡΑΤΗ-ΠΟΛΕΙΣ, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για Δημοκρατία και δεν μπορούμε να μιλάμε για ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ.

Άρα η ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ που καλούμαστε να φτιάξουμε με πραγματική Δημοκρατία που η Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Πολίτευμα, δεν μπορούμε να την κάνουμε και δη, όπως έχει γίνει σήμερα. «Αριστερή Δημοκρατία», «Κεντρώα Δημοκρατία», «Χριστιανοδημοκρατική», «Κομμουνιστική» δεν είναι γελοίο; Δεν είναι έτσι!

ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΙΣΟΚΑΤΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΛΠ.

Αυτό είναι! Σαφώς, εξήγησα πριν την ΙΣΗΓΟΡΙΑ που είναι οι ΙΔΙΟΙ να έχουν το δικαίωμα αγόρευσης, αλλά δεν γίνεται να καθόμαστε σε ένα τραπέζι και να μην ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ασελγείς κατά της Δημοκρατίας!

  • ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΣΚΟΠΕΙΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ  ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΪΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
  • ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ. Η ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ Η ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ.

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Εδώ πρέπει να πούμε ότι το Έθος της Κοινωνίας ανεβαίνει σύμφωνα με την Νόηση της και την Διανόηση της. Όσο περισσότερη Νόηση, όσο περισσότερο Νοήμονες είναι οι Άνθρωποι, τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η Ηθική, αλλιώς δεν μπορείς να μιλάς για Ηθική.

Άρα, λοιπόν

  • ΦΡΟΝΗΣΗ
  • ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ

Δεν θα τις πω αναλυτικά για να μην κλέψω τον χρόνο σας.

  • ΑΙΔΩΣ

Είναι πολύ σημαντική η ΑΙΔΩΣ και σήμερα δεν υπάρχει.

  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Είναι τεράστιος και θα ήθελα να τον διαβάσω, αν και θα σας τα αφήσω όλα για το ρεπορτάζ σας που θα πρέπει να κάνετε εσείς. Όλα αυτά έρχονται από πάρα πολύ παλιά, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε, γιατί είμαστε από πολύ παλιά Άνθρωποι, άρα δεν είμαστε Πολιτισμένοι αν ξεχνάμε τις Αρχές και τις Αξίες μας!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Ελληνικές Αξίες!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μόνο! Και η Θέωση μας θα έρθει μέσα από αυτές. Ξεχάστε όλο το Αυτόκληρο θεοκρατικό κομμάτι. Πρέπει να καταλάβετε:

ΘΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ! Δεν υπάρχει κάτι άλλο!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ.

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ!

ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ,

ΟΡΘΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.

  • ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Είναι πάρα πολύ τεράστια Αρχή. Σήμερα δεν έχουμε Αξιοκρατία. Η Αξιοκρατία είναι παντού! Είναι μεγάλο το κείμενο και θα σας το αφήσω.

  • ΦΙΛΟΤΗΣ
  • ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ

Γιατί όλοι νομίζαμε ότι ο «Φιλότιμος», είναι ο «Φιλόξενος». Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ορίζει αυτόν που αγαπά την Τιμή.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΥΠΕΡΟΧΗ, ΔΟΞΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΙΜΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΑΓΜΑ, Η ΣΤΟΑ.

Αυτή είναι η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ, δηλαδή να είσαι ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ και να αναζητάς και θα στην δίνει όλο το σώμα της Κοινωνίας.

  • ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ

Πρέπει να διαβαστεί! Σαφώς έχουν γίνει κάποιες αλλαγές δεν σας έφερα το πρωτότυπο κείμενο. Θα σας το παραδώσουν οι συνεργάτες μου.

Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΩΣ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΤΟ ΑΡΜΟΖΟΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΝΑΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΟΣΟ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.

Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ. Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Άρα, εδώ κόβονται όλες οι μικροπρέπειες. Μόνο να ασχολείσαι με τα Μεγαλοπρεπή και με την Μεγαλοπρέπεια.

Έτσι λοιπόν έχουμε τις Αξίες και τις Αρχές και συνάμα, έχουμε και τους Νόμους, που όπως είπαμε και πριν, θα σας τους παραδώσουμε για το ρεπορτάζ σας.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ !!!

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Να περάσουμε λίγο στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αντιλαμβάνεσαι ότι εγώ, όταν πρωτοήλθα στην Ελλάδα και μπήκα σε αυτή την διαδικασία, υπήρξε ένας τεράστιος πόλεμος.

Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Πράγματι, πολεμήθηκες πάρα πολύ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Αλήθεια είναι ότι εγώ πήγα στους κραταιούς. Δεν κινήθηκα με τον κόσμο, αλλά πάνω σε ένα Σύνταγμα το οποίο ήταν δεδομένο, υπάρχει και το Παγκόσμιο Συνταγμα, οι κανόνες και οι Νόμοι που εγώ δεν μπορώ να ξεφύγω και πάω πάντα με αυτούς! Δεν παραβίασα κανένα Νόμο, αν και όλες οι Υπηρεσίες, άνθρωποι, υπάνθρωποι, εγκάθετοι, δογματιστές και χιλιάδες άλλοι, τα ρυπαρά γένη, μου επιτέθηκαν και προσπαθούν ο,τιδήποτε να μου το κάνουν μικρό και να κλέψουν γύρω μου. Θα το αντέξω όμως!

Εγώ όμως πήγα στους Κραταιούς με τους Νόμους! Τους έδωσα αυτή την διαδικασία. Όχι ότι δεν ήξερα, ότι δεν θα γίνει! Ήξερα πάντα ότι θα αντισταθούν, ήξερα τι πρεσβεύουν. Ανθρωποι σαν εμένα δεν μπορούν να μην ξέρουν και πού είναι ο εχθρός  και πώς είναι ο εχθρός και ποιος είναι από πίσω. Άρα, όλο αυτό έγινε για να καταλάβει ο Έλληνας τι έχει γίνει!

Έτσι εμφανίζεται μπροστά του τεράστια ιστορία αρκετών ετών: τι έχει γίνει, πώς έχει γίνει, πώς εγώ μπήκα, τι ακριβώς τους είπα. Δεν είναι τυχαίο που έχω κερδίσει τα δικαστήρια μου, έχω αθωωθεί για τα 600 δις που κατέθεσα στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία που είναι στο όνομα όλων των Ελλήνων. Έχω τα δικαστήρια και τους Κοινοβουλευτικούς Ελέγχους από την Τράπεζα Ανατολής που με κάνει ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΝΟΜΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟ και η Βουλή το Ανώτατο ¨Οργανο του Κράτους βγάζει 670 δις για την κάθε Μετοχή. Έχω κι άλλο δικαστήριο, η Εφορία μετά μου βάζει τον φόρο 27 δισεκατομμύρια και για πρώτη φορά στην ιστορία άνθρωπος κάνει μήνυση στο ΣΔΟΕ να πάρει 27 δις και εκεί κινείται ένας τεράστιος μηχανισμός.

Να ξέρετε ότι και οι 8 ΜΕΤΟΧΕΣ είναι στον Ελληνικό Λαό!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ… ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ !!!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ !!! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ !

ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΩ !

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !

Ευτυχώς που κάποιοι Θεσμικοί πέρα από τις Οικογένειες και τις υποτιθέμενες τεράστιες δυνάμεις που ούτε που  τις βλέπω, σέβονται τουλάχιστον σέβονται τουλάχιστον… δεν σέβονται μόνο ανθρωποειδή, που νομίζουν ότι υπάρχουν και δεν ξέρουν την ύπαρξη τους.

Θα φτάσω μέχρι το τέλος και για αυτό, δεν γίνεται πλάκα !

Ωστόσο, με ένα τέτοιον αγώνα έγινε κάτι πολύ δυνατό !

Συστρατεύτηκαν οι Έλληνες! Μαζεύτηκαν ψυχές. Οι Έλληνες είδαν ότι υπάρχουν αδέρφια σε όλη την Ελλάδα, τελείως διαφορετικά από τις κοινωνικές τους σχέσεις που ο καθένας τους κτύπαγε στην πλάτη, δίνοντας τους απλόχερα τον οίκτο, την ζήλεια, τον φθόνο. Έχει συστρατευτεί ένας τεράστιος στρατός, είμαι περήφανος για αυτόν τον αγώνα και είμαι ακόμα πιο περήφανος για όλους τους Έλληνες και τους πλανεμένους που είναι σε αναζήτηση και θα έρθουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλον τον πλανήτη, άμα το θέλετε, γιατί υπάρχουν οργανώσεις στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Γαλλία, στην Αμερική, στην Ρωσία, στην Κωνσταντινούπολη. Συστρατεύονται πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν υπήρχε περίπτωση να έρθουν μαζί.

Δηλώνω ότι έχω πολεμιστές σε όλο τον πλανήτη και δηλώνω ότι έχω οργανωμένες  δυνάμεις και δυνατότητες, θα το φτάσω μέχρι το τέλος και δεν φαντάζεστε τι έχει να γίνει! Εσείς δεν ξέρετε! Οι άλλοι ξέρουν!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !

Ούτε εγώ θα έλεγα στους Πολεμιστές μου ότι έρχεται κίνδυνος, για να μην μου φύγουν! ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΥΛΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑ !

Ας κάνουν τώρα ότι δεν το βλέπουν. Δηλώνω ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ είναι παρούσα, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, αν το θέλετε. Προσπάθησε να κάνει την ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ο Καποδίστριας και για αυτό τον σκότωσαν! ‘Ενας ένας πραγματικός Άνθρωπος και Έλληνας.

Από την άλλη, έχουμε 60 γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Όμως εμείς δεν καταδεικνύουμε το κακό που έχει συμβεί.

Εμείς έχουμε δικά μας χρήματα από τα Παγκόσμια Ταμεία που οι συνεργάτες μου θα σας αναλύσουν όσο καλύτερα μπορούν. Θα σας αναλύσουν και για τα 600 δις τα οποία είναι κατατεθειμμένα και όσα ακόμα χρειαστούν, θα βάλουμε. Θα σας αναλύσουν και για τον πλούτο της Ανατολής, που η Τράπεζα είναι ανοιχτή μέχρι και σήμερα και έχουμε όσο πλούτο θέλουμε.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ! ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ! ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ !

Δεν μπορεί να  με σταματήσει τίποτα! Δεν μπορείς να σταματήσεις την ροή του ποταμού. Απλά θα πνιγείς! Είναι η ώρα που όλοι οι Έλληνες θα πάρουν αυτά που είναι δικά τους πίσω.

Ας καταλάβετε ότι είσαστε Έλληνες, ας αφήσετε για πρώτη φορά στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ τα δόγματα, τα κόμματα και τις ομάδες και τα χρώματα.

Χρώμα έχω τοποθετηθεί ότι δεν είναι το χρώμα του Ανθρώπου, αλλά το χρώμα του χρήματος. Αυτό διαφοροποιεί ταξικά δηλαδή «εγώ είμαι πιο πλούσιος, άρα σκάσε και θα σου πω τι θα κάνεις!». Αυτό δεν υπάρχει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Δεν μας νοιάζει αν είσαι πλούσιος, δεν μας νοιάζει αν είσαι φτωχός, μας νοιάζει η Διανόηση σου.

Για εμάς το κεφάλαιο είναι η ΝΟΗΣΗ. Άλλωστε, δεν σου ζητάμε χρήματα! Έλα! Ανοίγουμε σε όλη την Ελλάδα γραφεία, άρα για πρώτη φορά ανοίγουν με ένα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ γραφεία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» για να δημιουργηθεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, η οποία δεν θα είναι άλλη από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ που θα έχουν ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, οι 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ και θα αφήσουμε την ΠΟΛΙΤΕΙΑ να παράξει ΝΟΜΟΥΣ, ΖΩΗ και να ζήσει όπως θέλει.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ

Θα σας πω αυτό: Δεν μπορεί να υπάρξει Νόμος, τουλάχιστον όπως εμφανίζεται  σήμερα το Σύνταγμα κι όλα τα Παγκόσμια συντάγματα, που να μην είναι στον Άνθρωπο και στην Νομοτέλεια, να μην είναι για το καλό του Ανθρώπου και την ζωή, είτε την φυσική του, είτε την ψυχική του, κάτω από τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ που σας διάβασα.

Ατυχώς, δεν έχω τον χρόνο να σας διαβάσω και να μπείτε στην διαδικασία των ΑΝΤΙ-ΑΞΙΩΝ όπου έχω αποτυπώσει τον πλανήτη, σύμφωνα με τις ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ όπως ζει σήμερα ο πλανήτης.

Ίσως σε κάποια άλλη συνάντηση μας, θα καταλάβετε πώς είναι ο πλανήτης σήμερα. Έχω την εμπιστοσύνη ότι είσαστε ικανότατος με ένα Επιτελείο να κάτσετε να δείτε τις ΑΞΙΕΣ και τις ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ και πώς τοποθετούμε σήμερα τις ΑΞΙΕΣ, πώς είναι και πώς έπρεπε να είναι!

Σε αυτό το κομμάτι καλώ όλους τους Έλληνες και τους Ανθρώπους. Αυτό θα μεγαλώσει  πάρα πολύ. Σας είπα ότι υπάρχουν γραφεία παντού, στην Ιταλία, στην Αμερική, στην Γερμανία και θα ανοιχτούν κι άλλα γραφεία.

Το γραφείο όμως αυτό, για πρώτη φορά, δεν υπάρχει Φορέας! Είναι τα γραφεία του Αυτόχθονα Έλληνα, τα δικαιώματα του Ανθρώπου, τα καταπατημένα.

Αυτό το μάτριξ θα σπάσει πραγματικά με ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ! ΤΑ ΕΧΕΤΕ!

Δηλαδή, τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! Το ότι μπορώ να βάλω τις εγγυήσεις και ότι είμαι ένας μηχανισμός που θα τινάξω την μπάνκα στον αέρα και θα διαλύσω και θέλω να διαλύσω για να πάρει τον πλούτο του όλος ο κόσμος που του αξίζει και του ανήκει και είναι βγαλμένος με αίμα και ιδρώτα τόσες γενεές.

Σήμερα πρέπει να τον πάρουμε! Αυτά τα παγκόσμια ζώα, τους γελοίους που τους βλέπετε Ελίτ, θα φάνε πάρα πολύ ξύλο γιατί προσπαθούν να πάρουν όλον τον παγκόσμιο πλούτο. Να βάλουν κατί τσιπάκια και κάτι γελοιότητες με τα οποία αρχίζεις και χάνεις τον πλούτο σου!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΙ !

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο γεγονός που παίζει με την Γερμανία. Η Ανατολική Γερμανία, εξ’ όλης της κυβέρνησης, είναι στο κεφάλι τους επειδή είναι ιδιωτική εταιρεία 90 εκατομμύρια στο κεφάλι, βάσει το UCC της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Αυτό τρέχει τις επόμενες μέρες και μπορώ να σας πω ότι θα αποκαλυφθεί σιγά-σιγά, γιατί τρέχουμε παράλληλα με μια ομάδα ανθρώπων που είναι κι αυτοί πολύ καταπιεσμένοι. Μην βλέπετε κυρίαρχους λαούς, είναι όλοι σκλαβωμένοι. Δεν υπάρχει κανένας πουθενά. Όλοι χρωστάνε! Μην τους βλέπετε κοστουμαρισμένους να χαμογελάνε, είναι σάπιοι, νεκροί ήδη. Αφήστε να πάρουμε τον πλούτο και τα δικαιώματα των ανθρώπων, τα κράτη που είναι η δύναμη μας, στα χέρια μας!

Το Έθνος είναι Έθνος και δεν μπορεί κανένα χαρτί, κανένα δόγμα και καμία εκκλησία και κανένας κερατάς να μου διαλύσει το Έθνος γιατί είναι θέμα DNA. Θα πάμε και σε εξέταση DNA ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. Θα πάμε σε πολύ βαθειές τομές. Θέλουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, θέλουμε τα δικά μας και θα δημιουργήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, εφόσον έχουμε φτιάξει την ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πιστεύω ότι Οκτώβρη και Σεπτέμβρη θα έχουμε πολύ μεγάλα νέα και εξελίξεις! Θα συστρατευτεί όλη η Ελλάδα.

Η πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει κόμμα, δεν έχει δόγμα παρά μόνο ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ.

Δεν έχει κάνει με ψευδοϊδεολογίες που μου διαλύουν την κοινωνία μου και την Πολιτεία μου. Έχουν πέσει και έχουν διαλυθεί όλα! Έχουν πτωχεύσει τα πάντα.

Σήμερα η λύση είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να δημιουργηθεί η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ.

Να τους εξετάσουν όλοι και να αρχίσουν να ζουν στην πραγματικότητα του Γένους, του DNA, των ΑΞΙΩΝ, των ΑΡΧΩΝ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους!

………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ β’ μέρους: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Πηγή Α

Πηγή Β

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.