Δημοσιογράφος STAR: «Ξευτιλίζομαι πιστέψτε με» ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ…» 23/1/2017

STAR 23-1-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Α. ΜΕΡΟΣ

Δημοσιογράφος: κ. Σώρρα θέλω να ξεκινήσω από ένα πράγμα που νομίζω ότι απασχολεί όλον τον Ελληνικό λαό. Είσαστε το πιο συζητημένο άτομο των τελευταίων βδομάδων, μηνών, που μιλάει ο κόσμος για εσάς, άλλοτε θετικά, άλλοτε αρνητικά, τα ξέρετε όλα αυτά.

Θέλω να μου πείτε καταρχήν, τι είναι αυτό το οποίο υποστηρίζετε.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καταρχήν να σας πω ότι για το αρνητικό δεν μιλάει ο κόσμος. Αρνητικά και προσπαθώντας να κρύψουν την αλήθεια μόνο τα ΜΜΕ και δη, τα κανάλια σε έναν τεράστιο αγώνα και πόλεμο όπου θα χάσουν στο τέλος από την τεράστια γελοιότητα και δολιότητα που έχουν θέσει το θέμα για να κρύψουν την αλήθεια κι όχι για να την εμφανίσουν. Αυτό είναι δεδομένο σε όλα τα site και όλες οι εφημερίδες βγάζουν μυθεύματα, κατασκευάζοντας σενάρια, παραποιώντας την αλήθεια και προσπαθώντας όλοι μαζί σαν μια μεγάλη συμμορία και σαν μια μεγάλη εγκληματική και τρομοκρατική οργάνωση που είναι τα κανάλια, οι πολιτικοί και τα δόγματα, να μας λένε συμμορία και όλες οι στοές και όλες οι λέσχες έχουν κατασκευαστεί με την ίδια τροπολογία. Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ο πλούτος των Ελλήνων και η πραγματική Δημοκρατία όπως εγκαθιδρύεται, γιατί εμείς θα εγκαθιδρύσουμε την πραγματική Δημοκρατία με ένα πραγματικό Αξιακό σύστημα Νομοτέλειας της ζωής μας και του βίου μας, όπως ως Πολιτεία και Κοινωνία πρέπει να είμαστε.

Αυτό είναι ένα μεγάλο «σπάσιμο» σε όλον τον πλανήτη, και στην ελληνική κοινωνία είναι η αλλαγή του τρόπου σκέψης κι όλοι αυτοί οι κατσαπλιάδες που είναι πάρα πολλά χρόνια παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά μαζί μου, βγάζοντας ψευδείς ειδήσεις, ψεύτικες, αλλοιώνοντας πάρα πολλά πράγματα πάνω στην ίδια μας την ζωή.

Δημοσιογράφος: Γιατί αποφασίσατε να κάνετε έναν Πολιτικό Φορέα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν αποφάσισα να κάνω εγώ Πολιτικό Φορέα. Οι Έλληνες έκαναν έναν Πολιτικό Φορέα κι ο Πολιτικός Φορέας έγινε τον Σεπτέμβρη του 2015 και έγινε με Εντολή και Διαταγή των Οργανισμών ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ που ήταν στα κατά τόπους δημοτικά διαμερίσματα γύρω στους 110 οργανισμούς τότε. Αυτοί έδωσαν Εντολή σε μένα να καταθέσω για τον Πολιτικό Φορέα του Έθνους με μια πραγματική Διακήρυξη με ένα πραγματικό Ανθρώπινο καταστατικό, γιατί έτσι θα το πω «ανθρώπινο», γιατί όλοι μιλάτε για ανθρωπιά και ανθρωπιά δεν υπάρχει. Αυτός είναι ο Άνθρωπος, το πώς θα είναι η Πολιτεία, ποιος είναι ο πολίτης, πώς θα παράγεται Πολιτισμός και πώς θα διοικούμαστε όλοι μαζί χωρίς να κάνει κακό ο ένας στον άλλον.

Ο Πολιτικός Φορέας έγινε από τους Έλληνες Αυτόχθονες, γιατί η Ε.ΣΥ σε κάθε τόπο, είναι Αυτόνομος Οργανισμός με δικό του καταστατικό, δικού του Συμβούλιο με Προεδρεύουσα Αρχή, οικονομικά στοιχεία και τα πάντα.

Έτσι λοιπόν όλοι μαζί στην Κεντρική Διοίκηση στον ίδιο στόχο και σκοπό, στο ίδιο καταστατικό, στην Απελευθέρωση της Ελλάδος και των Πολιτών.

Δημοσιογράφος: Φαντάζομαι ότι στις επόμενες εκλογές, θα κατέβετε.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα κατέβω εγώ, θα κατέβουν οι Έλληνες ως χείμαρρος και θα πάρουν την χώρα τους. Θα πάρουν την ζωή τους, θα πάρουν το κράτος τους, θα πάρουν όλη τους την Ελληνικότητα. Αυτό θα κάνουν οι Έλληνες!

Δημοσιογράφος: Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Γιατί να πιστέψει ο Έλληνας πολίτης σε εσάς κι όχι κάποιον άλλον.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τόση ώρα σας μιλάω ότι δεν είμαι εγώ, αλλά όλοι οι Έλληνες. Και εσείς μου λέτε να με πιστέψει; Έχω πει σε μια εκπομπή ότι είναι ηλίθιος αν με πιστέψει. Ηλίθιος! Από τις πίστες έφτασε ο κόσμος εδώ και σήμερα θα αφανιστεί. Αφανίζεται κι ο άνθρωπος και ο πλανήτης. Όποιος πιστεύει, δεν γνωρίζει. Όποιος πιστεύει, δεν ξέρει! Όποιος γνωρίζει, δεν πιστεύει. Πιστεύεις, όταν δεν γνωρίζεις. Όταν γνωρίζεις, δεν πιστεύεις!

Καλούμε τον Έλληνα να μάθει το δικαίωμα του… αλλά δεν μου αρέσει η λέξη «δικαίωμα», γιατί δικαιώματα έχουν οι σκλάβοι. Να μάθει τα δίκαια και τα δικά του, να μάθει την δύναμη του, να έρθει να παραλάβει τον πλούτο του και να έρθει να διοικήσει την Πολιτεία του με Αξιακά Πρωτόκολλα που αυτά είναι πραγματικά που θα καθοδηγήσουν και θα πάρουν την Πολιτεία τους.

Δημοσιογράφος: Κ. Σώρρα, νομίζετε ότι έπαιζε ρόλο η περιουσία, τα 600 δις που είπατε, στο ότι ξαφνικά προβληθήκατε τόσο πολύ; Έπαιξε αυτό ρόλο στον Πολιτικό Φορέα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ο Πολιτικός Φορέας είναι των Ελλήνων και τα 600 δις δεν είναι του Αρτέμη του Σώρρα. Είναι των Ελλήνων. Αλλά το οικονομικό θέμα είναι λυμένο. Δεν είναι οικονομικό το θέμα στην Ελλάδα. Είναι ο,τιδήποτε άλλο, αλλά όχι οικονομικό. Είναι θέμα τρόπου σκέψης, γιατί πάνε για Παγκόσμια Κυβέρνηση και παγκόσμια θρησκεία και είναι ένα μεγάλο κουμπί της ελίτ για να διαλύσουν το Έθνος των Ελλήνων και αυτό είναι το μεγάλο μέλημα της Νέας αλλά και της Παλιάς Τάξης Πραγμάτων αλλά κι όλων των δογματιστών κι όλων αυτών των μιασμάτων που διαλύουν την ανθρώπινη φύση.

Σήμερα ο πόλεμος είναι πολύ μεγαλύτερος από τον Οικονομικό. Ο πλανήτης είναι πλουσιότερος από ό,τι ήταν ποτέ και για αυτό είναι και παγκόσμια η κρίση. Είδατε ότι όλα τα κράτη είχαν χρέη. Είναι κρίση πολιτικής, αν το θέλετε, γιατί όλες οι βασιλείες, όλοι οι –ισμοί, κάποτε τελειώνουν όλα. Τα γευτήκαμε όλα, έχουμε ακόμα στο στόμα μας το αίμα των προγόνων μας, πτωχεύσεις, εταιρείες του τρόμου!

Ζούμε μια εποχή που ο πόλεμος μεταβιβάστηκε από το αίμα και πήγε στην τσέπη κι έτσι αυτοκτονείς μόνος σου. Όλος ο πλανήτης βιάζεται. Υπάρχουν χιλιάδες «φιλανθρωπικές» οργανώσεις. Στον ΟΗΕ, υπάρχουν χιλιάδες ανθελληνικές και απάνθρωπες οργανώσεις στον πλανήτη και δήθεν για να δώσουν αγάπη και λουλούδια, όταν ο πλανήτης βιάζεται και είναι όλος παραφύσει.

Ουσιαστικά, ζούμε σε ένα Αντιαξιακό σύστημα. Έχω γράψει και τις Αντι-Αξίες που αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα του πλανήτη.

Άρα, μην μου λέτε ότι το θέμα είναι οικονομικό.

Δημοσιογράφος: Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι οικονομικό όμως.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι κανένα οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος!

Δημοσιογράφος: Γιατί δεν είναι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί το έβαλαν οικονομικό. Απέδειξα ότι εκτός από τα 600 δις που είναι στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και δεν είναι πια δικά μου.

Άρα, λοιπόν όταν λέτε ότι ο Σώρρας έχει 600 δις, κάνετε λάθος. Έχω βγει και το έχω πει.

Όλα τα κανάλια προσπαθούν να βγάλουν ένα ψευτο-κροίσο, ένα λουστραρισμένο ανθρωπάκι όπως συνήθως κυκλοφορούν μεταξύ μας, εκκεντρικό, άμα το θέλετε… με κουστούμια με χρυσαφικά και σχεδιαγράμματα. Όποιος είναι ο πιο εκκεντρικός και πιο… φαίνεται σαν πυγολαμπίδα μέσα στον κόσμο, τον δείχνουν οι life style εκπομπές. Εντάξει, είναι μια δουλειά που θα τελειώσει κάποια στιγμή. Αυτά είναι για τσίρκο και δεν είναι για να βγαίνω…

Όμως, εσείς προσπαθείτε να με κάνετε Κροίσο και μεγιστάνα…

Δημοσιογράφος: Δεν προσπαθούμε εμείς.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αφήστε με να μιλήσω. Άλλωστε εγώ μιλάω για όλα τα κανάλια, οπότε η προσπάθεια σας αν ο Σώρρας έχει χρήματα, αν φοράει…. Αυτά είναι γελοιότητες, ενώ η δύναμη και η δυναμική είναι πολύ διαφορετική με αποτέλεσμα να ξέρουμε ότι δεν ήτανι οικονομικό το θέμα στην Ελλάδα και στον πλανήτη.

Είναι πολύ μεγαλύτερο και έχει πολύ βαθιές ρίζες. Είναι οι ρίζες που μας αφανίζουν και μας έφεραν σε αυτή την κρίση.

Απέδειξα τον Παγκόσμιο Πλούτο που είναι στα ταμεία της Ελλάδος, αλλά κι όλων των χωρών. Τα βιβλία του Παγκόσμιου Ταμείου υπογράφονται από τον ΟΗΕ, από την Παγκόσμια τράπεζα κι από όλα τα Παγκόσμια Δικαστήρια.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο ένας λογαριασμός στην Ελλάδα, γιατί οι λογαριασμοί περνάνε από την Βουλή μας και υπογράφονται από την Κυβέρνηση μας και υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Οικονομικών πάντα και ο Πρέσβης μας στον ΟΗΕ και καταχωρούνται κάθε χρόνο με 4%. Άρα και το 4% που παίρνουμε, δεν τα χρησιμοποιεί η Ελλάδα.

Ουσιαστικά η Ελλάδα δίνει αυτόν τον Παγκόσμιο Πλούτο, σε αυτά τα μεγάλα σιωνιστικά παιδιά να παίζουν με αυτά τα χρήματα και να μας αποδίδουν τον τόκο, σε αντίθετη περίπτωση, και ρωτώ όλους τους χρηματιστές και τους οικονομολόγους, με αυτά τα 115 τρις σε ένα λογαριασμό που είναι στον Ισολογισμό του 2007, του 2009 θα μπορούσε η Ελλάδα να είχε μια οικονομική και επιθετική πολιτική, όχι μόνο μέσα στην Ελλάδα, αλλά κι έξω από την Ελλάδα.

Έτσι δεν μας αφήνουν να εξελιχθούμε σε καμία περίπτωση. Θα είδατε κι ένα έγγραφο που αν θέλετε να σας το δώσουμε για να το παίξετε στην εκπομπή σας, αν θέλετε. Γιατί το θέμα είναι ότι κάνουμε μία ώρα εκπομπές και λέμε πολύ σημαντικά πράγματα και τα κανάλια βγάζουν ό,τι θέλουν!

Θα είδατε ότι στον Ισολογισμό της Ελλάδος τα 600 δις είναι μέσα. Αν δεν το έχετε δει, να σας το δείξουμε!

Δημοσιογράφος: Άρα, υπάρχουν τα 600 δις.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό ξεπεράστηκε….

Δημοσιογράφος: Γιατί εχθές βγήκε στην δημοσιότητα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν με ενδιαφέρει τι βγήκε στην δημοσιότητα. Ξεπεράστε το αυτό!

Δημοσιογράφος:… ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί δεν υπάρχουν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν με νοιάζει κάθε ξεφτίλας, κάθε ανόητος, κάθε εγκάθετος….

Δημοσιογράφος: Αυτές τις απαντήσεις τις έδωσαν οι διοικήσεις των τραπεζών.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ….κάθε ανόητος, κάθε εγκάθετος, κάθε στοατίτης, δεν με νοιάζει τι λέει. Δεν με νοιάζει. Όποιος το είπε, είναι εγκάθετος, στοατίτης, γελοίος. Τελείως κλόουν!!! Από εκεί και πέρα λοιπόν, δεν μιλάμε για τα 600 δις. Μπορεί να μην ξέρετε και τι λέτε κιόλας….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μπορώ να συνεχίσω σε παρακαλώ πολύ…

Δημοσιογράφος: Μου δημιουργείτε απορίες που είμαι υποχρεωμένη δημοσιογραφικά να σας ρωτήσω….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κάτι άλλο λέτε…. Δεν ξέρω γιατί λέτε…

Δημοσιογράφος: Τα 600 δις υπάρχουν αυτή την στιγμή σε συγκεκριμένους λογαριασμούς όπως έχετε πει ότι υπάρχουν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να τελειώσω; Είσαι δημοσιογράφος, αντί να καταλάβεις το οικονομικό και τραπεζικό σύστημα, κάνεις ένα ρεπορτάζ κι άσε τα υπόλοιπα. Τώρα, αν εσύ θέλεις να γίνεις και μαθηματικός κι εκείνο και το άλλο, δεν γίνεται…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι πολύ συγκεκριμένο το δημοσιογραφικό υλικό. Οι δικοί σας λογαριασμοί δεν υπάρχουν…. εσείς που ξέρετε από αυτά… υπάρχουν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το ξαναπάμε πάλι; Βρες κάτι άλλο από τα 600 δις. Δεν μιλάμε για τα 600 δις. Μάλλον, να το πάμε αλλιώς. Δείξε μου το δημοσιογραφικό υλικό….

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να σας το δείξω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δείξε μου για να το καταλάβουμε….

Τι είναι αυτό;

Δημοσιογράφος: Είναι του Ελεύθερου Τύπου, είναι οι τραπεζικοί λογαριασμοί Σώρρα, είναι οι απαντήσεις των τραπεζών….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η πηγή είναι ο Ελεύθερος Τύπος;

Δημοσιογράφος: Εδώ υπάρχουν οι απαντήσεις, τις έχει ντοκουμέντο ο Ελεύθερος Τύπος ότι δεν υπάρχουν αυτοί οι λογαριασμοί.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Από πού είναι οι απαντήσεις αυτές;

Δημοσιογράφος: Από την Εθνική και την Αγροτική Τράπεζα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μου κάνετε πλάκα; Αυτά μιλάνε για τα 600 δις; Είσαι και εκτός θέματος…. Αυτό γιατί μιλάει; Για τα 600 δις;

Δημοσιογράφος: Ότι δεν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί για τα 600 δις….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ μιλάει για τα 600 δις;

Δημοσιογράφος: Το βλέπετε τον τίτλο. Μιλάει για τα 600 δις.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό δηλαδή λέει για τα 600 δις;

Δημοσιογράφος: Μα, σας εξηγώ. Θέλετε να σας διαβάσω όλο το άρθρο; Αφήστε το δημοσίευμα….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, γιατί έχει σημασία να καταλάβει ο πολίτης. Εδώ λοιπόν μιλάει για τα 600 δις;

Δημοσιογράφος: Ναι.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ψεύδεσθε! Το διαβάσατε και είσαστε και δημοσιογράφος. Ψεύδεσθε ότι εδώ δεν λέει για τα 600 δις.

Δημοσιογράφος: Γιατί; Λέει ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ δεν λέει για 600 δις. Συνεχίζουμε;

Δημοσιογράφος: Τι λέει κατά την γνώμη σας;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ξέρω! Εδώ δεν λέει για τα 600 δις. Εσείς στηρίζετε ότι λέει για τα 600 δις;

Δημοσιογράφος: Λέει για τους λογαριασμούς που λέτε ότι έχουν κατατεθεί τα 600 δις.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητοί μου δημοσιογράφοι, αν δεν καταλάβετε εσείς….

2Ο ΜΕΡΟΣ

Δημοσιογράφος: Πάμε να βγάλουμε μια άκρη;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό πάμε να κάνουμε! Εδώ δεν λέει για τα 600 δις, αλλά αν εσείς είσαστε σίγουρη ότι λέει για τα 600 δις, ψεύδεσθε.

Δημοσιογράφος: Πείτε μου παρακάτω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν λέει για τα 600 δις. Λέει γελοιότητες!

Δημοσιογράφος: Για ποιους λογαριασμούς μιλάει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ξέρω! Για της μάνας του και για της πεθεράς του! Εδώ δεν λέει για τα 600 δις.

Δημοσιογράφος: Εσείς όταν βάλατε τα 600 δις στην κυβέρνηση του Σαμαρά…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είδατε ότι δεν καταβαίνετε;

Δημοσιογράφος: Ακούστε με λίγο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν πάμε εκεί! Λέει εδώ για τα 600 δις;

Δημοσιογράφος: Ακούστε με λιγάκι. Να το ξεδιαλύνουμε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είδατε ότι δεν καταλαβαίνετε;

Δημοσιογράφος: Μα αφήστε με λιγάκι…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ λοιπόν δεν λέει για τα 600 δις. Εδώ ο Ελεύθερος Τύπος ο εγκάθετος μιλάει για της μάνας του, της πεθεράς του και δεν μιλάει για τίποτα άλλο! Εδώ μέσα δεν λέει για 600.

Δημοσιογράφος: Εσείς καταθέσατε τα 600 δις σε ένα τραπεζικό λογαριασμό. Σωστά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Λοιπόν, άκου λοιπόν! Ούτε να διαβάζετε δεν ξέρετε.

Σας προσβάλλω τώρα επίσημα. Ψεύδεσθε και είσαστε και γελοίοι στο μυαλό.

Εδώ δεν λέει για τα 600 δις. Είσαστε τόσο εγκάθετοι…, γιατί αν δεν είσαστε εγκάθετοι….

Δημοσιογράφος: Μα, σας κάνω μια συγκεκριμένη ερώτηση….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι ερώτηση να μου κάνεις; Πάλι θα έχεις απορία…. άκου λίγο να καταλάβεις…. Μα διαβάζεις ένα δημοσίευμα…

Δημοσιογράφος: Αφήστε το αυτό! Μου είπατε να σας δείξω το δημοσίευμα…. Εγώ δεν επικαλέσθηκα το δημοσίευμα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, είπες ότι λένε τα κανάλια για αυτό….

Δημοσιογράφος: Αφήστε το δημοσίευμα… να κοιτάξτε τα έγγραφα… αφήστε τι γράφει ο δημοσιογράφος έχει πάρει κάποια έγγραφα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θέλεις να μάθεις τώρα; Έχουμε δύο περιπτώσεις… άκουσε με λίγο.

Είσαστε γελοίοι όλοι οι δημοσιογράφοι. Σας προσβάλλω όλους επίσημα!!

Έχετε δύο περιπτώσεις: Ή να είσαστε τελείως γελοίοι, τελείως ανεγκέφαλοι, ή να είσαστε τελείως προδότες και εγκάθετοι. Ακόμα και αυτά που λέτε και στον ίδιο σας τον εαυτό.

Το δημοσίευμα αυτό, δεν λέει για τα 600 δις.

Αυτό το δημοσίευμα έρχεται και λέει για τους Παγκόσμιους Λογαριασμούς – για αυτό είναι τόσο ζώα όλοι και οι δημοσιογράφοι και οι εγκάθετοι- λέει για τους Παγκόσμιους Λογαριασμούς.

Οι Παγκόσμιοι Λογαριασμοί είναι των Ελλήνων και είναι δημοσιευμένοι παντού. Σε κάθε τράπεζα. Και λένε τα ζώα αυτά ότι οι λογαριασμοί των Παγκόσμιων Ταμείων στην Εθνική τράπεζα κτλ. δεν ισχύουν!! Τους λέω ότι είναι τόσο γελοίοι, εγκάθετοι, προδότες, δολοφόνοι του Ελληνικού λαού.

Δημοσιογράφος: Οι λογαριασμοί ισχύουν ή δεν ισχύουν;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όλοι οι λογαριασμοί ισχύουν και είναι τόσο γελοίοι, τόσο εγκάθετοι και τόσο προδότες σε μια αποστολή Γενοκτονίας του ελληνικού μου λαού που βγάζουν κατάπτυστα δημοσιεύματα.

Άρα, λοιπόν δεν λέει για τα 600 δις….

Δημοσιογράφος: Αφήστε τα 600….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ά, τώρα «αφήστε τα»;

Δημοσιογράφος: Αυτά είναι για τα 3 τρις, ας πούμε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ούτε αυτά, ήρθες ανενημέρωτη να κάνεις την εκπομπή.

Εδώ μιλάει για τα 115 τρις που είναι στους Παγκόσμιους Καταπιστευματικούς Λογαριασμούς.

Δεν μπορείς να κάνεις ερώτηση, αν δεν έχεις γνώμη και γνώση!

Δημοσιογράφος: Ακούστε με λιγάκι…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα ακούσεις τι λέει εδώ; Θα κάνεις την ερώτηση, χωρίς καν να ακούσεις; Να τελειώσω και να μου κάνεις την ερώτηση.

Άρα, εδώ λοιπόν αυτά τα κατάπτυστα γελοία παιδιά, πιάνουν τους Παγκόσμιους Λογαριασμούς είναι δημοσιευμένοι στην Κυβέρνηση, δηλαδή είναι δημοσιευμένοι και στην Κυβέρνηση και στον ΟΗΕ και λένε ότι δεν υπάρχουν! Και κοιτάξτε τις απαντήσεις….

Δημοσιογράφος: Δεν το λένε οι δημοσιογράφοι, το λένε οι τράπεζες. Λέει η τράπεζα εδώ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δείξε μου την τράπεζα. Εδώ δεν λέει τίποτα… μην μου λες «εδώ»! Εδώ δεν υπάρχει να διαβάσεις τίποτα.

Το χαρτί της τράπεζας το έχεις παιδί μου;

Δημοσιογράφος: Να το εδώ, αυτά τα τρία….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μην μου λες «αυτό» , αυτό δεν διαβάζεται. Είναι κουτσουλιά από περιστέρι.

Δημοσιογράφος: Άρα λέτε ότι οι λογαριασμοί ισχύουν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μια χαρά ισχύουν!

Δημοσιογράφος: Άρα, είναι αυτή η απάντηση!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και το κεφάλι θα τους το κόψουν οι ίδιοι οι λογαριασμοί και η Αλήθεια.

Βέβαια, εδώ που το βάζει δεν το διαβάζει κανένας και από κάτω γράφει τα σχόλια του ο κάθε ξεφτίλας

Δημοσιογράφος: Αυτό το δημοσίευμα λέει ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν υφίστανται.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ενδιαφέρει τι λέει αυτός ο άνθρωπος, αν έχει πάρει χάπια, αν είναι άρρωστος ή αν είναι πληρωμένος, αλλά είναι απλώς γελοίος;

Δημοσιογράφος: Υπάρχουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί αυτοί; Θέλω να μου δώσετε μια απάντηση σε αυτό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί να με πιστέψεις εμένα;

Είναι δημοσιευμένοι από τον ΟΗΕ και από τους κυβερνώντες σου. Γιατί ρωτάς εμένα; Όταν είναι υπογεγραμμένοι από τους κυβερνώντες σου, από τον ΟΗΕ κι από όλους τους Παγκόσμιους Θεσμούς. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΜΕΝΑ; Και γιατί να πιστέψεις τον κάθε εγκάθετο κερατά προδότη της χώρας μου; Όταν είναι υπογεγραμμένοι….

Δημοσιογράφος: κ. Σώρρα όμως να κάνω μια ερώτηση;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα κάνεις ερώτηση για τα 600 δις που δεν υπάρχουν εδώ …

Δημοσιογράφος: Τα 600 δις είναι μέσα στα 115 τρις, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ; Τι είπες τώρα;

Δημοσιογράφος: Τα 600 δις είναι μέσα στα 115, στο σύνολο…δεν είναι μέρος του συνόλου των 115;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι παιδί μου!

Δημοσιογράφος: Είναι άλλα τα 600 δις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια!

Δημοσιογράφος: Ένα λεπτό!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Α, είδες τώρα;

Δημοσιογράφος: Διάβασα αυτά που διαδίδουν. Για αυτό είμαστε εδώ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα το ξεδιαλύνουμε λοιπόν εδώ, στην εκπομπή στον αέρα… πάμε λοιπόν! Δηλαδή τι σχέση έχουν τα 600 με τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα. Τι σχέση έχουν τα 600, ή Ανατολή και τα Παγκόσμια Ταμεία;

Δημοσιογράφος: Αφήστε με να κάνω την ερώτηση. Εδώ μιλάμε ότι έχουμε 115 δις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τρις που είναι του Ελληνικού Δημοσίου που είμαστε εμείς, τα οποία είναι υπογεγραμμένα από τις Παγκόσμιες Κυβερνήσεις, από τον ΟΗΕ και από την κυβέρνηση σου.

Άρα, δεν έχουν να κάνουν με τον Σώρρα αυτά.

Δημοσιογράφος: Τα 600 δις τα έχετε καταθέσει σε έναν τραπεζικό λογαριασμό. Σωστά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σε costudial account, ένας ειδικός λογαριασμός που έχω καταθέσει το ομόλογο υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας στην MONTREAL BANK.

Δημοσιογράφος: Α, είναι του Καναδά….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι του Καναδά, εσύ τα λες αυτά…

Δημοσιογράφος: Είναι στον Καναδά, ήθελα να πω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Στην MONTREAL είναι η κατάθεση των ομολόγων…

Δημοσιογράφος: Ναι η κατάθεση των ομολόγων είναι στην MONTREAL BANK στον Καναδά. Σωστά;

Και τα οποία είναι στην διάθεση του Ελληνικού Κράτους.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία. Άσε το Ελληνικό κράτος. Είναι συγκεκριμένος ο λογαριασμός που άνοιξα…

Δημοσιογράφος: Άρα, δεν υπάρχει λογαριασμός, για να καταλάβει ο κόσμος, αυτό που λέει το δημοσίευμα….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: «Για να καταλάβει ο κόσμος, αυτό που λέει το δημοσίευμα…» τον μπερδεύεις τον κόσμο! Εκτός αν είναι η ιδιότητα σου, ή δεν μπορείς να αντιληφθείς.

Δημοσιογράφος: Δεν τον μπερδεύω εγώ. Τώρα το ξεδιαλύνουμε.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ το δημοσίευμα μιλάει για κάτι άλλο. Εδώ δεν μιλάει για 600 δις. Το αν το 600 δις είναι στην MONTREAL και στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και το πώς βγήκε η απόφαση κτλ. είναι μια άλλη διαδικασία.

Αυτό το δημοσίευμα είναι κάτι άλλο. Αυτό όλου του Ελληνικού λαού που είναι κάθε χρόνο. Δηλαδή, αυτό δημοσιεύεται κάθε χρόνο, δεν είναι τώρα! Και αυτούς τους λογαριασμούς των τραπεζών δεν τους έβγαλε ο Σώρρας, είναι από τα Παγκόσμια Ταμεία στον Παγκόσμιο Ισολογισμό που είναι όλων των χωρών.

Άρα, αυτά τα βιβλία που τα βάζουμε στα σχετικά των Εξωδίκων Εντολών μας, φαίνονται ότι είναι από το Παγκόσμιο Σύστημα, δεν το πήραμε εμείς και το βγάλαμε! Καταλάβατε;

Άρα, κοιτάξτε τι κάνει εδώ ο δημοσιογράφος, γιατί αυτή είναι η δουλειά του…

Δημοσιογράφος: Να το ξεδιαλύνουμε! Αυτό σας λέω! Άρα, τα 600 δις δεν είναι κατατεθειμένα σε Ελληνική Τράπεζα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σήμερα θα έπρεπε μια Αρχή αυτή της χώρας να πιάνει την εφημερίδα αυτού του δημοσιογράφου… γιατί στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ να ξέρετε, με αυτό το δημοσίευμα θα σε έβαζα φυλακή!

Εάν γράψεις ο,τιδήποτε που δεν στέκεται και δεν μπορείς να το αποδείξεις, θα σε έβαζα στην φυλακή. Θα σε σκίσω, γιατί διαλύεις τον κόσμο, χειραγωγείς την κοινή γνώμη.

Σήμερα όμως όλο το παρακράτος είναι μαζί με αυτά τα παιδιά και τώρα έρχεσαι εσύ να μιλήσω για αυτό το δημοσίευμα και δεν ξέρεις, γιατί μιλάμε..

Δημοσιογράφος: Όχι, «δεν ξέρω γιατί μιλάμε». Θέλω να διευκρινίσουμε στον κόσμο ότι αυτά τα 600 δις δεν είναι κατατεθειμένα σε Ελληνική τράπεζα, άρα το δημοσίευμα δεν μιλάει για αυτά….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, αλλά έχει σημασία να του πεις ότι το δημοσίευμα παιδί μου μιλάει για τα 115 τρις του ελληνικού λαού. Όσο δικά μου είναι, είναι και δικά σου.

Από αυτά τα χρήματα, από εκείνους τους λογαριασμούς, έχουμε εγγυηθεί και είναι μια πολύ ειδική διαδικασία.

Όλοι παίρνουν χρήματα. Αν είχατε αφιερώσει ώρα στο ρεπορτάζ και ερχόσασταν στα γραφεία μας θα βλέπατε πάρα πολλά στοιχεία. Θα βλέπατε από αυτούς τους λογαριασμούς, η κυβέρνηση σου παίρνει χρήματα όποτε θέλει. Δηλαδή, με ΦΕΚ το κάνει, γιατί η Κυβέρνηση που δεν είναι το ίδιο το Κράτος δεν μπορεί διαφορετικά. Κράτος είναι ο Δήμος που είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δεν είναι η κυβέρνηση, οι εκλεγμένοι οι οποίοι συντηρούν αυτό το καθεστώς.

Άρα, για να βγάλουν χρήματα, το κάνουν με ΦΕΚ. Μπορώ να σου αποδείξω με ΦΕΚ ότι η κυβέρνηση παίρνει χρήματα και δίνει στο ΔΝΤ που μετά αυτό θα τα δώσει σε σένα.

Υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία με πάρα πολλές αλήθειες που αν θέλετε, πρέπει να τις μάθετε, είναι πολύ εξειδικευμένα το πώς γίνεται.

Άρα, δεν μπορεί να στέκεται στην αμάθεια ο καθένας και από την άλλη να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό. Αυτά θα βγουν από τα χρήματα του Ελληνικού λαού και δεν είναι μόνο αυτός ο λογαριασμός. Είναι κι άλλοι λογαριασμοί. Έβγαλα έναν και έχουν θορυβηθεί.

Και μια μέρα είπα στον Θέμο: «Αν βγεις έξω και ρωτήσεις πόσα δις έχει το τρις δεν ξέρει κανένας. Όλοι ξέρουν πόσος είναι ο μισθός τους και λίγο παραπάνω…» κι έκαναν μια εκπομπή που ρωτούσαν τους πολίτες πόσα δις έχει το τρις. Είναι πολύ γελοία τα πράγματα και πολύ χαμηλό το επίπεδο του κόσμου.

Αυτά όμως τα λεφτά τα υπογράφουν οι κυβερνήσεις σου κάθε χρόνο, άσχετα, αν δεν μιλάει κανένας. Ξέρουν για τι μιλάμε, ξέρουν τι είναι, άρα, δεν υπάρχει θέμα οικονομικό στην Ελλάδα, ούτε θέμα των 600 δις.

Δημοσιογράφος: Αφού δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, γιατί ήρθατε εσείς και είπατε ότι «εγώ δίνω τα 600 δις»;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για να σφάξω όλο αυτό…. Μα σας είπα, τα 600 δις ήταν…. τα πήραν ποτέ; Είχα βάλει στην αρχή κάποιους όρους, μετά τους έβγαλα. Γιατί δεν τα πήρατε;

Δημοσιογράφος: Γιατί μπορεί να πει κάποιος ότι δεν υπάρχουν!

Α . ΣΩΡΡΑΣ: Άσε! Δεν μας νοιάζει τι λέει ο καθένας. Όταν κανείς μιλάει μαζί μου κι όποιο κανάλι μιλάει με μένα, θα πρέπει να ξέρει για τι μιλάει. Όταν υπάρχουν αποφάσεις και μιλάει το κράτος και οι Θεσμοί, εκεί δεν μιλάει κανένας. Όλες αυτές οι γελοιότητες «να αποφανθεί η Δικαιοσύνη και να πει η Δικαιοσύνη», όλες αυτές είναι γελοιότητες. Κατσαπλιάδες! Κοτσαμπάσηδες! Δεν έχουν φύγει οι κοτσαμπάσηδες ακόμα. Στην Μάνη εδρεύουν οι κοτσαμπάσηδες και έχει πολλούς η Μάνη. Άρα, λοιπόν πρέπει να προσέχουμε τι λέμε.

Ο Υπουργός της Δικαιοσύνης σε επερώτηση της βουλής, «τι ακριβώς γίνεται με τον κ. Σώρρα», έβγαλε ένα έγγραφο να σας το δώσω και λέει: «μια χαρά, δεν κάνει τίποτα παράνομο».

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ; ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!

Δημοσιογράφος: Είναι χθεσινό. Για αυτό σας το έφερα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και να ήταν μπαγιάτικο, ό,τι και να είναι, δημοσίευμα είναι! Γιατί η πηγή της τηλεοράσεως δεν έχει καμία εγκυρότητα.

Δημοσιογράφος: Εγώ είμαι υποχρεωμένη να σας ρωτάω κάποια πράγματα και να τα διευκρινίζουμε.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αφήστε τώρα για το τι είσαι υποχρεωμένη. Δεν είσαι υποχρεωμένη για τίποτα. Και για να ξέρετε, η υποχρέωση δεν είναι καθήκον. Υποχρέωση έχεις να κάνεις ό,τι ερώτηση γουστάρεις για να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσιογράφος: Και εσείς απαντάτε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, Υποχρέωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις κάτι υποχρεωτικά. Το Καθήκον όμως πρέπει να το κάνεις.

Καθήκον σου όμως είναι να ενημερώσεις τον κόσμο με αληθή και πραγματικά στοιχεία.

Άρα, αν το καθήκον σου είναι αυτό, κάνε το με στοιχεία κι άσε την υποχρέωση στην άκρη.

Γ ΜΕΡΟΣ

Δημοσιογράφος: Εγώ δεν είμαι δικαστής… Έχετε απάντηση; Τι απάντηση έχετε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ότι το πάει στην Γενική Γραμματεία Εσόδων.

Δημοσιογράφος: Για είσπραξη…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να εκτελέσει διαταγές…

Δημοσιογράφος: Πότε έγινε αυτό; Στις 9-5-2016!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το πάει για είσπραξη.

Δημοσιογράφος: Μάλιστα. Και δεν έχει φτάσει ακόμα! Γιατί δεν έχουν εισπράξει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εμένα ρωτάς; Ρώτα, δημοσιογράφος, τράβα και ρώτα τους.

Δημοσιογράφος: Όχι, δεν αποδέχεστε όταν οι δημοσιογράφοι βγάζουν πράγματα, από ό,τι βλέπω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι να κάνω;

Δημοσιογράφος: Δεν μας αποδέχεστε εμάς τους δημοσιογράφους.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τις ψευτιές σας και τις ηλιθιότητες σας;

Δημοσιογράφος: Το ίδιο θα λέγανε αν βγάζαμε για το κράτος…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τις ψευτιές σας και τις γελοιότητες σας;

Δημοσιογράφος: Πήρατε τηλέφωνο γιατί δεν τα έχουν εισπράξει αυτά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να πάρω τηλέφωνο;

Δημοσιογράφος: Κάνατε μια Εξώδικη –δήλωση…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν έκανα Εξώδικη δήλωση…

Δημοσιογράφος: Εδώ έτσι λέει… (στην απάντηση που κοινοποίησε ο Τσίπρας στην Εξώδικη- Εντολή Εξουσιοδότηση- Διαταγή του Αρτέμη Σώρρα προς αυτόν)

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν με νοιάζει τι λέει, αυτό το διάβασες τι λέει;

Δημοσιογράφος: Μα, δεν σας νοιάζει το ένα, δεν σας νοιάζει το άλλο, είναι επίσημο έγγραφο του κράτους…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Α, τώρα είναι επίσημο; Είναι επίσημο. Εκεί μέσα τι ρώτησα εγώ;

Δημοσιογράφος: Δεν το έχω διαβάσει! Όταν το διαβάσω θα σας το πω. Δεν έχω γνώση!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ωραία! Άρα, μην έχεις άποψη. Εδώ λοιπόν δίνω ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΔΙΑΤΑΓΗ.

Δημοσιογράφος: Για τα 600 δις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι! Διάβασε το!

Δημοσιογράφος: Μα, μου δίνετε ένα τόμο! Ρωτάω λοιπόν για να καταλάβει ο κόσμος.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ωραία, να σας το διαβάσω λίγο…

Δημοσιογράφος: Μην μου το διαβάσετε όλο! Μια περίληψη θέλω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι η Διαταγή… σας είπα πριν!

Δεν θυμάστε τι σας είπα πριν. Δεν είναι ότι δεν θυμάστε! Επίτηδες το κάνετε.

Είπα πριν και θα το ξαναπώ ότι έδωσα ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ να πάρει τα 27 δις που χρωστάω στην Εφορία και να ξεχρεώσει κάθε Ελληνικό ΑΦΜ από κεφάλαια πολύ συγκεκριμένα.

Δημοσιογράφος: Πώς θα πάρει 27 δις; Εσείς τα χρωστάτε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι. Ωραία! Πρέπει να το διαβάσετε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Δημοσιογράφος: Βοηθείστε με! Δηλαδή εσείς χρωστάτε 27 δις στην εφορία, επειδή δεν έχετε πληρώσει φόρους. Σωστά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μου έχει βγάλει, η Εφορία, το Υπουργείο Οικονομικών να πληρώσω 27 δις ευρώ φόρο από 8 μετοχές της Ανατολής που τις έκανα δωρεά σε δύο Μη Κυβερνητικές.

Δημοσιογράφος: Α, είναι από τις μετοχές της Ανατολής που σύμφωνα με καταγγελίες στο ΣΤΑΡ τηλεφωνικά ότι τις έχετε αγοράσει 15 ευρώ από το Μοναστηράκι.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σοβαρέψου λίγο! Έγινε καταγγελία στο ΣΤΑΡ;

Δημοσιογράφος: Ναι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είχατε βάλει καμία γύφτισσα να πάρει τηλέφωνο εσείς;

Δημοσιογράφος: Εμείς δεν βάζουμε κανέναν.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εντάξει, ξεφτιλίζεστε…άμα τώρα λέει το κανάλι…

Δημοσιογράφος: Σας λέω τι μας λένε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άσε μας μωρέ τι σου λένε!

Δημοσιογράφος: Να σας πω κάτι. Θεωρείτε ότι εμείς δεν κάνουμε άλλη δουλειά και βάζουμε να μας παίρνουν τηλέφωνο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί; Έχετε άλλη δουλειά να κάνετε; Κάνετε κάποια δουλειά… τι να σου πω μωρέ…όταν είσαι δημοσιογράφος από ένα κανάλι και μου λες ότι έχουμε καταγγελία, η νόηση πέφτει τόσο χαμηλά που δεν είναι καν για να βγαίνει σε κανάλι τίποτα…

Δημοσιογράφος: Να ρωτήσω κάτι.. γιατί ο κ. Αλέξανδρος Στεφανόπουλος σας έκανε μήνυση για εγκληματική οργάνωση;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποιος είναι ο κ. Στεφανόπουλος; Εμένα ρωτάτε;

Δημοσιογράφος: Σε σας έκανε μήνυση!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ρωτήστε για μένα τώρα, που θα λέμε για τον Στεφανόπουλο…δεν ξέρω κανέναν Στεφανόπουλο.

Δημοσιογράφος: Μα σε εσάς κάνει μήνυση!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, δεν τον ξέρω!

Δημοσιογράφος: Πήγε στον Άρειο Πάγο, κατέθεσε προχθές!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και είσαι και δημοσιογράφος;

Δημοσιογράφος: Σας ρωτάω, τον ξέρετε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σε ρωτάω: είσαι δημοσιογράφος; Πριν δεν απάντησα όχι;

Δημοσιογράφος: Όχι! Ωραία! Σήμερα, γιατί σας κάνει μήνυση;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σήμερα ξεφτιλίζομαι καν που μιλάω…

Δημοσιογράφος: Εγώ ξεφτιλίζομαι. Πιστέψτε με…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πραγματικά, ξεφτιλίζομαι που κάθομαι και μιλάω εδώ πέρα…

Δημοσιογράφος: Με υποτιμάτε,..,.,

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ….

Άκου για να καταλάβεις, επειδή είσαι τελείως ανενημέρωτη. Με ρωτάς, αν ξέρω τον Στεφανόπουλο και απάντησα ότι δεν τον ξέρω. Από την άλλη όμως μου είπες…

Δημοσιογράφος: Μου απαντήσατε ότι δεν το ξέρετε. Άρα, βγήκε ένας τρελός πήγε στον Άρειο Πάγο και έκανε μήνυση… Αυτό μου λέτε, ότι είναι τρελός…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τρίτη φορά που το λες… ξέρεις τι είπες τώρα; Είσαι δημοσιογράφος. Δεν σε υποτιμώ.

Έχεις ρίξει κάτω τον εαυτό σου και τον ποδοπατάς.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ;

ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: κ. Σώρρα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ‘κ. Σώρρα» τώρα… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ;

Δημοσιογράφος: Ξανά.. πήγε ο άνθρωπος στον Άρειο Πάγο και κατέθεσε εναντίον σας μήνυση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Λοιπόν, κοίταξε! Εσύ δεν μπορείς να κάνεις εκπομπή με μένα… στον Άρειο Πάγο λέει…

Δημοσιογράφος: Στον Άρειο Πάγο και έχουμε και δηλώσεις κι απέξω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είδες που δεν καταλαβαίνεις; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΣΑΣ ΛΕΩ: ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Πηγή

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.