Gallery

Δεν είναι τεχνικό το πρόβλημα αλλά πολιτικό ο Δήμος έκοψε το ρεύμα γιατί πονάει η αλήθεια

Δεν είναι τεχνικό το πρόβλημα αλλά πολιτικό ο Δήμος έκοψε το ρεύμα γιατί πονάει η αλήθεια

Η Ελλήνων Συνέλευσις τηρεί το καθήκον της απέναντι στους Έλληνες πολίτες ενημερώνοντας τόσο σε Εθνικό επίπεδο απέναντι στους κομματικούς μηχανισμούς όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο απέναντι σε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που κινεί κυβερνήσεις , Ευρωπαϊκές επιτροπές και την ίδια μας την ζωή.

Η βασική μας ιδιότητα είναι Έλληνες πολίτες και ως πολίτες οπλίτες οφείλουμε να προστατεύουμε την πολιτεία διότι το διακύβευμα για τις επόμενες γενιές, που εμείς θα τις φέρουμε και φέραμε – ενσαρκώσαμε , είναι η ίδια η πολιτεία γιατί χωρίς πολιτεία δεν υπάρχει πολίτη και χωρίς πολίτη δεν υπάρχει πολιτισμός.

Αυτή η αλληλένδετη σχέση έχει ρηγματωθεί από κομματικούς μηχανισμούς που φρόντισαν τα τελευταία 200 έτη να διαιρέσουν , χωρίσουν , διασπάσουν και εχθρέψουν τους πολίτες μεταξύ τους.

Η πλατεία στην οποία μιλάμε φτιάχτηκε με δεξιό χρήμα; Ο πεζόδρομος φτιάχτηκε με χρήμα κεντρώο; Η παραλία και μαρίνα φτιάχτηκε από αριστερούς; Όταν πηγαίνουμε στο νοσοκομείο μας ζητούν εκλογικό βιβλιάριο; Όταν γράφουμε τα παιδιά μας στο σχολείο μας ρωτούν τί ψηφίζουμε;

Αντιλαμβάνεστε ότι το σύνολο της πολιτείας ζει, αναπτύσσεται και υπάρχει μόνο από τον πολίτη και πρέπει να επανέλθει στα δικά του χέρια. Είναι άδικο ο πολίτης να παράγει πλούτο και ιδιωτικές εταιρείες να κλέβουν την ενέργειά του.

Μετά από 43 χρόνια στην Ε.Ε. δεν βρέθηκε ένας κομματικός μηχανισμός , ένας Ευρωβουλευτής των κομμάτων να μιλήσει στην Ελλάδα πως ως κράτος κατέβαλε 587 τόνους χρυσό ως ιδρυτικό κεφάλαιο σε λογιστικές μονάδες όπου η κάθε μονάδα ισοδυναμεί με 0,08 γραμμάρια χρυσού.

Δεν μίλησε ποτέ ένας κομματικός μηχανισμός να πει πως 3 ανακεφαλαιοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κάτι περισσότερο από 495 τόνους χρυσού πάλι σε λογιστικές μονάδες. Η Ελλάδα έχει καταβάλει στην Ε.Ε. περισσότερους από 1080 τόνους χρυσό γιατί είναι συνέταιρος έχοντας υποχρεώσεις και δικαιώματα.

Δεν μας τα ανέφερε ποτέ κανένας διότι θα αντιλαμβανόμασταν πως έχουμε δίκαια και δεν είμαστε οι φτωχοί της Ε.Ε. όπως θέλουν να αισθανόμαστε. Σύμφωνα με το κοινοπρακτικό ένταξής μας στην Ε.Ε. από το 1987 και μετά καταβάλουμε στο ακέραιο τον ΦΠΑ δηλαδή το ¼ του τζίρου της χώρας.

Κάθε χρόνο 1,36% του ΑΕΠ ως τακτική εισφορά και έκτακτη ότι οριστεί. Δεν μας ταίζει όμως η Ε.Ε. παρότι δίνει 4,5 με 5 δις.

Μας «έσωσαν» οι επιδοτήσεις. 43.500 τόνους καπνό η Ελλάδα πριν την Ε.Ε. και 20.000 τόνοι το 2016. Δεύτεροι σε αλιεία πριν την Ε.Ε. , και 8οι τώρα. Μας «έσωσαν» οι ποσοστώσεις. Πετάγαμε φρούτα διότι παρήγαμε περισσότερο απ’ όσο μας επέτρεψε η Ε.Ε.

Χύναμε το γάλα και θανατώναμε βοοειδή διότι παρήγαμε 1.500.000 τόνους αγελαδινό γάλα η Ε.Ε. μας επέβαλε 780.000. Έπειτα ξεκίνησαν οι επιδοτήσεις για εκρίζωση των ελιών, των αμπελιών και μας επιδοτούν να εγκαταστήσουμε φωτοβολταϊκά και μετά λένε πως ο Έλληνας δεν παράγει κουνώντας μας το δάχτυλο ενώ όλοι αυτοί συνεργαζόμενοι με τα κομματικά παιδιά που στέλνουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμφώνησαν να μην παράγει ο Έλληνας.

Πανευρωπαϊκά 400.000 τόνοι καπνού , 160.000 τόνοι το 2016. Αυτό συμβαίνει γιατί το εγχώριο προϊόν θα μπορούσε να είναι φθηνό, έξω από μηχανισμούς καρτέλ super market.

Όμως πηγαίνουμε σε συγκεκριμένο εμπόριο με καρτέλ όπως η CVC άμεσα συνδεδεμένο με την οικογένεια Μητσοτάκη που διαχειρίζεται super market σε όλη την Ευρώπη. Διέλυσαν τον Έλληνα επιχειρηματία ώστε να εξαγοράσει την επιχείρησή του μία πολυεθνική Α.Ε. πάλι με δικά μας λεφτά γιατί όλοι παίρνουν δάνεια από την ΕΚΤ η οποία δανείζεται με εγγύηση τον Ευρωπαίο πολίτη. Άρα πάλι μόνο ο πολίτης έχει χρήματα.

Σήμερα έχει αγοράσει τον μισό πρωτογενή τομέα και αλλάζει τις τιμές στα ράφια κατά το δοκούν. Δεν την ενδιαφέρει την Ε.Ε. που το λάδι δίχως νέα παραγωγή αυξήθηκε 200%.

Δεν ενδιαφέρει την Ε.Ε. που έχουμε παρωχημένα νοσοκομεία δίχως προσωπικό που διώξαμε στο εξωτερικό κατά την μνημονιακή περίοδο σε Αγγλία και Γερμανία όπου διαπρέπει. (κόβεται το ρεύμα από τον Δήμο).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ.

Πονάτε όλοι γιατί ο πολίτης πατάει στα πόδια του, σας κοιτάει στα μάτια και ξέρει, γνωρίζει και ήρθε η ώρα που θα σας δικάσει όλους. Η Ελλήνων Συνέλευσις μετά από τόσα χρόνια λάσπης πατάει στα πόδια της και σας κοιτά στα μάτια να αντιληφθείτε πως μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε το μέλλον σας χωρίς να περιμένετε τίποτα από κανέναν γιατί όλοι τους είναι εξαγοράσιμοι , έχουν πουλήσει την ψυχή τους μπροστά στην καλοπέρασή τους και ζυγίζουν τον θάνατό μας γραμμάριο γραμμάριο κιλό κιλό το λες και είμαστε ζώα.

Σήμερα για άλλη μια φορά αποδείχθηκε σε όλους ποιος σκοτώνει τον Έλληνα άνθρωπο και ποιος είναι πραγματικά ο εχθρός του. Τέτοιες μικρές ψυχές είναι καταδικασμένες να ζουν στην άβυσσο της λήθης. Καλούμε όλους τους πολίτες, όποιος ακούει με τα μάτια του νου να αντιληφθεί πού ζει, ποιος τον σκοτώνει, ποιος τον δυναστεύει.

Εμείς δεν νομοθετήσαμε ποτέ απέναντί σου. Δεν διαχειριστήκαμε δικό σου χρήμα. Πληρώνουμε με τον δικό μας πλούτο αυτόν τον αγώνα. Για σένα. Για το παιδί σου. Για να μάθεις ότι είσαι ελεύθερος και δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανέναν να δυναστεύει εσένα και τα παιδιά σου. Η ώρα που η πατρίδα φωνάζει και πάλι τα παιδιά της είναι τώρα και καλούμαστε όλοι να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας.

Αν φουσκώνεις από περηφάνεια για τον Λεωνίδα να φανείς αντάξιός του. Να σταθείς με σθένος απέναντι σε όλα αυτά τα κομματικά παιδιά που σήμερα διαχειρίζονται το δικό σου ρεύμα , την δικιά σου πλατεία και δεν θέλουν εσύ να μάθεις πώς μπορείς να απελευθερωθείς.

Αν ούτε τώρα καταλαβαίνεις, λυπάμαι. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο και λιγότερο από το να σε καλώ πάντα να ‘ρθείς και να συστρατευθείς.

Η Ελλήνων Συνέλευσις διαθέτει όλους τους μηχανισμούς με τεράστια γνώση, ατσάλινη θέληση μόνο Ελληνική βούληση για να πάει στο Ευρωκοινοβούλιο και να θέσει τα πράγματα σε μία Ελληνικότητα από την βάση απαιτώντας κάθε σεβασμό που μας ανήκει τόσο στα πνευματικά μας δικαιώματα όσο και για τον πλούτο που απορρέει τόσο από τις συμβάσεις αλλά και από τον πλούτο που ανέδειξε ο πρόεδρός μας Αρτέμης Σώρρας.

Για άλλη μια φορά σας αποδεικνύεται ότι έχει δίκιο. Δεν φίμωσαν την Νέα Δημοκρατία που σε κλέβει 40 χρόνια. Δεν φίμωσαν το ΠΑΣΟΚ που σε κλέβει 40 χρόνια. Ούτε το ΚΚΕ ούτε το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν φίμωσαν τον Βελόπουλο που σε πούλησε στο 1ο μνημόνιο, παρά μόνο τον Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευσις γιατί είναι ο μόνος που λέει την αλήθεια.

Έλα λοιπόν 9 Ιουνίου ανασκουμπώσου, μάζεψε όσο θάρρος έχεις , μην νιώθεις μόνος και έλα συστρατεύσου φέρε την ίδια σου την ύπαρξη και ψήφισε Ελλήνων Συνέλευσις γιατί είναι η μοναδική φωνή που μπορεί και μόνη της.

Είναι αυτοδύναμη, είναι αυτοκινούμενη, είναι αυτόφωτη και το μόνο που της λείπει είσαι εσύ αδερφέ μου.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.

Επιμέλεια: Δήμος Δημαρέσης

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ