Gallery

Οι κομματικοί μηχανισμοί ζητούν ψήφο για να διατηρήσουν την ασυλία τους

Οι κομματικοί μηχανισμοί ζητούν ψήφο για να διατηρήσουν την ασυλία τους

Η Ελλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίζονται σε ένα χρονικό όπου κανένας κομματικός μηχανισμός δεν διασφάλισε τα δίκαιά μας και δεν στήριξε την θέση μας ούτε στην Ελλάδα , ούτε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σήμερα στην Ελλάδα το 70% της νομοθεσίας προέρχεται από Ευρωπαϊκές οδηγίες και εφαρμόζονται στην χώρα μας. Αντιλαμβανόμαστε πως συμβαίνει τεράστιο άδικο με οικονομικές προτάσεις, με τα μνημόνια που υπογράφτηκαν , ακόμα και με παράδοση εθνικής κυριαρχίας που σήμερα όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία ζητούν την ψήφο και δεν ξέρουμε ποια θέση θα στηρίξουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ενώ τέθηκε μία οικονομική στρατηγική που προήλθε από την Ε.Ε. σήμερα έχουμε διπλάσιο χρέος, άρα κάτι συμβαίνει στην χώρα μας και είναι η ώρα που πρέπει να ελέγξω. Εμφανιζόμαστε ως ιδιοκτήτες και ως πολίτες να ασκήσουμε την πολιτική μας διότι όλοι οι πολιτικοί και τα εξειδικευμένα άτομα τόσα χρόνια όπως εμφανίστηκαν να εκτελέσουν την πολιτική λες και όλοι εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τί συμβαίνει στον τόπο μας και ποιες λύσεις χρειαζόμαστε.

Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με έναν πραγματικό πλούτο που εμφανίστηκε από τον Αρτέμη Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευσις σε ένα χρονικό όπου όλοι δυναστεύουν την χώρα μας και δη δεν έχει την θέση και τον ρόλο η Ελλάδα αυτή την στιγμή που αρμόζει εντός της Ε.Ε. με δεδομένο πως η Ελλάδα είναι Ευρώπη, η Ελλάδα στήριξε και στηρίζει μέχρι και σήμερα την Ευρώπη. Έχει χρηματοδοτήσει και δανειοδοτήσει πάρα πολλές χώρες εντός αυτής , όμως σήμερα βλέπουμε μία Ε.Ε. να στηρίζει θέσεις και πολιτικές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εν μέσω μίας τραγικής κατάστασης στην Ελλάδα.

Με μία παράνομη εισβολή μεταναστών σε όλα τα επίπεδα με έντονο πρόβλημα στην περιοχή του Έβρου. Όμως δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πότε συμφωνήσαμε σε μία τέτοια πολιτική. Αν δεν συμφωνήσαμε αυτές οι οδηγίες γιατί εφαρμόζονται στην χώρα μας;

Αντιλαμβανόμαστε πως σε επίπεδο κράτους μπορούσαμε να ασκήσουμε βέτο σε ότι συνέβη διαχρονικά. Όπως άσκησε βέτο η συγκεκριμένη κυβέρνηση όταν η Ε.Ε. και χαρακτήρισε το γεγονός στα Τέμπη ως δολοφονία. Άρα εμφανίζεται η κυβέρνηση και ασκεί βέτο πως δεν ήταν δολοφονία, αλλά κάτι άλλο.

Γιατί δεν άσκησε βέτο σε όλες αυτές τις πολιτικές σήμερα που χάσαμε όλους τους οδικούς άξονες, όλα τα λιμάνια, ότι έχουμε χτίσει με αίμα και ιδρώτα ενώ θα μπορούσαμε να αναπτυχθούμε οικονομικά και να διαχειριστούμε τα του οίκου μας.

Ο καθένας σήμερα ψάχνει να βρει λεφτά. Όταν είμαι στο σπίτι μου ξέρω ακριβώς που είναι το καθετί. Άρα ξέρω τί συμφωνίες έχω υπογράψει , ξέρω τί καταπιστευματικούς λογαριασμούς έχω και ξέρω τον πλούτο που έχω.

Άρα ερχόμαστε να επαναπροσδιορίσουμε στην ορθή τους βάση κάθε δίκαιο κάθε ανθρώπου επί του πλανήτη ξεκινώντας από την Ελλάδα γιατί η Ελλάς είναι ένας ολόκληρος πλανήτης.

Ψάχνουν όλοι να βρουν λεφτά ενώ υπάρχει πιστοποιημένος πλούτος που έχει εμφανιστεί από τον Αρτέμη Σώρρα. Και δεχόμαστε λασπολογία προσβάλλοντας την αλήθεια. Ακόμα και τα ΜΜΕ χρηματοδοτούνται από τον Έλληνα πολίτη όμως πρωτίστως όλα και τα πάντα συμβαίνουν για εμάς. Τους ανθρώπους που υπάρχουν ως μία μονάδα στην χώρα μας.

Άρα το δίκαιο είναι κοινό για όλους. Έχει άλλο δίκαιο ο κομμουνιστής; Άλλο δίκαιο ο σοσιαλιστής; Το δίκαιο είναι κοινό για όλους σε μία δομημένη χώρα που έχουμε θεσπίσει όργανα και υπηρεσίες για να υπηρετούν ποιον αν όχι τον ίδιο τον πολίτη.

Το περιβάλλον στην χώρα μας που σύντομα μπαίνει καλοκαίρι και οι μνήμες από το παρελθόν, πέρσι, είναι πρόσφατες. Κάηκε όλη η Ελλάδα. Πως διασφαλίζεται το περιβάλλον; Με τί μέσα σήμερα η Ε.Ε., Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη; Η Ευρώπη δεν θα έπρεπε να διασφαλίσει τα σύνορά μας; Δεν θα έπρεπε να έχουμε τα δικαιότερα μέσα για να διασφαλίσει η Ε.Ε. το περιβάλλον μας;

Επομένως σήμερα είναι η ώρα που κάθε άνθρωπος εκεί έξω πρέπει να πάρει θέση γιατί όλοι αυτοί οι κομματικοί μηχανισμοί έκαναν τον κύκλο τους , δεν μπορούν να εκτελέσουν οτιδήποτε δημιουργικό και να διασφαλίσουν το δίκαιό μας, αν μπορούσαν θα το είχαν κάνει, άρα αυτό που ζητούν είναι μία ασυλία να βρίσκονται στην βουλή για να μην μπορεί να τους ακουμπήσει κανένας και παράλληλα να υπογράφουν δεσμευτικές συμφωνίες για μία λιτότητα που έχει έρθει στην χώρα για όλους αυτούς τους δυσβάσταχτους νόμους που σήμερα εξοντώνουν το γένος μας.

Όλοι όμως αυτοί είναι διαχειριστές, υπάλληλοι. Οι ιδιοκτήτες είμαστε εμείς και στις 9 Ιουνίου παίρνουμε θέση στον δικό μας Πολιτικό Φορέα την Ελλήνων Συνέλευσις που γι’ αυτό δημιουργήθηκε , γι’ αυτό εμφανίστηκαμε, για να βάλουμε ένα τέλος και για μία νέα αρχή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη με πραγματικό πλούτο.

Επιμέλεια κειμένου: Δήμος Δημαρέσης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ https://eurovouli.gr

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.